HR-udviklingskonsulent til fagligt stærkt HR Team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København V

Har du solid erfaring inden for HR-udvikling? Brænder du for andres udvikling? Og er du i stand til at sikre læring på alle niveauer af organisationen? Hvis ja, så er det dig vi søger som vores nye HR-Udviklingskonsulent.

Skatteankestyrelsen skal sikre en kompetent og uafhængig klagebehandling på skatteområdet til rette tid. Det kræver fokus på fremdrift og kvalitet i kerneopgaven. HR har en vigtig rolle heri. Lige nu søger vi en kollega, der kan være med til at sikre, at styrelsen til en hver tid har de rette kompetencer og dermed være med til at skabe den udvikling, der til en hver tid giver mening for forretningens fremdrift og strategi.

Dine arbejdsopgaver

Du får sammen med gode kolleger til opgave at sikre udvikling, drift og koordination af vores interne kurser og udviklingsinitiativer for styrelsens ca. 500 højt specialiserede medarbejdere. Derudover bliver en af dine første opgaver at sikre en succesfuld gennemførsel af de årlige medarbejderudviklingssamtaler og performancedialoger.

Du får ansvar for løbende at sikre, at HR-udviklingsinitiativer har den nødvendige strategiske vinkel sammen med et tydeligt forretningsvendt fokus på holdbar implementering.

Du vil også få en afgørende rolle i at sikre driften af vores kompetenceudviklingsaktiviteter, herunder faglige kompetenceudviklingskurser og læringsforløb for alle styrelsens ansatte, og dit bidrag heri vil bl.a. være at arbejde videre med lokal implementering af koncernfælles udviklingskoncepter og undervisning og konceptudvikling i fx JTI og feedback.

I dit daglige arbejde vil du desuden have ansvar for en række tilbagevendende opgaver. Det er fx at:

  • Designe og udvikle diverse workshops og læringstilbud herunder bl.a. målrettet ledere og team koordinatorer
  • Være tovholder på den årlige proces for People Review og medarbejderudviklingssamtaler (PULS) herunder er du også ansvarlig for vores understøttende system til dette
  • Facilitere ad hoc lærings- og udviklingsforløb i samarbejde med HR-Partnere
  • Optimere og vedligeholde styrelsens kursusudbud

Du refererer til HR-chefen.

Om dig

Vi forventer, at du har en videregående uddannelse inden for HR, organisationspsykologi eller lignende. Det vigtigt for os, at du har god forretningsforståelse, som kommer til udtryk ved, at du er i stand til at sætte dig ind i organisationens behov og omsætte dette til konkrete læringsaktiviteter og kompetenceudviklingstiltag.

Vi forestiller os, at du har erfaring med følgende:

  • HR-udvikling i en større organisation med høj faglighed og mange specialister
  • At koble HR-udviklingsinitiativer til organisationens strategi og sammensætte programmer og læringsforløb med dette udgangspunkt
  • Stor erfaring med udvikling og implementering af kompetenceudvikling, læring og kurser
  • Erfaring med- og interesse for digital læring
  • Er en erfaren facilitator og i stand til at lære andre at præsentere og facilitere
  • Naturlig evne til drive projekter og processer både selvstændigt og sammen med kolleger

Det er en fordel, hvis du er certificeret i JTI.

Som person forventer vi, at du har stærke relationelle kompetencer. Du indtager naturligt en nysgerrig position i samarbejdsrelationer, både på tværs i teamet, med medarbejdere og ledere i resten af organisationen og med vores samarbejdspartnere i den øvrige del af koncernen.

Du har overblik og arbejder struktureret, og du tager selvstændigt ansvar for hele opgaven, herunder de administrative og praktiske dele. Du behersker skriftlig og mundtlig formidling af høj kvalitet.

Om os

Du bliver en del af Skatteankestyrelsens HR-team med 14 engagerede kolleger. Vi arbejder med en bred vifte af HR-opgaver bl.a. rekruttering og on-boarding, lønforhandlinger, udvikling af styrelsens strategiske arbejde med HR-data og HR-initiativer, fastholdelse og udvikling af medarbejdere og teams samt ledelsessparring.

Vi har en bred kontaktflade til direktionen og ledere og medarbejdere på tværs af styrelsen. Vi har et godt humør og imødekommende kultur, hvor vi løfter i flok og prioriterer faglig sparring og kollegial opmærksomhed i en travl hverdag.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med Akademikernes overenskomst i staten. Vi forventer ansættelse på konsulentniveau.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen, Ved Vesterport 6, 6. sal, 1612 København V.

I perioder kan der forekomme rejseaktivitet i forbindelse med fx undervisningsopgaver på Skatteankestyrelsens lokationer i Silkeborg, Odense og Aalborg.

Du kan få yderligere oplysninger ved telefonisk henvendelse til Skatteankestyrelsens HR-chef Magnus Broundal på tlf. 33 76 02 22.

Ansøgningsprocedure

Ansøgning med relevant dokumentation, herunder uddannelsesbevis, sendes via vores e-rekrutteringssystem.

Ansøgningen skal være modtaget senest den 15. november 2021 med henblik på tiltrædelse den 1. januar 2022.

Vi anvender test i rekrutteringsprocessen.

Skatteankestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København V
  • Onsdag den 10. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
1. oktober 2024 2
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1