Studentermedhjælper til statens læringsløsning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Vil du være med til at sætte læring og kompetenceudvikling på skinner i staten?

Vi søger en studentermedhjælper som er i gang med et studie, hvor der er fokus på HR, it og læring eller lign., ligesom du brænder for at have et studierelevant job. Så hvis du har et ønske om at få omsat teori til praksis, når det gælder medarbejderudvikling, så er det nu, du har chancen!

Økonomistyrelsen har – gennem Campus platformen – ansvaret for digitalt at kunne understøtte medarbejder- og lederudviklingen i staten. Formålet er, at statens institutioner skal stå godt rustet, hvad angår kompetencer, til både at kunne løse de nære og aktuelle opgaver, samt til at kunne udvikle medarbejdere og ledere, så de er klædt på til at tackle fremtidens udfordringer.

Campus-løsningen kan karakteriseres som en Talent Management løsning (med 120.000 brugere), der ud over en digital infrastruktur også omfatter et bredt indhold i form af en række e-læringskurser.

Om stillingen Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der er højt til loftet, stort engagement, hvor man tager ansvar for opgaverne og hele tiden arbejder på at sikre og professionalisere sine opgaver og projekter. Der er pt. 12 medarbejdere i teamet, heraf én studentermedhjælper, så du vil blive den anden i teamet.

Dit arbejde vil foregå med en høj grad af selvstændighed men med fokus på, at vi sammen skal skabe resultater og når i mål.

Du komme til at arbejde med:

  • brugersupport og dokumentation beredt set - support, vejledninger og guides
  • vedligeholdelse af tekster på hjemmesiden, nyhedsbreve, nyheder og webtilgængelighed
  • sekretæropgaver i relation til udvalg og styregrupper
  • bistand til teamets kunderettede aktiviteter i forbindelse med salg, udvikling, rådgivning, konfiguration og implementering
  • bistand til teamleder og kontorets øvrige medarbejdere.

Om dig Du er i gang videregående uddannelse, har interesser inden for kompetenceudvikling generelt, herunder digital understøttelse af udviklingsprocesser.

Det forventes desuden, at du:

  • har erfaring med at arbejde projektorienteret med styring af leverancer og deadlines
  • er en god formidler og kommunikator – både i skrift og tale
  • er et ordensmenneske og arbejder struktureret
  • ikke mister fokus, selvom der er mange bolde i luften
  • er en holdspiller og en god kollega.

Om os Du ansættes i kontoret HR- og Kompetencesystemer i teamet Statens Kompetenceløsninger, som varetager systemforvaltning og videreudvikling af systemerne Campus og Statens eRekruttering hos såvel statslige som selvejende statslige institutioner.

Kontoret indgår i Økonomistyrelsens Center for Systemer, som driver et sammenhængende sæt af digitale datadrevne services, der understøtter god ledelse og økonomistyring i staten. Vores mission er at understøtte alle administrative hovedprocesser digitalt, så medarbejdere og ledere i de statslige institutioner kan løse deres opgaver enkelt, effektivt og værdiskabende.

Læs mere om systemcentret og kontor for HR- og Kompetencesystemer her: https://oes.dk/om-os/organisationen/center-for-systemer/.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om os eller stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Per Brogaard på tlf.: 4077 9198 eller mail: [email protected].

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest søndag den 11. april 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 15 og 16.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 11. april 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0