HR Operations Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Flügger er en stolt producent og forhandler af maling med et stærk DNA, kvalitetsprodukter, dygtige medarbejdere og loyale kunder. Hos Flügger har vi netop lanceret vores nye strategi Going Green, baseret på bæredygtig produktion, produkter og emballage og med ambitiøse vækst- og optimeringsmål, og med en stærk digital agenda.

Nordisk HR Operations Specialist - deltag i vores farverige mission med bæredygtigt formål



Brænder du for medarbejderrelationer ? Er du god til at rådgive ledere og sikre korrekt håndtering af kontrakter, politikker og andre medarbejderdokumenter og processer? Kom med i vores fantastiske team! (barselsdækning, Tiltrædelse så hurtigt som muligt til November 2022, deltid muligt)

I Flügger har vi travlt med at eksekvere vores Going Green-strategi på tværs af grænserne og vokse virksomheden organisk og gennem opkøb. 73 % af vores maling og træbejdse er allerede certificeret, og vores mål er, at al vores Flügger-maling skal være miljømærket inden 2030. Det er også målet for 2030, at vores produktion skal være CO2-neutral, og at 75 % af vores plast skal være genanvendeligt. Vi er en virksomhed med en stolt arv, fremtidsvisioner og flade strukturer, med engagerede mennesker, der nyder at gøre en forskel med farver.

Sikre gode processer og support



People & Culture spiller en vigtig rolle i udviklingen af vores organisation med de rette kompetencer og et stærkt engagement. Som vores nye kollega skal du støtte vores ledere og P&C-teamet med HR-administration, support og rådgivning for at gøre en forskel for medarbejdernes oplevelse.

Du vil blive en del af et lille, dedikeret People & Culture-team med passion for vores fag og mennesker. Du vil arbejde i Rødovre og i høj grad samarbejde med vores danske og norske kolleger, men også med andre lande.

Dine opgaver:

  • Understøtte rekruttering, on- og offboarding aktiviteter, inkl. redigere og annoncere ledige stillinger og andre administrative opgaver
  • Skrive kontrakter og andre dokumenter vedrørende medarbejderforhold
  • Opdatering og vedligeholdelse af stamdata i Succesfactor
  • Støtte til processer og juridiske sager for ledere og HR Business Partners
  • Sikre høje standarder i rådgivning og dokumentation i sager om medarbejderforhold
  • Støtte til årlige processer på det administrative site, f.eks. lønregulativer

Flügger er en virksomhed med en fuld værdikæde med et stærkt DNA og en passion for det, vi laver. Du vil arbejde sammen med fagfolk af alle slags og indgå i en farverig verden af fag, kompetencer og personligheder.

Passion for mennesker og metodisk tilgang



Som resten af teamet har du en passion for dit fag og for at sætte mennesker i stand til at få succes gennem administrativ praksis og håndtering af politikker. Du kan medbringe 2-3 års erfaring fra HR-administration og medarbejdererfaring i en international sammenhæng, herunder Norge.

Du er en stærk kommunikator mundtligt og skriftligt, gerne på dansk, engelsk og er villig til at lære norsk. Du har et dokumenteret talent for "orden i penalhuset". Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mange, men du er uddannet i at arbejde med medarbejderjuridiske og faglige aftaler eller være på nyuddannet fra universitet m.m.

Som person er du velorganiseret, procesorienteret og analytisk. Du agerer proaktivt i samarbejdet med mange interessenter og forstår objektiv sagsbehandling og samarbejder godt med mennesker.

Er du nysgerrig?



Så send dit CV og blot en kort ansøgning via vores rekrutteringssystem. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HRO Manager Jan Vedsted, +45 2399 0933.

Ansøgningsfrist: 22. maj 2022
Arbejdsplads: Rødovre

Beskæftigelsesgrad: Fuldtid
Varighed: Tidsbegrænset
Stilling: HR Operation Specialist

For mere information
Kontakt: Jan Vedsted
E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 23990933

I Flügger ser vi udelukkende på kombinationen af personlige og faglige kompetencer og kvalifikationer, når vi vurderer kandidaters egnethed. Vi værdsætter mangfoldighed og individets ret til at være sig selv med lige muligheder.

Om Flügger

Flügger er et internationalt børsnoteret selskab med en forventet omsætning på cirka 2,5 mia. kr. i 2021/2022 og cirka 2700 ansatte på tværs af landegrænser. Cirka 500 af disse arbejder i Danmark. Vores passion er at udvikle, producere, markedsføre og sælge maling, træbeskyttelse, tapet, maleværktøjer og meget mere i en professionel kvalitet samt hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Ønsker du en stilling indenfor rekruttering med unikke udviklingsmuligheder? Brænder du for HR og rekrutteringsbranchen og en virksomhed, som besidder en enorm berøringsflade med mange fors..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i Ballerup

    Er du interesseret i HR og jura og har du sans for detaljen? Ønsker du at få hands-on erfaring med centrale HR-jura processer? Og vil du have muligheden for at tage ansvar for [xxxxx]ne opgaver og få .
    • HR-medarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0