Engageret personalekonsulent til ambitiøst team i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vi er på udkig efter dig, der kan rådgive og vejlede inden for løn- og personalespørgsmål. Du evner at formidle både på skrift og i tale og trives samtidig med opgaver af personaleadministrativ karakter. Dialog med kommunens ledere og medarbejdere bliver en del af din dagligdag, og du skal være optaget af at sikre en stabil og ansvarsfuld drift.

Er du blevet nysgerrig på stillingen? Så tøv ikke med at læse videre.

Om stillingen som personalekonsulent hos os

For godt et år siden skiftede vi leverandør af vores lønsystem til Silkeborg Data. Du bliver derfor en aktiv holdspiller i implementeringen af flere tiltag såsom ny lønaftale, systemunderstøttelse til lederne i forhold til ansættelses-flowet og robotløsninger, hvor det giver mening.

Du får ansvar for dine egne institutioner og derfor også stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din egen arbejdsdag. Din arbejdsdag vil byde på opgaver inden for udarbejdelse af ansættelses- og ændringsbreve, fortolkning af overenskomster og aftaler inden for ferie, barsel, rammeaftaler mv.

Som personalekonsulent sparrer du med ledere omkring lønniveauer og udarbejdelse af lønaftaler på tværs af kommunen, og når den faglige organisation og den lokale leder ikke kan opnå enighed om lønfastsættelse bliver din rådgivning særlig vigtig. Du vil også indgå i arbejdet med forhandling af lokal- og forhåndsaftaler.

Ud over at svare på spørgsmål fra ledere og (administrative) medarbejdere om alt inden for løn- og personaleområdet, bliver din opgave også at undervise dem i nye tiltag samt emner som ferieaftalen, arbejdstidsregler m.m.

Du får derudover en rolle som controller, hvor du har til opgave at følge op på straffe- og børneattester, statsborgerskab og opholdstilladelser, saglig begrundelse ved tidsbegrænsede ansættelser m.m.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du har en administrativ baggrund, og du har beskæftiget dig bredt med løn- og personaleadministration, gerne inden for kommuner eller regioner.
  • Du har flair for konsulentrollen, og du trives i dialogen uanset om den er pr. telefon, mail eller face to face.
  • Du er løsningsorienteret, går i detaljen og er omhyggelig med opgaverne.
  • Du kan arbejde selvstændigt med dit arbejdsområde, men værdsætter og ser fordelene ved at være en del af et team, hvor du sparrer og vidensdeler med dine kollegaer omkring stort og småt.
  • Du er parat til at yde en ekstra indsats, når der er behov for det.
  • Vi ser gerne, at du har erfaring med Silkeborg Data, men det er ikke et krav.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du bliver en del af et lille team på 8 medarbejdere med en høj faglighed. I vores team er der højt til loftet, godt humør og et stærkt fællesskab. Vi er nysgerrige på hinanden og vores felt, og vi gør en dyd ud af at skabe gode forudsætninger for ledere og medarbejdere, men også for hinanden. Vores kompetencer og erfaringsbaggrunde er forskellige, hvilket skaber en god dynamik. Du ansættes derudover i HR-afdelingen i en geografisk lille kommune, hvor vi kender vores ledere både på egne områder og på tværs.

Ansøgningen

Vi ser gerne, at du i din ansøgning blandt andet beskriver, hvad du forventer at kunne bidrage med i stillingen, men også hvordan du forventer at kunne bidrage. Skriv gerne noget om, hvordan du ser dig selv passe ind i teamet og hvad du kan bidrage med personligt og fagligt hos os.

Du er velkommen til at kontakte teamkoordinator Jonna Runge på 43282257, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Det praktiske

  • Ansøgningsfristen er mandag den 19. april 2021 kl. 10.00, og samtaler forventes afholdt den 21. april 2021.
  • Vi forventer, at du kan tiltræde stillingen senest den 1. juni 2021.
  • Der tages højde for allerede planlagt ferie.
  • Du ansættes efter gældende overenskomst.
  • Lønnen fastsættes på baggrund af din erfaring og dine kvalifikationer.
  • Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med flexordning.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest. Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Brøndby
  • Mandag den 19. april 2021

Lignende jobs

  • Erfaren HR-konsulent til ledelsesudvikling

    Falder det dig let at se verden fra et strategisk ledelsesperspektiv? Og ved du, hvordan du gør sparring og processtøtte relevant for ledere og chefer? Så har vi jobbet til dig, som vil arbejde str..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Vikarstilling: Fødevare erfaren QEHS Specialist (v...

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • HR-medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Engageret personalekonsulent til HR

    Er du en engageret teamplayer, der sætter en ære i høj faglighed, kvalitet og service? Og motiveres du af løbende at være med til at udvikle vores opgaveløsning? Så har vi en attraktiv stilling for..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Vikarstilling: HR Consultant (Barselsvikariat)

    Dynamisk HR profil Du vil blive den primære kontaktperson for ledere i et call-center og indgå i husets meget dynamiske arbejdsmiljø. Hertil vi du dagligt skulle supportere ledere inden for r..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2