Erfaren HR-konsulent til ledelsessparring og personalejuridisk sagsbehandling til Ankestyrelsen København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Som vores nye HR-konsulent kommer du helt tæt på lederne i styrelsen og bliver en betroet sparringspartner og problemløser. Desuden vil du få en varieret portefølje af forskellige HR-udviklings- og driftsopgaver.

Opgaven som sparringspartner for chefer i Ankestyrelsen er organiseret med tre HR-konsulenter, som hver er tilknyttet en fast gruppe af chefer. Du vil på daglig basis skulle rådgive og understøtte en gruppe af chefer i god personaleledelse og korrekt håndtering af personalejuridiske problemstillinger, fx om løn, arbejdstidsregler, barsel, sygdom og ferie. Du vil også bistå med sagsbehandling af personalesager og forhandlinger i den forbindelse.

Som HR-konsulent hos os får du desuden medansvar for HR-strategiske indsatser i styrelsen og en portefølje af selvstændige driftsopgaver og projekter afhængig af din profil og kompetencer. Du bliver blandt andet ansvarlig for udvalgte årshjulprocesser og HR-projekter, og du vil skulle udarbejde notater og strategiske beslutningsoplæg om personalejuridiske og personalepolitiske emner. Høringer, aktindsigter og kommunikationsopgaver om HR-emner vil også lande på dit bord. Endelig vil du få en vigtig rolle som go-to-person for dine kolleger i HR for sparring om både faglige og procesmæssige spørgsmål.

Kort om HR i Ankestyrelsen

HR bistår direktionen med at skabe de rette personalepolitiske rammer i styrelsen og sørger for sikker drift og udvikling af personaleområdet i Ankestyrelsen. Vi giver sparring til styrelsens chefer om god personaleledelse, understøtter årligt tilbagevendende HR-processer som fx MUS, LUS, rekrutteringer og lønforhandlinger, og sikrer, at de personaleadministrative processer gennemføres effektivt og med høj kvalitet. Vi vægter tæt samarbejde og dialog med fagkontorerne højt, så vi i fællesskab finder de bedste løsninger, der matcher organisationens behov. Vi er en gruppe på 13 erfarne og ambitiøse kolleger, som har fokus på høj faglighed og godt samarbejde, og ikke mindst på at bidrage til at styrelsen når sine mål og er en god og attraktiv arbejdsplads.

HR-konsulenten profil og kompetencer

Ankestyrelsens generelle rammer for og forventninger til konsulenter er beskrevet i kompetencegrundlag for konsulenter, som du kan finde på vores hjemmeside:

  • https://ast.dk/karriere/fra-ansoegning-til-ansaettelse/konsulent-kompetencegrundlag-2020.pdf/@@download/file/konsulent-kompetencegrundlag-2020.pdf

Som vores nye HR-konsulent har vi desuden særligt brug for, at du:

  • har en stærk HR-faglig baggrund med samfundsvidenskabelig uddannelse og grundigt kendskab til overenskomster og det personalejuridiske regelsæt på det offentlige område
  • har erfaring med selvstændig rådgivning og sparring med chefer om personaleledelsesopgaven
  • er en god formidler, der er i stand til at omsætte styrelsens personalepolitik og retningslinjer til konkrete løsninger, der understøtter de lokale behov
  • har erfaring med at skrive større notater og beslutningsoplæg og evner at skære opgaver og sager skarpt til
  • kan begå sig kompetent i Excel og har et trænet øje for at læse og forstå HR-nøgletal
  • trives med en omskiftelig hverdag og kan prioritere din tid rigtigt mellem dag-til-dag-opgaver og længerevarende processer og projekter

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte HR-chef Ulla Salling Petersen, på 61 89 72 22 / [email protected]. Du kan også læse om Ankestyrelsen, vores strategi og sagsområder på www.ast.dk.

Det praktiske

Ankestyrelsen har adresser i København og Aalborg. Som vores nye HR-konsulent vil din arbejdsplads være på Teglholmsgade i København. Der vil dog også være møder og opgaver, der skal løses på vores lokation i Aalborg.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Du bliver ansat efter overenskomsten for akademikere i staten som enten fuldmægtig, special- eller chefkonsulent afhængigt af dine kvalifikationer og erfaring.

Vi vil bede dig om en straffeattest, hvis vi overvejer at tilbyde dig stillingen.

Forventet tiltrædelse er 1. oktober 2024.

Vil du være vores nye kollega?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning med CV, eksamensbevis og øvrige relevante dokumenter senest den 11. august 2024. Vi forventer at holde samtaler d. 14. til d. 16. august.

Du skal søge stillingen via linket her i opslaget.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København SV
  • Søndag den 11. august 2024

Lignende jobs

  • [xxxxx] Øst søger HR-konsulent til rekrutteringsom...

    Er du en god formidler og en skarp forhandler, som kan rådgive ledere og understøtte driften i en stor politisk organisation? Kan du bevare overblikket, når der er mange bolde i luften på samme tid..
    • HR-medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • HR Student Assistant Buildings & Transport (part-t...

    <p>Are you ready to expand your expertise in Human Resources while contributing to impactful global projects? Do you see yourself as part of an organization that pioneers sustainable solution..
    • HR-medarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København SV over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0
7. august 2024 0