Konsulent med forkærlighed for analyse og data til Personale og HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Er du nyuddannet eller har et par års joberfaring, og er du på jagt efter et job, hvor der er berøring med mange facetter inden for HR? Hos os får du en central funktion ift. indsamling og analyse af medarbejderdata, får gode udviklingsmuligheder og bliver en del af et team kendetegnet ved tæt samarbejde, høj faglighed og levende dialoger.

Om os
Du vil blive en del af et velfungerende HR-team på otte, der spænder bredt i fagligheder og som arbejder med et væld af forskellige opgaver – alt fra MED, arbejdsmiljø og ledelsesinformation til rekruttering og kompetenceudvikling. Vi er kendt for vores gode samarbejde, energi og høje faglighed. Vi har stor respekt for hinandens fagligheder og arbejdsområder og gør en dyd ud af at skabe arbejdsfællesskaber på kryds og tværs i teamet afhængig af, hvad opgaverne kræver af kompetencer. Meget af den daglige dialog og sparring foregår hen over bordene i vores storrumskontor og løbende i virtuel form, hvor ideer, tanker og feedback luftes i en altid uformel og humoristisk tone. Vi interesserer os meget for hinanden, deler meget på tværs og har hinandens ryg både på solskins- og regnvejrsdage.

Teamet understøtter hele Randers Kommune med direkte sparring og vejledning til den enkelte leder samt med strategisk understøttelse af forvaltninger og organisationen samlet set. Vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med lederne i hele Randers Kommune, med andre stabsfunktioner samt eksterne samarbejdspartnere.

Vi har bl.a. følgende opgaver, der venter på dig
  • Indsamling, håndtering og analyse af ledelsesinformation herunder datapakker, data på personalesammensætning og sygefravær samt understøtte arbejdet med en koncernfælles dashboard-løsning – alt sammen med afsæt i tal fra BI, SilkeborgData og KRL.
  • Indsamling og analyse af kvalitativ og kvantitativ data – både intern og ekstern data, herunder Randers Kommunes løbende spørgeskemaundersøgelser indenfor rekruttering, onboarding, offboarding samt elever.
  • Formulering og formidling af beslutningsoplæg, politikker mm..
  • Understøtte den løbende drift og udvikling af Randers Kommunes rekrutteringssystem Signatur, herunder vejlede superbrugere og ledere.
  • Løbende indgå i forskellige ad hoc opgaver i teamet af forskellig karakter og i forskellige arbejdsfællesskaber.


Vi leder derfor efter dig, som
  • Har en videregående uddannelse eks. Sociologi, Statskundskab eller Politik og administration.
  • Har erfaring med eller er skarp til indsamling og analyse af kvalitativ og kvantitativ data, og som samtidig interesserer sig for menneskene bag data og for at se data i en større sammenhæng.
  • Kan formidle kompliceret data og analyser både mundtligt og skriftligt, så både Lone i Ejendomsservice, Bent i Social og Tine i Byrådssekretariatet finder det forståeligt og anvendeligt i deres praksis.
  • Har en naturlig interesse for systemer, er velbevandret i Office-pakken i særdeleshed Excel og har måske kendskab til KMD BI, SilkeborgData og Kommunernes og Regionernes Løndatakontor (KRL). Erfaring med systemerne er en fordel men ikke et krav.
  • Måske du har erfaring med spørgeskemasystemer eller interesserer dig for det grafiske aspekt af formidling – det vil bestemt ikke gøre noget.
  • Er kendt for sin naturlige nysgerrighed for folk omkring sig, for sin rolige og uformelle fremtoning, for let at kunne indgå i forskellige samarbejdsrelationer og for sin gode situationsfornemmelse.


Vi tilbyder dig
Et spændende og udfordrende job med afvekslende arbejdsopgaver og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Et job, hvor der er plads til fordybelse men som også rummer løbende dialog, sparring og udvikling med ledere og konsulenter på tværs af organisationen og internt i teamet.

Vi tilbyder dig ligeledes at blive en del af et stærkt team, som har fingeren på pulsen, som interesserer sig for hinanden og som løfter i flok. Samtidig bliver du en del af den centrale stabsfunktion Personale og HR, der foruden HR-teamet består af Personalejuridisk team samt Løn og Personale. Vi har et tæt samarbejde på tværs af de forskellige teams og laver forskellige sociale arrangementer sammen.

Hvis du vil vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Simone Toftegaard Frandsen på telefon 21 14 16 50.
Du kan læse mere om Randers Kommune på vores hjemmeside www.randers.dk

Løn er efter gældende overenskomst.

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. oktober eller snarest muligt.

Vi holder to samtalerunder, hvor 1. samtale er fredag den 13. august, og 2. samtale er torsdag den 26. august. For de kandidater, der går videre til 2. samtale, vil der blive lavet en personprofil, hvor profiltilbagemeldingen vil foregå onsdag den 18. august.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV senest tirsdag den 10. august.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Randers C
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Randers C over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0