HR-KOORDINATOR MED ADMINISTRATIV PROFIL (KØBENHAVN)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

En forretningsorienteret tilgang til HR og en særlig opmærksomhed på at yde vores mange interne "kunder" en god sparring og professionel hjælp er noget af det, der kendetegner det team, du vil blive en del af, hvis du bliver HR-koordinator i Horten.

Vi er en af Danmarks største advokatvirksomheder og søger lige nu en ny kollega med administrativ erfaring – gerne fra en HR-afdeling. Stillingen er nyoprettet og er som udgangspunkt fuldtid, men skriv hvis du ønsker deltid.

SELVSTÆNDIGE ARBEJDSOPGAVER I ET VELFUNGERENDE TEAM
Du har mulighed for at præge denne stilling ved at tage selvstændigt ansvar og komme med gode idéer til fx smidigere processer. Vi vil til gengæld kvittere med stor tillid, hjælpsomhed og fleksibilitet.

Dine opgaver vil primært være inden for HR-området, men en mindre del af stillingen vil også være at yde administrativ support til vores direktør. Arbejdsopgaverne spænder bredt inden for administration og koordinering, men mere konkret vil de bestå i at:

- Administrere vores kursusaktiviteter i Horten Academy og hjælpe med koordinering af større arrangementer
- Varetage administrative processer i forbindelse med rekrutteringer, bl.a. indkalde til samtaler og fremsende bekræftelser, tests og afslag samt i nogle tilfælde screene kandidater
- Bidrage til employer branding ved fx at koordinere eksterne annoncer
- Opdatere HR-data og trække tal og information til analyser, statistikker m.m.
- Opdatere medarbejderhåndbogen og HR-info på intranettet
- Udsende standard ansættelseskontrakter og lign.
- Koordinere og indkalde til MUS og øvrige interne samtaler
- Udarbejde bestyrelsesmateriale i samarbejde med Hortens direktør, herunder agenda og referat
- Generel administrativ support til Hortens direktør, fx i forbindelse med planlægning af arrangementer og møder, udarbejdelse af præsentationer og research om relevante områder

Dine arbejdsopgaver løses i samarbejde med dine kollegaer, og du bliver en del af et team, der arbejder tæt sammen, og som er afhængige af hinandens positive og fleksible indstilling. Samtidig er vores arbejde betinget af gode relationer i hele huset, hvilket vi alle prioriterer højt – både på et fagligt og et personligt plan.

Vores employer branding-kampagne "Karma er også en lov" beskriver med få ord Hortens tilgang til både ansatte og kunder, for mens vi betragter stærke faglige kvalifikationer som en selvfølgelighed, er det de menneskelige, vi er forankret i.

STRUKTURERET OG EFFEKTIV MED ET OPTIMISTISK SIND
Det er ikke en forudsætning, at du har arbejdet i en HR-afdeling før, men du skal synes, at området er interessant. Til gengæld er det helt afgørende, at du fra tidligere joberfaring har bevist, at du er administrativ stærk, logisk tænkende og formår at balancere grundighed og effektivitet.

En af dine styrker er, at du kan strukturere og prioritere din tid ved at gennemskue, hvordan opgaven skal skæres til. Det giver dig energi at have mange forskellige opgaver på dit bord, og du formår at bevare både overblikket og dit gode humør og give en hjælpende hånd med, hvor der er brug for det.

Du kommunikerer godt på skrift, og det er en forudsætning, at du har flair for at sætte dig ind i nye IT-systemer og har et godt kendskab til hele Office-pakken – især Excel og PowerPoint. Kendskab til grundlæggende HR-jura er bestemt en fordel.

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til HR-chef Mette Meirup Gregersen på tlf. 3334 4384.

OM HORTEN
Horten er en advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud. Det kræver dygtige medarbejdere, som er i stand til at forstå, overskue og gennemskue kundernes muligheder og udfordringer og omsætte det til værdifuld rådgivning. Derfor sørger vi for, at du som medarbejder kontinuerligt bliver udviklet og udfordret – uanset hvor du befinder dig i din karriere. Vores opskrift er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Hellerup
  • Søndag den 10. januar 2021

Lignende jobs

  • Driftsorienteret Administrations- og HR-ansvarlig

    Fri kontakt
    Har du solid erfaring med administration og lyst til at arbejde med et bredt spektrum af HR-opgaver? Brænder du for at sikre en stærk virksomhedskultur, høj medarbejdertrivsel og ordentlig onboarding? Og vil du gerne være del af en virksomhed med høj iværksætterånd og international vækst?
    • HR-medarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Administrativ HR Assistant

    Vi tilbyder en stilling i [xxxxx] Freight Danmark, hvor der er stort fokus på medarbejderengagement, ESG og digitalisering. Du vil opleve et arbejdsliv i løbende udvikling og implementering af nye di..
    • HR-medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0