HR-partner til Koncern HR i Børne- og Undervisningsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kunne du tænke dig at have en nøglerolle i at understøtte og udvikle vores ledere?

Har du en stærk HR-partner profil, og vil du være med til at levere personalerelateret rådgivning og sagsbehandling i et ministerium, der arbejder for at skabe fagligt stærke dagtilbud og uddannelser til alle i Danmark?

Som HR-partner hos os bliver du en del af et HR-kontor, hvor vi vægter at være tæt på organisationen, og at vi har en høj HR-faglighed. Du får en dynamisk hverdag med både større projekter og mindre opgaver med mange kontaktflader.

Om arbejdsopgaverne Din primære rolle som HR-partner er at understøtte ledelsen i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) med organisations- og ledelsesudvikling. Dine opgaver løser du i tæt samarbejde med din HR-partner-kollega i styrelsen, resten af kontor for HR og Organisationsudvikling (HRO) og Ledelsessekretariatet i STUK.

Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af:

  • løbende opfølgning og sparring på trivsel og sygefravær med lederne
  • understøttelse af HR-årshjulsaktiviteter såsom MUS, APV, minitrivselsmålinger, ledelsesevalueringer, årlige lønforhandlinger samt bidrag til kvalitetssikring af de data, der anvendes til disse
  • HR-konceptudvikling sammen med HR-Udviklingsteamet og HR-partner-kolleger, fx employer branding
  • understøtte organisationsudvikling i styrelsen, der bidrager til fagligt udsyn, trivsel og social sammenhængskraft, herunder STUK som en arbejdsplads kendetegnet ved fortsat læring og uddannelse for ledere og medarbejdere.

Om dig Vi forestiller os, at du har en akademisk baggrund som f.eks. cand.merc. HRM, cand.soc. HRM eller lign. Du har måske erfaring med rollen som HR-partner, gerne fra centraladministrationen.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • får energi af at opbygge relationer og kan fungere som tæt sparringspartner for ledere på alle niveauer
  • er god til at agere proaktivt, koordinere og sikre opfølgning på planer og initiativer
  • har analytiske, processuelle og strategiske kompetencer og befinder dig godt i en omskiftelig hverdag med mange kontaktflader.


Om HR og Organisationsudvikling Som vores nye HR-partner bliver du tilknyttet departementet, hvor ministeriets koncernfælles HR-funktion er forankret. Konkret kommer du til at sidde sammen med din HR partner kollega i vores styrelse Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, der ligger 5 minutters gang fra departementet. I kontoret er vi ca. 29 medarbejdere og en kontorchef. I Kontoret varetager vi opgaver inden for HR-udvikling, organisationsudvikling, personaleadministration og personalejuridisk rådgivning.

Vi bor på Slotsholmen i hjertet af Købehavn i smukke fredede bygninger, og er centralt beliggende i forhold til offentlig transport.

Løn- og ansættelsesvilkår Du bliver ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent efter overenskomst for akademikere i staten.

Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

Forventet tiltrædelse 1. januar 2023.

Vil du vide mere? Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Eline Ribergaard Blak på telefon 2374 2254 eller mail: [email protected]. Du kan læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk.

Lyder det som noget for dig? Send din ansøgning, CV og eksamensbevis elektronisk senest mandag den 24. oktober 2022. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 43 og 2. samtaler i uge 44.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Børne- og Undervisningsministeriet I Børne- og Undervisningsministeriet arbejder vi for at skabe fagligt stærke dagtilbud og uddannelser til alle. I Børne- og Undervisningsministeriet kræver vores fælles opgave god ledelse på tværs af ministeriet. Ledelse er højt prioriteret, og der skal være en vedvarende dialog om ledelse.

Departementet, Styrelsen for It og Læring og Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har hvert et ledelsesgrundlag med en fælles del, der gælder for hele ministeriet, og en del gældende for den enkelte enhed. Den fælles del ligger fast indtil 2023, og den enhedsspecifikke del er dynamisk og vil løbende blive tilpasset opgaverne.

Læs mere om ledelsesgrundlaget og ministeriet her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K
  • Mandag den 24. oktober 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København

    Vil du drive din egen forretning succesfuldt, og ønsker du samtidig at være en del af noget større - og hvor der er styr på processerne incl GDPR? Så er du muligvis vores nye Headhunter. Samme..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0