Personlig assistent (PA) til direktøren i Samn Forsyning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Er du struktureret, har et godt overblik, gode samarbejdsevner og flair for direktionsbetjening? Og har du lyst til at blive en uvurderlig hjælp og gøre hverdagen lettere for vores direktør i hans daglige arbejde? Så er det måske lige dig, vi mangler. Som PA sørger du for, at hverdagen fungerer mest optimalt. Du er rigtig god til at koordinere arrangementer, relevante kontaktpersoner og kalender. Du motiveres af at levere professionel hjælp af høj kvalitet i en travl hverdag, og du kan fokusere på detaljer uden at miste overblikket. Du vil også få selvstændigt ansvar for en række opgaver, hvor måden at gøre tingene på, skal udvikles eller skabes helt på ny.

Blandt dine konkrete arbejdsopgaver vil være:
  • Planlægning og forberedelse af bestyrelsesmøder, chefmøder, styregruppemøder, medarbejder- og arbejdsmiljøsudvalg og andre løbende mødefora.


  • Kalenderstyring for direktøren, herunder skabe overblik over møder og deadlines samt sørge for koordinering, forberedelse, planlægning og indkaldelse til møder.

  • At være sparringspartner på forskellige formidlingsopgaver og udarbejde materiale og præsentationer for direktøren og de 5 afdelingschefer.

  • Administrativ support og koordinering af opgaver for direktøren og den øvrige ledelse, herunder mødebookning og forberedelse af materiale, HR-opgaver m.v.

  • At have ansvaret for mindre projekter og ad hoc-opgaver for direktøren og chefgruppen.


Du vil få et tæt dagligt samarbejde med kolleger i hele organisationen. Du vil få en central rolle og bred berøringsflade med rigtig mange medarbejdere i Samn Forsyning samt eksterne samarbejdspartnere.

Du bliver en del af økonomiafdelingen med 6 medarbejdere og med direkte reference til Økonomichef Lars Birkemose. Samn Forsyning er præget af tæt samarbejde, godt humør og en vilje til at lykkes. Vi har en uformel omgangstone, og vi er klar til at hjælpe dig med at komme godt i gang.

Kvalifikationer Først og fremmest er du god til at skabe relationer, og du trives med at have kontakt til mange mennesker. Derudover er du en serviceorienteret og struktureret person, som har et stort administrativt gen, og du er god til at sætte dig ind i nye ting. Desuden er du god til at arbejde selvstændigt, og du har et naturligt drive for at gøre tingene bedre og smartere.

Du kan samarbejde ubesværet på alle niveauer i en organisation, da du er meget imødekommende og har erfaring med at kommunikere på tværs. Du er god til at bevare overblikket og få andre omkring dig til at lykkes, da du evner at se langt fremad på trods af skiftende deadlines.

Herudover forestiller vi os, at du formentlig har erfaring som PA/sekretær eller er vant til at arbejde med ledelsesbetjening og bestyrelsesbetjening.

Du er erfaren bruger af Microsoft Office-pakken. Vi anvender derudover DocuNote til journalisering.

Du kan formulere dig klart og tydeligt, både mundtligt og skriftligt, på dansk. Derudover har du en god grafisk sans og kan udarbejde professionelle præsentationer. Du kan arbejde selvstændigt og initiativrigt med mange og skiftende opgaver.

Dine muligheder hos os Du tilbydes en spændende nøglerolle i en organisation, som er kendetegnet ved at have en flad struktur, god omgangstone og godt samarbejde på tværs af organisationen. Der vil være stor fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver og udfordringer, og gennem en engageret indsats får du gode muligheder for at præge din egen udvikling og de opgaver, du løser. Derudover kan du ligeledes se frem til et godt arbejdsmiljø, hvor worklife-balance prioriteres og med fordelagtige personalegoder, såsom en 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause, mulighed for hjemmearbejdsplads efter aftale, samt flextid mv.

Vil du være en del af holdet? Så glæder vi os til at modtage en motiveret ansøgning og CV hurtigst mulig. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Konsulentvirksomheden INDKOM medvirker i rekrutteringen.

Inden en eventuel anden samtale bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test.

Ansøgningsfristen er den 15. september. Samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:



Hvem er vi? Samn Forsyning ApS er et fælles selskab mellem Horsens Vand A/S og Odder Spildevand A/S. Selskabet blev stiftet i januar 2017 og har samlet drift og administration af spildevandet i Odder og Horsens kommuner. Selskabet drifter også fire vandværker, som leverer 75% af drikkevandet i Horsens Kommune. Med sine mange års erfaring og store viden på området er Samn Forsyning ApS til gavn for de ca. 110.000 kunder i de to kommuner. Samn Forsyning ApS varetager alle opgaver indenfor drift, anlæg og projektering, håndtering af regnvand, spildevand og drikkevand samt udvikling af miljøforbedrende løsninger inden for området.

Selskabet ønsker at være en mærkbar gevinst for sine kunder, miljøet og fremtiden og arbejder for at være en dynamisk og innovativ virksomhed, der lægger vægt på at deltage aktivt i udviklingen af Horsens og Odder Kommune. Selskabet beskæftiger på nuværende tidspunkt ca. 100 medarbejdere og hovedkontoret er centralt beliggende i Horsens by i et nyere byggeri. Her har man samlet et stærkt hold af kompetente og dygtige medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Horsens
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0