Personalekonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

HR-Chef

Kunne du tænke dig at være med ombord på en helt unik arbejdsplads, hvor du både strategisk og operativt får ansvaret for hele HR området, så kig med her.

Vores nuværende HR-chef har søgt nye udfordringer efter mange år i virksomheden og vi leder derfor nu efter, hendes efterfølger.

Jydsk Aluminium er inde i en spændende udvikling som kræver kompetencer på et meget højt niveau. Vi er med i superligaen og det kræver helt unikke kompetencer, som kun findes få steder i Europa. Vi udvikler og producerer støbte aluminiumsemner til bl.a elbiler, motorcykler og bådmotorer, på et meget højt kompleksitetsniveau. Vi leder derfor efter en HR-chef med værktøjskassen på plads.

Vi er IATF19949 certificerede og det betyder at du kommer til at arbejde på tværs af hele af hele organisationen, set i HR perspektiv. HR-afdelingen består af dig og din dygtige HR assistent. Derudover er der tilknyttet en lønbogholder som bidrager på Jura og overenskomster. Lønbogholder og HR-chef supplerer hinanden i et velfungerende team, både på den juridiske del men også på den mere bløde del af HR-funktionen. En stor del af HR-driftsopgaver er lagt ud i organisationen og det fungerer godt. Som HR-Chef er du med som konsulent og sparringspartner på opgaverne. Du er vores lederes vigtigste sparringspartner i forhold til ledelse af vores medarbejdere. Du kommer til at være en del af den øverste ledergruppe og med reference til den administrerende direktør, har du fingeren på pulsen i forhold til kommende strategier og indsatser. En af dine vigtigste opgaver fra starten af, bliver som sparringspartner i en forandringsledelses proces, som vi allerede er godt i gang med. Du kommer til at være den primære motor til at få skabt en struktureret succession planning, da vi har en del specialister ombord som ikke bare kan erstattes tilsvarende. Du sidder med i samarbejdsudvalget, arbejdsmiljøudvalget og lønudvalget. Du kommer til at arbejde i projekter som kan have relation til udvikling, uddannelse og træning. Andre HR relaterede ansvarsområder kan være udvikling af træningsvideoer, gennemførelse af trivselsanalyser, fejringer af succeser o.l. Derudover styrer og sikrer du gennemførelse af bl.a. MUS. Vi bruger forskellige platforme og samarbejdspartnerer i forbindelse med rekrutteringer, men en del rekrutteringer har du selv ansvaret for, i samarbejde med lederen. Vores HR-processer styres af bl.a. Garuda rekrutteringssystem, et ældre HR system og derudover har vi udviklet vores egne kompetencematricer, træningsplaner, onboarding planer og en del andre procedurer og flowcharts som opfylder kravene i vores IATF16949 certificering.

Krav til stillingen

Vi forestiller os at du kommer fra en produktionsvirksomhed eller lignende hvor du i dag sidder som HR-business partner eller HR-chef. Du har ambitioner om at sidde ved rattet og styre HR funktionen i retning af hvad der er bedst for forretningen set ud fra et strategisk perspektiv. Du skal have HR uddannelse på minimum bachelorniveau eller tilsvarende. Du skal være kommunikerende både i skrift og i tale. Vi ser gerne at du har 3-5 års erfaring i en bred HR-funktion. Den kan også være at du har lang erfaring med ledelse og ser at det kan bidrage ind i en HR funktion rolle.

Personligt skal du have en høj grad af empati og du skal kunne forstå at omsætte det i din hverdag til værdi for forretningen. Du skal have drivkraft og kunne lide at arbejde selvstændig. Du skal have mod til at udfordre organisationen samt ledere på de menneskelige perspektiver. Du skal være drevet af udvikling og forandringer.

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk, international virksomhed med klare vækstmål, hvor du vil have gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Løn og vilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter når vi finder den rigtige.

Du kan søge stillingen ved at følge nedenstående link: https://app.jobmatchprofile.com/3mycrs

Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Kenn Christensen på tlf: 40260083 eller mail: [email protected]

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 99% af produktionen og er certificeret i ht. IATF16949.

JAI beskæftiger ca. 250 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Herning
  • Torsdag den 31. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1