Rekrutteringsfirma

rekrutteringskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du ingeniør og parat til at tage et skifte i din karriere? Mangler du et eksternt kommercielt fokus i dag, og er du klar på en spændende udviklingsrejse i en rolle, hvor du vil drive forretning inden for ingeniørfaget?
Så kunne du være vores kommende rekrutteringskonsulent og blive en del af et kompetent team af specialister i København, der rekrutterer tekniske profiler til vores kunder inden for engineering-området. Grundet en betydelig vækst og efterspørgsel af rekrutteringsydelser inden for engineering vil du træde ind i en central rolle med gode udviklingsmuligheder, og hvor du som teknisk specialist bringer din unikke viden ind i rekrutteringsprocessen.

Du tilbydes en kommerciel rolle med fokus på at udbygge vores engineering-forretningsområde i samspil med dine fremtidige erfarne kolleger. Du vil bruge din tekniske viden gennem en daglig dialog med ingeniører, specialister og ledere og kontinuerligt holde dig opdateret inden for branchen for at kunne rådgive vores kunder og bidrage til deres udvikling.

Du vil agere i krydsfeltet mellem vores kandidater og kunder samt få ansvaret for at drive rekrutteringsprocesser fra start til slut, ofte med assistance fra dygtige Sourcing Partnere i vores Sourcing & Delivery-team. Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:
- Analyse og afdækning af kundebehov, herunder profilafdækning
- Search og headhunting af ledere og specialister inden for engineering via bl.a. LinkedIn Recruiter og eget netværk
- Screening og interview af kandidater
- Fastholdelse af et tæt samarbejde og en god relation til eksisterende kunder
- Kommercielt arbejde og generering af ny forretning

Du vil blive en del af vores randstad Professionals-team i København, hvor vi udover at beskæftige os med leder- og specialistrekruttering også tilbyder ydelser inden for outplacement og interim ansættelse af konsulenter. Vi er et team på 10 fagspecifikke specialister inden for blandt andet finance, IT, engineering samt salg og marketing, som har et kommercielt mindset og en bred erfaring inden for det fagspecifikke område, som den enkelte håndterer.

din personlige profil


Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund som ingeniør, dog uden decideret rekrutteringserfaring, da dette bygges på som en del af udviklingsrejsen i rollen. Din ingeniørbaggrund kan være bred og alsidig eksempelvis fra et konsulenthus og/eller med et kommercielt afsæt. Det vigtigste er, at du er nysgerrig på vores spændende verden inden for rekruttering, og at du kan se dig selv i en rolle, hvor du vil matche de rigtige kandidater med det, vores kunder søger inden for engineering.
Herudover forestiller vi os, at du har:
- En teknisk uddannelse inden for engineering, eksempelvis som maskiningeniør, automationsingeniør, stærkstrømsingeniør, bygningsingeniør m.m.
- Minimum 5 års erfaring inden for ingeniørfaget grundet en daglig kontakt til tekniske profiler og større ingeniørvirksomheder
- Kompetente kommunikations- og formidlingsevner i skrift og tale
- Gode dansk- og engelskkundskaber

Da du som nævnt ofte vil arbejde tæt sammen med kollegaer fra Sourcing & Delivery-teamet, er det essentielt, at du både trives med at arbejde selvstændigt, men at du også formår at samarbejde hen imod et fælles mål.

randstad tilbyder


Hos randstad Professionals får du ansvar fra dag ét, og du bliver involveret i spændende og udfordrende rekrutteringsprocesser fra A-Z inden for Engineering-området. Du vil have fingeren på pulsen, når det kommer til udviklingen inden for engineering, og når du i din strategiske rådgivning supporterer virksomheder inden for rekruttering.
En af de ting, der differentierer randstad fra andre konsulenthuse, er, at vi kvartalsvis afholder ’Great Conversations’ fremfor traditionelle MUS-samtaler. Her sættes du i centrum, og dialogen fokuserer på din udvikling, konstruktiv feedback og coaching fremfor ratings og bagudrettede resultater.
Intern uddannelse står også højt på agendaen, og vores uddannelsesprogrammer er et mix mellem træning i vores processer og værktøjer og innovativ oplæring i fremtidens arbejdsmetoder, hvor vi introducerer den nyeste teknologi, som kan gøre dig endnu dygtigere til dit arbejde.
I randstad benytter vi den teknologiske udvikling til at give os mere tid samt mulighed for det, vi er bedst til, nemlig at rådgive vores kunder samt finde det perfekte match mellem kunde og kandidat.

ansøgning og kontakt


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager Rasmus Heiberg på tlf. 20 35 37 43 eller via mail [email protected] eller konsulent Mille Maegaard-Fast på tlf. 92 92 08 53. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale. Vi ser frem til at høre fra dig.

om randstad


Hos randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Erfaren HR-konsulent til ledelsesudvikling

    Falder det dig let at se verden fra et strategisk ledelsesperspektiv? Og ved du, hvordan du gør sparring og processtøtte relevant for ledere og chefer? Så har vi jobbet til dig, som vil arbejde str..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Vikarstilling: Fødevare erfaren QEHS Specialist (v...

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • HR-medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Engageret personalekonsulent til HR

    Er du en engageret teamplayer, der sætter en ære i høj faglighed, kvalitet og service? Og motiveres du af løbende at være med til at udvikle vores opgaveløsning? Så har vi en attraktiv stilling for..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Vikarstilling: HR Consultant (Barselsvikariat)

    Dynamisk HR profil Du vil blive den primære kontaktperson for ledere i et call-center og indgå i husets meget dynamiske arbejdsmiljø. Hertil vi du dagligt skulle supportere ledere inden for r..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 1
25. september 2024 1