Rekrutteringsfirma

Rekrutteringskonsulent til IT Freelance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Får du energi af at arbejde med mennesker og har du passion for relationsskabende rekruttering inden for IT, så er du måske den næste nøgleperson i Hays fremtidige vækststrategi.

Vores succesrige afdeling for IT-konsulenter/freelancere leverer en bred porteføje af IT-specialister til nogle af de mest kendte virksomheder i Danmark og på tværs af Europa. Som en del af vores IT-Contracting Team, vil du få ansvar for salg og gennemførelse af egne rekrutteringsopgaver fra A-Z. Dette betyder, at du får mulighed for at arbejde med en høj grad af selvstændighed, mens du bygger din egen klientportefølje, henter opgaver, fremskaffer kandidater og i sidste ende leverer de nødvendige freelancere til klienten.

Hos Hays tror vi på, at det rigtige job kan ændre en persons liv, og at den rigtige person kan påvirke en virksomheds succes. Som rekrutteringskonsulent hos Hays kommer du til at opleve dette hver dag. Livet for en konsulent hos Hays indebærer en stadigt skiftende arbejdsdag, hvor du for at lykkes, skal trives i et dynamisk og hurtigt tempo. Du kan forvente at navigere i interaktionen mellem kunder og kandidater, balancere korte deadlines med arbejde af høj kvalitet og i sidste ende påvirke mange menneskers liv; hvilket er kernen i det, vi gør.

Hvem er Hays Danmark?
Hays Specialist Recruitment A/S er et internationalt rekrutteringsfirma, der har opereret på det danske marked siden 2008. Vi har haft stor succes med at rekruttere ledere og specialister inden for vores forretningsområder.

Vi er beliggende i hjertet af København på Kgs. Nytorv. Du bliver en del af en dynamisk og international virksomhed med rig mulighed for faglig såvel som personlig udvikling. Dette indebærer træning, certificeringer og generel uddannelse af dig som konsulent. Kulturen er uformel, erhvervsfremmende og karakteriseret af dedikerede kolleger, der stræber mod et fælles mål. Vi får også tid til at komme hinanden ved til frokost, på fredagsbarer og fælles arrangementer. Og vi udfordrer jævnligt hinanden i fodboldbord.

Hvad forventer vi af dig?
Vi er åbne for din forretnings- og uddannelsesmæssige baggrund, men vi forestiller os, at du allerede har nogen erfaring med rekruttering eller it-salg og gerne vil udvide din karriere ved at få adgang til at arbejde med nogle af de mest spændende virksomheder i hele Danmark.

Som person er du energisk og proaktiv, men organiseret og har evnen til at prioritere arbejdsopgaver i et dynamisk miljø. Det er vigtigt, at du trives med at sætte og nå ambitiøse mål, mens du bliver drevet mod at opnå resultater i et miljø fuld af sund konkurrence.

Din åbne og indbydende personlighed giver dig mulighed for at samarbejde med alle typer mennesker. Det forventes også, at du er vant til at arbejde med MS Office-pakken og behersker dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Ansøgning
Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning og cv på engelsk via nedenstående link i ét dokument.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at Manager of Candidate Relations Renée Theoret på 3338 3222 eller email [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K

Lignende jobs

  • Arbejdsmiljøkoordinator B

    <p><strong>Arbejdsmiljøkoordinator B</strong></p><p>Hele Danmark som din arbejdsplads</p><p>Har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for det HSE-fag..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Global Category Manager - Electricity

    Opportunity Are you passionate about green electricity and knowledgeable about renewable energy solutions? Are you interested in supporting a major organization's energy transition plans and eage..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Category Manager Auxiliary Machinery

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing multiple strategic categories within our .
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0