HR-konsulent med fokus på forhandling, ansættelsesvilkår og ledelsesunderstøttelse, Områdekontoret i København, Krimi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation i udvikling med en samfundsmæssig vigtig opgave? Brænder du for at være HR-sparringspartner for ledelsen ift. rekruttering, ansættelsesvilkår og lønforhandling? Og har du en bred HR-værktøjskasse, du kan sætte i spil? Så er jobbet som HR-konsulent måske noget for dig.

Om jobbet
Du bliver en del af HR-enheden i Områdekontoret i København. Vi er 23 medarbejdere, der varetager HR-opgaver for områdets institutioner og Områdekontoret. Arbejdet i enheden er båret af tæt dialog med de chefer, ledere og kolleger, der modtager vores ydelser, hvorfor samarbejde og fleksibilitet er nøgleord for enheden.

Du trives med en hverdag, hvor du har både drifts- og udviklingsorienterede opgaver, og du værdsætter at sparre med kollegaer, spille ind med din faglighed og bidrager gerne til ”rugbrøds-arbejdet”. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

  • Ledelsesunderstøttelse og sparring ift. rekruttering, personaleressourcespørgsmål mm.
  • Lønforhandlingsprocesser – herunder konkrete lønforhandlinger i forbindelse med rekrutteringer samt årlige lønforhandlinger i forhold til Ny Løn.
  • Konkret sagsbehandling i HR-administrationssystemet Statens HR og rådgivning i forbindelse med rekruttering, ændringer i ansættelsesforhold ved rokeringer, forfremmelser, udlån mm. Dette vil bl.a. bestå i at udarbejde ansættelsesbreve og andet arbejde i Statens HR.
  • Videreudvikling af processer og metoder, herunder rekruttering, pre-/onboarding, afvikling af ansættelsesforhold, anvendelse af tillæg mm.
  • Øvrige HR-opgaver afhængig af din baggrund, f.eks. undervisning af ledere, ad hoc udviklingsopgaver, GDPR og tværgående HR procesoptimerings- og dokumentationsopgaver.
  • Udviklings- procesoptimeringsopgaver i kriminalforsorgen, f.eks. i form af deltagelse i arbejdsgrupper eller underpartnerskaber under HR-partnerskabet.

Om dig
Optimalt set har du tre til fem års erfaring fra en lignende stilling gerne fra en større, offentlig organisation, har det sjovt med forhandlingsopgaver og holder af at se muligheder for forenkling. Du har en videregående uddannelse på kandidatniveau f.eks. cand.merc./soc.HRM, cand.jur. eller noget tredje.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har erfaring med den administrative understøttelse af rekrutteringsprocesser herunder lønforhandling og også gerne erfaring med den indholdsmæssige del, eksempelvis udarbejdelse af stillingsannoncer, brug af sociale medier, mm.
  • har styr på og kan navigere i forskellige overenskomstmæssige forhold, vilkår og regler.
  • har styr på beregnings-/datadelen af forhandlinger og anvender løndata systematisk som input til forhandlingsprocesserne.
  • er vant til at forhandle og indgå i et samspil med mange interessenter, herunder såvel ledelse, tillidsrepræsentanter, fagforbund som medarbejdere.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til tjenestemandsansættelser og/eller forvaltningsret,

ligesom det er en fordel, hvis du har kendskab til Statens HR. Måske har du også erfaring med LEAN/arbejdsgangsanalyser/-beskrivelser.

Du har gode IT-kundskaber og arbejder hjemmevant i eksempelvis i fx Excel og Outlook.

I forhold til dine personlige kompetencer lægger vi vægt på, at du:

  • forstår de forretningsmæssige behov og tænker i både løsninger og mulige konsekvenser.
  • arbejder selvstændigt og leverer kompetent rådgivning og service af høj kvalitet.
  • bevarer overblikket - også når der er travlt, tænker proaktivt og følger dine sager til dørs.
  • arbejder effektivt, struktureret og har en analytisk tilgang til opgaverne.
  • har god dømmekraft og er god til at træffe beslutninger.
  • har gode samarbejds- og relationelle kompetencer.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en afvekslende hverdag med en bred pallette af opgaver, mange forskellige samarbejdspartnere og et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi har et højt fagligt niveau, er en enhed med erfarne og engagerede medarbejdere med bredde fagligheder, hvor der er plads til at have det sjovt. Du vil have en tæt sparring med de andre medarbejdere i enheden og løbende dialog med ledere i organisationen.

Løn- og ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig med rådighedsforpligtigelse eller specialkonsulent, afhængig af erfaring og kompetencer.

Du bliver tilknyttet Kriminalforsorgen Hovedstaden som dækker institutioner i København, Nordsjælland, Bornholm og på Færøerne. Dit arbejdssted bliver Områdekontoret i København, Kristineberg 4, 2100 København Ø.

Da HR-enheden servicerer alle områdets institutioner i Hovedstaden, skal du påregne mødeaktivitet i et mindre omfang på de øvrige matrikler og i Direktoratet. Der stilles tjenestebil til rådighed.

Vi har fokus på, at der skal være en fornuftig balance mellem dit arbejds- og privatliv, og du får derfor mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af din arbejdstid.

Ansættelse er snarest muligt.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Søg stillingen
Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag den 21. oktober 2022.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte fg. Områdechef for HR Anne Barrit Sørensen på telefon 7255 4215 eller HR-konsulent Johannes Reiter på telefon 7255 9012.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København Ø
  • Fredag den 21. oktober 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København

    Vil du drive din egen forretning succesfuldt, og ønsker du samtidig at være en del af noget større - og hvor der er styr på processerne incl GDPR? Så er du muligvis vores nye Headhunter. Samme..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0