HR konsulent, HR og Uddannelse, Administrativ Stab, Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Sjællands Universitetshospital er midt i en spændende udvikling frem mod indflytning på det nye universitetshospital i Køge. Det er en kompleks opgave at forberede – særligt vil du i denne stilling i HR og Uddannelse være med til at sikre, at hospitalets ledere og medarbejdere bliver klædt på til at agere i de store forandringer, som hospitalet står overfor samt bliver uddannet i konkrete arbejdsgange og systemer til brug på Fremtidens Sjællands Universitetshospital.

Vi søger en barselsvikar, som kan være med til at udvikle og implementere initiativer, der øger hospitalets evne til at rekruttere og fastholde dygtige medarbejdere. Vi arbejder målrettet for, at vores nye kollegaer bliver taget godt i mod, at hospitalets udviklingsmuligheder er synlige og ikke mindst, at vi har kompetente ledere, der støtter op om hospitalets udvikling, så vi sammen kan være stolte af vores arbejdsplads.

Vil du være med til at sikre, at hospitalet bliver klar til Fremtidens Sjællands Universitetshospital samt at vi også i fremtiden har de rette kompetencer? Så er du måske vores barselsvikar.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at bidrage med:

  • Udvikling og implementering af initiativer, som støtter op om hospitalets nyopstartede onboarding-program
  • Udvikling og afholdelse af eventet KarriereForum
  • Udvikling og koordinering af uddannelser til at klæde hospitalets ledere og medarbejdere på til Fremtidens Sjællands Universitetshospital

Herudover skal du også løse andre opgaver bredt i HR og Uddannelse.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse. Du må gerne være nyuddannet – men erfaring fra relevant studentermedhjælpsjob vil være en fordel. Du har interesse for HR-udvikling i en større offentlig organisation med særligt fokus på ledelses- og organisationsudvikling på et strategisk plan.

Derudover forventer vi, at du har lyst til at dygtiggøre dig inden for nogle af følgende områder:

  • Udvikling og implementering af indsatser fx rekrutteringsindsatser, fastholdelses- og karriereudviklingstiltag
  • Kortlægning af udviklingsbehov og design af udbud af kurser, workshops, seminarer og events
  • Facilitering og processtøtte

Dine øvrige kvalifikationer
Vi leder i særdeleshed efter en kollega som har:

  • En struktureret tilgang til og opfølgning på opgaver og projekter
  • Evnen til at samarbejde med både ledere og medarbejdere med en anden faglig baggrund end din egen og dermed til at indgå i et tværfagligt samarbejde
  • Gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner
  • Et afslutter-gen op mod skarpe deadlines
  • Teoretisk viden om HR og kommunikation

Dine personlige egenskaber:
Vi ønsker en kollega, som bidrager aktivt til fællesskabet og har en positiv indstilling. Du skal have lyst til at indgå i et team på tre, som sammen bidrager til jeres fælles arbejdsområde. I en travl hverdag skal du evne at få løst arbejdsopgaverne effektivt og bevare overblikket.

Om HR og Uddannelse samt Staben
Du bliver en del af HR og Uddannelse, der med dig består af 19 medarbejdere og en HR-chef.

HR og Uddannelse er en del af en stor administrativ stab med dygtige kollegaer og et bredt, velfungerende samarbejde på tværs. Staben er en vigtig del af hospitalet, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at understøtte hospitalets øverste ledelse og de kliniske afdelinger bedst muligt med vores administrative faglighed i såvel udviklings- som driftsopgaver. Vi udfører vores opgaver i tæt og givende samspil med blandt andet de kliniske afdelinger, sygehusledelsen og regionshuset i Sorø.

Som medarbejder i Staben gør du en forskel ved at spille ind med din viden og dine kompetencer, og du får samtidig rig mulighed for at udvikle dig fagligt, blandt andet via samarbejde med de mange forskellige fagligheder i staben og på hospitalet. Som arbejdsplads lægger vi vægt på trivsel, arbejdsmiljø og work-life balance. Du vil bl.a. opleve en arbejdsplads, der som udgangspunkt har fysisk fremmøde, og samtidig har en hjemmearbejdspolitik, der giver muligheder for hjemmearbejde. Du vil opleve inddragelse, åbenhed og tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere samt fokus på at skabe fælles rum til socialt samvær og faglige arrangementer også i en travl hverdag.

Løn- og øvrige vilkår:
Løn- og øvrige vilkår er efter gældende overenskomst.
Vi afholder løbende samtaler med relevante ansøgere indtil stillingen er besat.
Tiltrædelse den 1. juli 2022 eller efter aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Køge
  • Torsdag den 05. maj 2022

Lignende jobs

  • Recruiter

    When you’re part of [xxxxx], you’ll do challenging work, and be part of a team that values performance, quality and innovation. As part of a successful, growing global organizati..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator til Kalundborg

    Vi leder efter en dygtig AM-koordinator, gerne med erfaring inden for byggeriet, der motiveres af at være en del af en virksomhed med fart på. Hvis du trives med at have en bred kontaktflade, e..
    • HR-medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Specialkonsulent inden for HR til Sekretariatet i ...

    Vil du arbejde i en ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Er du ambassadør for høj faglighed samt professionel og målrettet betjening af ledelsen?.
    • HR-medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Personalekonsulent

    Har du erfaring indenfor det personalejuridiske område? Er du skarp til forhandlinger og god til relationer? Så er du måske vores nye kollega i HR og Arbejdsmiljø i Sorø Kommune.Vi tilbyder et .
    • HR-medarbejder
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Køge over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 3
8. august 2024 3