HR-konsulent/koordinator til administration, rekruttering og arbejdet med virksomhedskulturen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Vil du støtte op om den daglige drift og kulturen på arbejdspladsen?
I ATP løser vi opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt er vi i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager familieydelser, folkepension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge.

Som HR-konsulent/koordinator bliver du en del af centersekretariatet i Haderslev, hvor du arbejder med en kombination af personaleadministration, budgetøkonomi, egne rekrutteringsopgaver og andre ad hoc-opgaver, der understøtter den daglige drift og kulturen i centret.

Vi er på udkig efter dig, der trives med meget forskelligartede opgaver. Dig, der vil arbejde med:

  • administrative HR-opgaver fx koordinering ifm. rekruttering og uddannelse
  • rekruttering af kunderådgivere, herunder testtilbagemeldinger ved brug af People Test Systems (erfaring med rekrutteringsværktøjerne er ikke et krav, men en fordel)
  • administration af forskellige systemer inden for tidsregistrering og fakturering, hvor du sikrer, at deadlines og budgetter overholdes
  • koordinerings- og tovholderopgaver ifm. arrangementer
  • opdateringer af intranettet, herunder sikre opfølgning og formidling af centerets aktiviteter
  • diverse sekretæropgaver for ledelsen samt administration af rejser, kurser og møder.

Kan du arbejde selvstændigt og effektivt?
Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har prøvet kræfter med rekruttering, ligesom du har haft administrative og koordinerende opgaver.

Du har god IT-forståelse, kendskab til arbejdet i forskellige IT-systemer, herunder SAP, SharePoint m.m. og gode kommunikative evner i både skrift og tale.

Vigtigst af alt er, at er du fleksibel og serviceminded i din indstilling til opgaveløsningen, ligesom du selvstændigt formår at prioritere i en travl hverdag.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
Som en del af centersekretariatet indgår du i et team med ansvaret for centrets drift og service i form af administrative opgaver indenfor IT, intern service og HR. Vi er fem kolleger, der alle arbejder for at levere et højt serviceniveau for centerets ledere og medarbejdere samtidig med, at vi har det sjovt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i flotte kontorfaciliteter. I huset er vi mere end 275 ansatte, der arbejder med et udvalg af de ordninger, ATP administrerer.

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

Vi tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling og arbejder målrettet for at skabe solide forretningsresultater og høj medarbejdertrivsel. Løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring.

=dig? Så send en ansøgning
Vi glæder os til at høre fra dig og modtage din ansøgning senest søndag d. 20. februar.

Vi indkalder løbende til samtaler og forventer, at din første arbejdsdag bliver 1. april. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-partner og sekretariatschef John Brandt på tlf. 2115 8855.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Haderslev
  • Søndag den 20. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1