Studentermedhjælper - Talent Attraction

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du hjælpe os med at få en stærkere Employer Branding position på de danske universiteter?

Studerer du inden for kommunikation, marketing, HRM eller lignende? Leder du samtidig efter et studiejob, hvor du kan lære en masse, som du kan bruge i din fremtidige karriere. Hvis ja, har du en fantastisk mulighed lige foran dig.

I Milestone har vi over de sidste 20 år etableret os som førende, global leverandør af video management systemer, der bl.a. bruges til sikkerhedsopgaver som fx Champions League finaler. Vi er i dag mere end 1.000 medarbejdere med hovedkvarter i København og udviklingscentre i bl.a. Sofia og Barcelona, og vi vokser fortsat. Derfor skal vi kunne tiltrække særligt softwareudviklere og forretnings-/marketingprofiler. Og det er lige netop det, du skal hjælpe os med at gøre via en markant stærkere positionering på de danske universiteter.

Kortlæg de danske universiteter og vær med til at planlægge og afvikle events
Når danske universitetsstuderende skal sætte navn på virksomheder, de gerne vil arbejde for, er vi i Milestone liiiige netop dukket op på Universums årlige ranking liste. Det skal vi have gjort noget ved, og du er den, der – selvfølgelig med god support og coaching – skal hjælpe os med at få den nødvendige viden. Vi har en rent ud sagt fantastisk arbejdsplads, hvor der lige så rart at være, som der er muligheder for at blive udfordret og udviklet. Der er bare alt for få, der ved det.

Vi skal derfor have analyseret og kortlagt samtlige universiteter og evt. andre relevante uddannelsesinstitutioner i Danmark, så vi ved, hvor vi kan finde de gode ansøgere. Vi skal vide, hvordan vi helt (lav)praktisk kan/må positionere os på de enkelte uddannelsessteder. Hvilke personer har ansvaret for den slags aktiviteter på uddannelsesstedet? Hvordan får vi skabt et godt samarbejde med dem? Hvordan kan vi opbygge en pipeline af relevante og interesserede studerende? Hvad kræver det? Hvad koster det? Etc.

I halen på dit analytiske baggrundarbejde kommer du også til at deltage på studierettede Employer Branding aktiviteter som fx karrieremesser og events.

På kandidatdelen og interesse for HR / rekruttering / Employer Branding
For at søge, skal du som sagt være i gang med en videregående uddannlese. Din interesse for HR, rekruttering og Employer Branding er reelt vigtigere end din studieretning. Du skal have lyst til at blive klogere og lære samtidig med, at du ikke må være bange for at kaste dig ud på dybt vand.

Lige så vigtigt er det, at du kan lide at connecte med andre mennesker. Så du gemmer dig fx ikke bag en e-mail, når det er meget mere effektivt at tage telefonen eller møde folk IRL. Derudover skal du kunne arbejde ca. 15 timer om ugen. Vi tager naturligvis hensyn til dine eksamener og perioder med særlig travlhed.

Dit nye team og nogle af de mange goder, der venter dig
Du bliver del af Milestone’s Talent Attraction team, der har base på hovedkontoret i Brøndby. Her bliver du omgivet af erfarne specialister, som selvfølgelig er klar til at guide og hjælpe dig. Når det er relevant, kan du også arbejde hjemmefra. Kontoret ligger 5 minutter på cykel fra Glostrup Station, og vi har cykler, som du kan bruge. På kontoret er der drikkevarer, frugt og frokost med mulighed for at tage overskydende mad med hjem fra kantinen – alt er betalt ligesom fredagsbaren, fitnesscentret og mere.

Kontakt og ansøgning
Send venligst dit CV via vores hjemmeside.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Dorte van der Linden på 2552 9388.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Help us make the world see
When joining Milestone, you will become part of one the world’s leading providers of video management software in and beyond security. Since starting up in Denmark in 1998 our team has grown to include nearly 1,000 employees based in 25 countries. Today, our solutions are used in 500,000+ installations worldwide – with many more to come.

We believe that in addition to our strong and exiting technology, our success is also based on our dedication to putting people first – both the people we work with and the people around us. It’s how we grow our culture, our business and our community. Because at Milestone, we grow together. Ready to elevate your career with an amazing team? Join Milestone. If you are curious to know more about who we are, we suggest you visit http://milestonesys.com/career


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København
  • Fredag den 17. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
1. oktober 2024 26
30. september 2024 26
29. september 2024 31
28. september 2024 30
27. september 2024 27
26. september 2024 26
25. september 2024 25
24. september 2024 24
23. september 2024 25
22. september 2024 26
21. september 2024 28
20. september 2024 26
19. september 2024 28
18. september 2024 29
17. september 2024 27
16. september 2024 27
15. september 2024 27
14. september 2024 28
13. september 2024 26
12. september 2024 26
11. september 2024 27
10. september 2024 26
9. september 2024 25
8. september 2024 31
7. september 2024 33
6. september 2024 27
5. september 2024 27
4. september 2024 26
3. september 2024 25
2. september 2024 26
1. september 2024 29

Værd at vide når du søger job som hr-medarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer