Vil du være en del af holdet bag Styrelsen for International Rekruttering og Integrations stemme udadtil?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København K

Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger et antal kontorfunktionærer til call centeret i kontoret Borgerservice. Stillingerne er til besættelse snarest muligt, og der er tale om både faste og midlertidige stillinger.

Lidt om alt det vi tilbyder

Borgerservice er brugernes indgang til styrelsen og vi håndterer tusindvis af telefonopkald. I vores fysiske borgercentre behandler vi EU-borgeres ansøgninger om opholdsret, vi optager biometri på udlændingeområdet og håndterer derudover en række andre administrative opgaver. Geografisk er kontoret fordelt på adresser i Valby, Aabenraa, Aalborg, Aarhus og Odense. Stillingerne til besættelse er i Valby.

Vores hverdag er præget af tæt brugerkontakt, og vi arbejder altid på at yde en venlig vejledning på et højt fagligt niveau.

Du vil i kontoret indgå i en teamstruktur, hvor din primære arbejdsopgave vil være telefonisk vejledning af styrelsens brugere vedrørende spørgsmål om reglerne for udlændinges ophold i Danmark. Du skal f.eks. guide brugerne om indholdet af hjemmesiden nyidanmark.dk. Det er vigtigt, at du har lyst til at tale i telefon i hovedparten af din arbejdstid, og at du er god til engelsk, men du kan også få opgaver på andre områder. Det kan f.eks. være administrativt arbejde, herunder sagsoprettelser i vores systemer. En anden opgave kan også være at betjene brugerne i borgercenteret ansigt til ansigt for at modtage og sagsbehandle sager om opholdsret for EU-borgere, yde vejledning inden for både EU- og udlændingeområdet, modtage ansøgninger og optage biometri.

Du får 50 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler. Vores kontor er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor faglighed og borgerservice er i højsædet. Vi har en uformel omgangstone, og tager vores arbejde meget seriøst.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. en kontoruddannelse og gerne erfaring på området. Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er arbejdsom, omhyggelig og resultatorienteret
  • trives i et travlt arbejdsmiljø
  • har gode dansk- og engelskkundskaber
  • har humor og kan lide at samarbejde og løfte i flok
  • er venlig, serviceminded og indstillet til at sætte dig i brugerens sted

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Karen Lund Johansen på telefonnummer 72 14 21 21 eller på e-mail [email protected] eller souschef Jane Kærhus Nielsen 72 14 21 63 eller på e-mail [email protected]

Søg stillingen

Vi forventer at holde samtaler i uge 25. Der kan være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige kundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Udlændinge- og Integrationsministeriet har overordnet to politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge bidrager til og tager del i samfundet?
Ministeriet har omkring 1400 medarbejdere fordelt på Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Udlændingestyrelsen og departementet, samt fra den 1. august 2020 Hjemrejsestyrelsen - herunder Nationalt ID-center, Udlændingenævnets sekretariat og Flygtningenævnets sekretariat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K

Lignende jobs

  • [xxxxx] Øst søger HR-konsulent til rekrutteringsom...

    Er du en god formidler og en skarp forhandler, som kan rådgive ledere og understøtte driften i en stor politisk organisation? Kan du bevare overblikket, når der er mange bolde i luften på samme tid..
    • HR-medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • HR Student Assistant Buildings & Transport (part-t...

    <p>Are you ready to expand your expertise in Human Resources while contributing to impactful global projects? Do you see yourself as part of an organization that pioneers sustainable solution..
    • HR-medarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0