It-forretningskonsulent til Campus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sætte digital læring og kompetenceudvikling på skinner i staten? Og har du lyst til at arbejde med en digital kompetenceudviklings- og læringsplatform? Så er det nu, du har chancen. Vi søger en it-forretningskonsulent, som skal være med til at genudbyde og udvikle statens kompetenceløsning.

Økonomistyrelsen har ansvaret for digitalt at kunne understøtte medarbejder- og lederudviklingen i staten gennem den fællesoffentlige læringsløsning Campus. Det gør vi ved at tilbyde e-læringskurser, rådgive om best practice inden for læring og kursusadministration samt implementere digital understøttelse af HR-processer som pre- og onboarding, MUS og Social Learning.

Campus er baseret på Saba Cloud, som er en Talent Management løsning. Gennem vores arbejde, når vi bredt ud til den offentlige sektor, da vi har 120.000 brugere på løsningen fordelt på statens institutioner samt få kommuner og uddannelsesinstitutioner. Løsningen skal planmæssigt genudbydes i perioden 2021-2023.

Om stillingen Du bliver en del af et stærkt fagligt team, hvor vi elsker at få it og digital læring udbredt og taget i anvendelse hos vores kunder. Vi er pt. 12 medarbejdere i teamet, hvoraf de tre er it-forretningskonsulenter. Du vil i den første periode skulle have fokus på udbudsprocessen, men vil også få din egen portefølje af kunder og ansvarsområder.

Vi søger en kollega, der:

  • har erfaring med kompetenceudvikling og digital understøttelse af HR-forretningsprocesser
  • har en struktureret, systematisk og analytisk arbejdsstil
  • har erfaring med interessenthåndtering og forventningsafstemning over for såvel kunder som leverandører
  • gerne har erfaring med udbud og faser i udbud inden for den offentlige sektor
  • er en god formidler og kommunikator både i skrift og tale – også gerne på engelsk.

Om dig Som konsulent har du mange forskellige kontaktflader. Du kommer til at samarbejde tæt med de statslige institutioner og have kontakt med leverandører. I teamet har vi en uformel relation, og vi samarbejder tæt, da vi har brug for hinandens kompetencer og viden i vores projekter.

Du har en videregående uddannelse og har tidligere arbejdet som projektleder eller konsulent i en anden offentlig organisation - gerne inden for områderne HR eller læring.

Dit arbejde vil foregå med en høj grad af selvstændighed, hvilket forudsætter, at du er god til at prioritere, til at strukturere dit arbejde og til at have fokus på resultater. Vi forventer også du har en passende mængde empati og gå-på-mod, så du kan holde fremdriften i projekterne.

Du kommer til at arbejde med følgende:

  • Udarbejdelse af udbudsstrategi og detailplanlægning af udbud
  • Styring af en udbudsproces
  • Procesudvikling relateret til digital understøttelse af HR domænet
  • Forventningsafstemning og interessenthåndtering i forhold til kunder og leverandører
  • Planlægning og strukturering af projekter og leverancer
  • Medvirke ved implementering af den nye kontrakt.

Om os Du ansættes i kontoret HR- og Kompetencesystemer i teamet Statens Kompetenceløsninger, som varetager systemforvaltning og videreudvikling af systemerne Campus og Statens eRekruttering hos såvel statslige som selvejende statslige institutioner.

Kontoret indgår i Økonomistyrelsens Center for Systemer, som driver et sammenhængende sæt af digitale datadrevne services, der understøtter god ledelse og økonomistyring i staten. Vores mission er at understøtte alle administrative hovedprocesser digitalt, så medarbejdere og ledere i de statslige institutioner kan løse deres opgaver enkelt, effektivt og værdiskabende.

Læs mere om systemcentret og kontor for HR- og Kompetencesystemer her: https://oes.dk/om-os/organisationen/center-for-systemer/.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Vil du vide mere om os eller stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Per Brogaard på tlf.: 4077 9198 eller mail: [email protected].

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest søndag den 11. april 2021.

Vi forventer at afholde hhv. 1. samtale i uge 15 og 2. samtale i uge 16.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap til at søge stillingen.

Dette opslag er et genopslag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K
  • Søndag den 11. april 2021

Lignende jobs

  • Arbejdsmiljøkoordinator B

    <p><strong>Arbejdsmiljøkoordinator B</strong></p><p>Hele Danmark som din arbejdsplads</p><p>Har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for det HSE-fag..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Global Category Manager - Electricity

    Opportunity Are you passionate about green electricity and knowledgeable about renewable energy solutions? Are you interested in supporting a major organization's energy transition plans and eage..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Category Manager Auxiliary Machinery

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing multiple strategic categories within our .
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0