Rekrutteringsfirma

Rekrutteringskonsulent til Ballisagers rekrutteringsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du gerne arbejde med dansk erhvervslivs vigtigste ressource – medarbejderne – i et konsulenthus, der sætter viden først? Søger du et job, hvor du er i tæt kontakt med både virksomheder og kandidater om at skabe det helt rette match. Et job, hvor du har en landsdækkende berøringsflade og et engageret team omkring dig, der arbejder for at lykkes?

Behovet for nye medarbejdere stiger på det danske arbejdsmarked, og vores rekrutteringsforretning i ballisager vokser med hastig fart. Derfor har vi brug for dig, der ønsker at arbejde med rekruttering, hvor du bliver det gode bindeled mellem vores sælgende senior- og chefkonsulenter og kunderne i at løfte rekrutteringsopgaverne.

Specialist i at finde det rette match

Du kommer til at arbejde tæt sammen med både vores direktør for rekruttering, samt med senior- og chefkonsulenterne i løsningen af deres rekrutteringsopgaver. Det vil sige, når opgaven er solgt til kunden, står du klar til at drive både topprofessionelle rekrutteringsprocesser fra A-Å, og også halve- eller delprocesser i de tilfælde hvor konsulenten selv dribler med det primære ansvar for opgaveløsningen.

Dine opgaver vil primært bestå af, at:

  • Udvælge de rette kandidater til samtale: Du samarbejder tæt med vores mindre hær af et researchteam, der hjælper dig med at finde og screene gode, relevante kandidater.
  • Afholde samtaler med kandidater alene og sammen med kunden, hvor du stiller de gode spørgsmål, der giver dybdegående svar.
  • Udarbejde caseopgaver: Der fremhæver kandidaternes kompetencer og lægger op til dialog om, hvordan de lykkes bedst i jobbet.
  • Give tilbagemeldinger på profil- og kognitive test: Vi bruger Estimate, som vi selvfølgelig sørger for at certificere dig i.
  • Rådgive kunden: I valg af den rette profil og det rette match. Den samlede viden om kandidaterne og mulighederne i arbejdsmarkedet bruger du dygtigt til at rådgive kunden om de bedste muligheder og match.

Midtbanespiller med overblik og drivkraft

Du trives i en hverdag, hvor du løser flere rekrutteringsprocesser samtidig, og du er god til at holde overblik og sikre fremdrift i alle dine opgaver. Du arbejder godt sammen med andre, og du har et glimt i øjet og et smil på læben – også når opgaverne i perioder er svære. Du finder de gode løsninger og kan se muligheder, og du har samtidig altid kundens behov foran dig. Du er desuden struktureret nok til at holde styr på de administrative opgaver og løse ender undervejs i processen; så resultatet bliver en super oplevelse for vores kunder.

Du har måske en baggrund som Talent Acquisition Specialist, HR konsulent eller lignende og længes efter at arbejde mere intensivt med forskelligartede rekrutteringsopgaver i et konsulenthus med en ekstern kundeportefølje.

Hvorfor vælge Konsulenthuset ballisager?
Vi er ambitiøse og vil udvikle os hver dag. Derfor baserer vi altid vores rekrutteringsrådgivning på viden. En stor del af den viden får vi fra vores egne årlige udgivelser af Rekrutteringsanalysen og Kandidatanalysen - og derudover har vi også ansat en forsker, der er ved at lave en erhvervs-ph.d. omkring emnet rekruttering. Vi vil ikke nødvendigvis være de største, men vi vil være blandt de bedste. Vi lægger stor vægt på at holde, hvad vi lover, og på at kunderne behandles differentieret fremfor standardiseret.

Vil du med på vores rekrutteringsteam?
Vi forestiller os, at du kan tiltræde snarest muligt. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende os dit motiverede CV via linket. Vi har droppet ansøgningen i vores processer, men vil gerne vide hvad der motiverer dig til at søge stillingen. Din motivation skal du altså have med i CV’et.

Arbejdsstedet er Ballerup.

Hvis du har spørgsmål, der ikke besvares i opslaget, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringsdirektør Ene Krog på 24 82 08 32 eller HR Partner Tenna Larsen på 30 63 00 88.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Ønsker du en stilling indenfor rekruttering med unikke udviklingsmuligheder? Brænder du for HR og rekrutteringsbranchen og en virksomhed, som besidder en enorm berøringsflade med mange fors..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i Ballerup

    Er du interesseret i HR og jura og har du sans for detaljen? Ønsker du at få hands-on erfaring med centrale HR-jura processer? Og vil du have muligheden for at tage ansvar for [xxxxx]ne opgaver og få .
    • HR-medarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 4
15. juni 2024 5
14. juni 2024 6
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4