Rekrutteringspartner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Rekrutteringspartner i Lån & Spar
Ser du rekrutteringsfaget som et af de vigtigste håndværk og har du erfaring med at rekruttere? Trives du med at skabe gode kandidatoplevelser, når kandidater søger job hos os? Vil du være med til at præge fremtidens rekruttering i tæt samarbejde med dine kolleger? Så er du måske den rekrutteringspartner, vi søger i Lån & Spar, til et job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Vi søger en kollega, der tager ansvar for gode rekrutteringsforløb og kandidatoplevelser fra start til slut i tæt samarbejde med ansættende leder. Du bidrager væsentligt til Lån & Spar´s strategi for employer branding og får mulighed for at arbejde med rekruttering på tværs af hele banken. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø og en bred kontaktflade til kolleger og vi stræber altid efter at gøre vores bedste.

Dine væsentligste opgaver bliver:

· Rekrutteringsindstillinger og afdækning af kritiske kompetencer, samt udarbejdelse af stillingsopslag
· Rekrutteringsforløb, indledende kontakt til kandidater, screening, udsendelse af psykometriske test og testtilbagemeldinger
· Overblik over rekrutteringer, kandidatsøgninger, potentielle kandidater til nøglestillinger og netværksrekrutteringer
· Tilstedeværelsesaktiviteter, blandt andet på karrieremesser, skoler, samt rekrutteringskampagner for nyuddannede
· Rekruttering til Lån & Spar`s traineeprogram i tæt samarbejde med ledere

Du sikrer, at ansættende leder får den nødvendige støtte til rekruttering lige fra at afdække kritiske kompetencer, kvalificere stillingsopslag og kandidater, samtaler, testtilbagemelding, samt til at evaluere kandidatfeltet og anbefale vilkår i ansættelseskontrakten. Du får desuden et tæt samarbejde med vores HR-partnere og HR-assistent.

Dine faglige og personlige kompetencer
Du har erfaring med rekruttering og brug af psykometriske tests, samt en relevant videregående uddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring med sociale medier, LinkedIn Recruiter Shortlist og jobportaler.

Du er god til at skabe relationer og samarbejde. Du har en professionel tilgang til ansættelsessamtaler, så ansættende leder får et solidt beslutningsgrundlag og kandidaten får en god oplevelse af Lån & Spar. Du er omhyggelig med at planlægge din tid og sikrer en høj kvalitet i opgaveløsningen. Du trives i en varieret arbejdsdag og arbejder med god selvstændighed efter en kort oplæring. Som person har du en høj arbejdsmoral og møder andre med respekt og hjælpsomhed.

Dit nye team
Ambitionsniveauet er højt og stemningen er på én gang professionel, uformel og engageret og der er en god omgangstone blandt kollegaerne. Vi brænder for det, vi gør og vægter samarbejde højt. Lån & Spar har en attraktiv beliggenhed, midt i byen, med god offentlig transport, og vi har nogle attraktive vilkår i forhold til pension, personalegoder, kantineordning etc.

Du bliver en del af en succesfuld bank
Lån & Spar er kendetegnet ved en uformel organisation, hvor vi, på tværs af rådgivningscentre og stabsafdelinger, arbejder tæt sammen mod vores fælles mål. Hos os er det naturligt at tage ansvar og initiativ i hverdagen, og vi lægger vægt på at kunne levere de bedste løsninger til vores kunder. Vi sætter høje standarder for at være et attraktivt valg for vores kunder, hvor nøgleordene er kompetent og personlig rådgivning. Vi er en virksomhed i vækst og vi har en stor tilgang af nye kunder.

I Lån & Spar har vi et stærkt fokus på arbejdsglæde, trivsel og udvikling. Vi tror vi på potentialet i vores medarbejdere og på at vi kan og vil udvikle os. Derfor bakker vi op om vores medarbejderes udvikling gennem både interne og eksterne udviklingsforløb.

Du kan læse og høre mere om hvordan det er at være ansat i Lån & Spar ved at klikke her: Mød vores medarbejdere.

Vil du være med på holdet?
Send din ansøgning via linket nederst på siden senest torsdag den 13. februar 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K

Lignende jobs

  • Global Category Manager - Electricity

    Opportunity Are you passionate about green electricity and knowledgeable about renewable energy solutions? Are you interested in supporting a major organization's energy transition plans and eage..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Category Manager Auxiliary Machinery

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing multiple strategic categories within our .
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1