HR-konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsund

Vi søger en HR-konsulent der har lyst til at være del af en international verdensledende virksomhed, der bidrager til den grønne omstilling i den maritime branche.

Trives du med varierede arbejdsopgaver, hvor du arbejder bredt med HR – både administration, databehandling, rekruttering, fastholdelse, rådgivning og udvikling, og har du lyst til at komme med på en rejse hvor vi skal have digitaliseret og transformeret HR-funktionen? Så er denne stilling måske noget for dig.

Jobbet

Du vil indgå i et tæt samarbejde med HR-manageren, hvor I sammen vil sparre om muligheder, udfordringer, problemstillinger og løsninger. Du vil komme til at arbejde selvstændigt, men også i parløb med HR-manageren og den øvrige del af ledergruppen.

Du kommer til at arbejde bredt inden for HR; med administrative opgaver, analyser, data, HR-jura, rekruttering, on- og off-boarding, ledersparring og -udvikling. Du kommer også i berøring med opgaver der relaterer til arbejdsmiljø og trivsel, samt håndtering af personalesager.

Som HR-konsulent er du en vigtig aktør ud i organisationen, hvor gode relationer med interne og eksterne interessenter er afgørende for din og HRs succes.

Aktuelt står HR over for indkøb af nyt HR-system, som vil medføre nye rutiner og ændrede sagsgange. Hensigten er at digitalisere og automatisere mest muligt, og tilvejebringe datagrundlag til gavn for udviklingen af organisationen. I den proces får du mulighed for at forme vejen og bidrage med at høste gevinsterne.

Nøgleopgaver:

Med reference til HR-Manager skal du deltage i alle normalt forekommende HR-opgaver herunder bl.a.:

  • Ansættelses- og rekrutteringsprocesser, jobsamtaler, kontrakter, stillingsopslag m.v.
  • Employer branding, fx deltage i messe-aktiviteter, SoMe
  • Pre- og onboarding, fastholdelse, samt offboarding.
  • HR-system(er) – udvikle og vedligeholde stamdata
  • Personalejura – overenskomster og personalesager
  • Kompetenceudvikling, herunder:
    • Lederudvikling og -sparring.
    • HJL Academy (interne kurser og uddannelsesforløb).

  • Arbejdsmiljø, trivselsmålinger, sygefravær, GDPR

Din profil

Den rette person har det godt i en vekselvirkning mellem struktur med fokus på detaljen og proaktiv ageren i en foranderlig verden. Du trives således både med administrative HR-rutiner og HR-opgaver, hvor der skal tænkes nyt, og samarbejdes bredt med flere personalekategorier og interessenter. Det er vigtigt, at du kan omsætte opgaver til løsningsorienterede handlinger.

Du har helt sikkert en relevant HR-uddannelse på kandidatniveau og måske nogle års relevant erhvervserfaring. Du kan også være nyuddannet med et godt drive og nogle teoretiske værktøjer i bagagen. Som person er du fyldt med nysgerrighed og et positivt humør.

Det forventes, at du kan begå dig på engelsk, både i skrift og tale.

Vi tilbyder

Hverdagen i HR er kendetegnet ved et højt aktivitetsniveau – vores ydelser og service er efterspurgt – og vi agerer professionelt og følger opgaverne til dørs.

Hos os får du en spændende og alsidig stilling i et professionelt, dynamisk og uhøjtideligt miljø. Du bliver en del af en HR-duo, hvor vi gør hinanden bedre. Vores omgangstone er uformel og vi sætter pris på det gode humør og et smil i hverdagen. Det fremmer både arbejdsglæden og effektiviteten.

Vi er en agil virksomhed hvor forandringsparathed, engagement og samarbejde er i højsæde. Vi har en flad og uformel struktur, hvor vi har fokus på den positive tilgang til udfordringer, også når det går hurtigt.

Du vil opleve, at din arbejdstid kan planlægges i forhold til dine omstændigheder, og hvordan livet former sig.

For eksempel kan du have mulighed for at arbejde hjemmefra. Til gengæld forventer vi, at du giver en ekstra hånd med, når der er brug for det.

Herudover tilbyder vi:

  • Pension, sundhedsforsikring, rabataftaler (Bl.a. på brændstof), frokostordning, flekstid og en aktiv personaleforening.

Kontakt

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR-Manager Michael Kallestrup på mobil. 41180191 eller mail [email protected]

Du kan læse mere om os på www.hjlubri.dk

Kan du se dig selv hos os?

Så send en ansøgning til: [email protected] med titlen ”HR-konsulent”. Vi behandler ansøgninger løbende og processen stopper når vi har fundet den rette kandidat.

Tiltrædelse snarest muligt, eller efter aftale.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hans Jensen Lubricators er verdens førende virksomhed inden for udvikling og produktion af cylindersmøresystemer til verdens største skibe. Vores produkter tilbyder skibsejere at reducere cylinderolieforbruget ombord, hvilket betyder, at de reducerer deres omkostninger og samtidig beskytter miljøet og motoren. Vi er en familieejet virksomhed, etableret i 1917, og har egne kontorer i Danmark, Singapore og Shanghai.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsund.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Hadsund
  • Tirsdag den 26. juli 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Hadsund

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Hadsund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Hadsund over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0