HR Specialist - Leadership & Development

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ry

Er du klar til at arbejde med strategisk såvel som operativ HR sammen med dedikerede ledere og kolleger? Kan du levere relevant sparring til ledere og bidrage til den videre udvikling af organisationen og vores ledere? Så har vi jobbet til dig som HR Specialist - Leadership & Development.

Du vil yde professionel HR-understøttelse og sparring til ledere i Danmark og i vores internationale datterselskaber, og spille en nøglerolle i at støtte disse i udviklingen af deres ledelse og udvalgte forretningskritiske udviklingsprojekter. Dette omfatter udvikling af ledende medarbejdere, forandringsledelse, rådgivende og coachende aktiviteter for ledere på individuelt niveau og strategisk kompetenceudvikling for medarbejdere og teams.

Til vores HRD- & Policy afdeling søger vi en HR Specialist med reference til vores CMO. Du bliver en del af et funktionsområde, der foruden at varetage hele HR-kæden også har an-svaret for Pressalits CSR, Facility Services, kvalitets- og miljøledelse samt arbejdsmiljø.

Ansvarsområder:

Vi tilbyder et spændende og udviklende job, hvor du bliver udfordret gennem det ansvar, der ligger i jobbet. Du skal have et skarpt øje for involvering af interessenter for at sikre den bedst mulige opgaveløsning på tværs af Pressalit koncernen. Du vil i høj grad få indflydelse på hvilke HR initiativer og projekter, som forretningen har brug for, samt mulighed for at arbejde meget selvstændigt med dine projekter, naturligvis i tæt samspil med organisationen.

Konkret drejer det sig om følgende ansvarsområder:

  • People & Organizational Review; drive og videreudvikle en struktureret tilgang til resultat- og potentialevurdering, så der arbejdes målrettet med fastholdelse af talenter, samt strategisk kompetenceudvikling, der understøtter Pressalits strategi.
  • Lederudvikling; sikre udvikling af ledere i krydsfeltet mellem koncernens ledelsesgrundlag og den enkelte leders kompetencer med henblik på at styrke Pressalits profil og forretning.
  • Ledersparring; agere som professionel, loyal og engageret sparringpartner for ledere i hele koncernen, inkl. sparring omkring ledelse, performance, trivsel, forretningsudvikling, personalejura, sygefravær m.m. Når det er hensigtsmæssigt deltager du sammen med lederen i sygefraværssamtaler, svære samtaler, afskedigelser m.m.
  • Projektledelse; lede og drive udviklings- og forandringsprojekter i tæt samspil med forretningen, samt være projektleder på større og mindre HR projekter som f.eks. implementering af koncepter, nye HR systemer m.m.
  • HR analytics; aktivt indsamle og anvende HR data til at identificere HR-udviklingsaktiviteter på tværs af koncernen og som KPI’er til opfølgning.

For at få succes i jobbet skal du:

Have en videregående uddannelse på kandidatniveau samt kunne demonstrere min. 5 års praktisk HR erfaring efter endt uddannelse, gerne fra en produktionsvirksomhed – måske som HR Business Partner. Desuden forventes du, at:

  • have praktisk erfaring med målrettet lederudvikling og have erfaring med at rådgive og sparre med ledere på alle organisatoriske niveauer
  • være en kompetent facilitator af udviklingsprocesser
  • besidde et højt energiniveau og kunne arbejde selvstændigt, proaktivt og analytisk
  • beherske engelsk i skrift og tale på højt niveau
  • have en høj arbejdsmoral, som betyder, at du tager ansvar for dine opgaver, når dine deadlines og med rettidig omhu involverer de rette interessenter for at sikre bedst mulig opgaveløsning for Pressalit
  • have overbevisende kommunikative evner både mundtligt og skriftligt
  • have indsigt i funktionærloven og gerne Industriens Overenskomst, men sidstnævnte er ikke et krav.


Vi tilbyder:

Når du arbejder hos os, vil du opleve en arbejdsplads, der kendetegner sig ved; ”Be Re-sponsible”, ”Have Impact” og ”Act United”. Du kommer til at arbejde i en virksomhed med en tydelig og stærk CSR-profil. Arbejdsmiljøet er uformelt, dynamisk og bygger på et godt kollegialt sammenhold. Vi har ligeledes et stort fokus på vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutterende leder Mette Dyhl Prola på mobil 5150 9665 eller på [email protected]. Har du spørgsmål til rekrutteringsforløbet er du velkommen til at kontakte HR Specialist Line Rask på mobil 2777 7618 eller på [email protected]. Hvis ovenstående lyder interessant, send da din ansøgning og dit CV til os snarest ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker rekrutteringen, når den rigtige kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ry.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Ry

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Ry

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Ry over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Ry over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0