Skarp HR-partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du levere solid og strategisk HR i Kulturministeriets departementet, og har du lyst til at lære kulturinstitutionerne på ministeriets område nærmere at kende? Har du en stærk HR profil og en solid HR-værktøjskasse at trække på – og trives du i en dynamisk hverdag med både dag til dag-opgaver og større projekter? Så skal du være en del af Kulturministeriets departement.

Om jobbet
Kulturministeriets departementet er i en spændende organisationsudviklingsproces, hvor kontoret for HR og Organisation arbejder for at understøtte og udvikle departementets målsætning om at være en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på at udvikle vores medarbejdere.

Vi søger en ambitiøs og skarp kollega, som sammen med resten af kontoret vil være en drivende kraft i arbejdet med at styrke departementets HR-understøttelse af direktionen og departementets chefgruppe samt levere HR af høj kvalitet. Du vil sammen med dine kolleger i kontoret for HR og Organisation have et tæt samarbejde med direktionen og chefgruppen og have mange kontaktflader i organisationen. Departementet løser også opgaver i relation til institutionscheferne på Kulturministeriets område, og du vil derfor også blive involveret i og få kendskab til ministeriets mange, spændende kulturinstitutioner.

Du kommer som HR-partner i departementet til at indgå i HR-årshjulets mange opgaver, herunder rekruttering, lønforhandlinger, onboarding, facilitering af MUS, LUS mv, opfølgning på sygefravær, håndtering af personalejuridiske spørgsmål mv. Vi har også igangsat flere større, strategiske projekter, som du vil indgå i.

Opgaverne omfatter blandt andet at

  • Være tovholder på større strategiske HR-projekter.
  • Rekruttere institutionschefer på kulturministeriets område, herunder forestå forhandling og dialog med ansættelsesudvalg
  • Udvikle og implementere HR-produkter og processer, så de understøtter departementets strategiske målsætninger
  • Omsætte viden og data til solide beslutningsoplæg til direktionen vedr. personalerelaterede og organisatoriske forhold.
  • Understøtte god ledelse gennem sparring og rådgivning af ledergruppen
  • Indgå i den løbende HR-drift

Der er et tæt samarbejde med Kulturministeriets Koncern HR i Slots- og Kulturstyrelsen, som varetager personaleadministrative opgaver for departementet.

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelsesmæssig baggrund og en solid HR-værktøjskasse med i baggagen – gerne fra en statslig arbejdsplads. Du er proaktiv og har blik for at håndtere såvel større projekter som mindre daglige opgaver. Og så forstår du at samarbejde og dele viden. Vi forventer også, at du går til opgaverne med energi og ansvarsfølelse og leverer gennemtænkte resultater af høj kvalitet, som bidrager til departementets mål og ambitioner. Du har en god organisationsforståelse, så du kan sætte dig ind i departementets behov og omsætte behovene til konkrete indsatser og aktiviteter.

Vi tilbyder
Kulturministeriet er en attraktiv og professionel arbejdsplads med højt ambitionsniveau. Vi ønsker at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, og vi tilbyder gode karrieremuligheder. Du vil hurtigt få stort selvstændigt ansvar og gode muligheder for at udvikle dig. Du vil få en varieret hverdag, hvor der er fokus på at levere løsninger, der står på et solidt fagligt og juridisk grundlag. Du vil få gode og motiverede kolleger. Vi bakker hinanden op for at opnå de bedste resultater.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en stilling på fuld tid.

Ansættelse sker i henhold til gældende AC-overenskomst. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller konsulent afhængig af dine erfaringer og kompetencer. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Forventet tiltrædelse er 1. april 2022.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingerne ved at kontakte kontorchef Maria Winther på telefon: 41 39 39 52 eller mail: [email protected]. Eventuelle praktiske spørgsmål i forbindelse med din ansøgning kan rettes til HR-partner Fie Bagge Mogensen på telefon: 41 39 38 90 eller på mail: [email protected].

Du kan læse mere om Kulturministeriet på www.kum.dk

Ansøgning
Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.kum.dk/job senest den 22. februar 2022.

Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen”. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at afholde jobsamtaler i uge 8.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 22. februar 2022

Lignende jobs

  • Global Category Manager - Electricity

    Opportunity Are you passionate about green electricity and knowledgeable about renewable energy solutions? Are you interested in supporting a major organization's energy transition plans and eage..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Category Manager Auxiliary Machinery

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing multiple strategic categories within our .
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1