HR-medarbejder til Samsø Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Samsø

Samsø Kommune søger en sparringspartner, facilitator, samarbejdspartner, initiativtager og god kollega til at varetage en nyoprettet tværgående HR-funktion. Hvis du har en bred HR-faglighed, så har vi en spændende stilling med en meget varieret opgaveportefølje.

Med etablering af en HR-funktion, der skal være til glæde og gavn for hele kommunen, er det ambitionen at øge trivsel og nedbringe sygefravær samt at understøtte lederne i deres personaleledelse, når de efterspørger sparring, råd, vejledning og værktøjer. Samtlige afdelinger i Samsø Kommune fra børnehave til rederi bidrager med midler fra deres budget til etablering af den tværgående HR-funktion, så du skal skabe værdi og gøre en forskel i hele den kommunale organisation.

Opgaver

I Samsø Kommune er det reglen frem for undtagelsen at have en bred opgaveportefølje, og det bliver også tilfældet for jobbet som HR-medarbejder, da du skal favne de HR-opgaver, der i andre og større kommuner varetages af en HR-afdeling.

Med involvering af lederforum, hvor alle kommunale ledere er samlet, har vi identificeret de opgaver, vi ønsker varetaget.

I relation til rekruttering af medarbejdere:

  • Sparring på proces: opslag, profil, ansættelsesudvalg
  • Profiltest
  • Konsulentfunktion i ansættelsessamtaler ved udvalgte stillinger
  • Råd og vejledning til onboarding

Opgaver i relation til ansættelsesforløb generelt:

  • Samarbejdspartner på indsatser til nedbringelse af sygefravær
  • Råd, vejledning og værktøjer til MUS, LUS, trivselsforløb, APV
  • Organisationsudvikling f.eks. gennem interne kurser og ledervurderinger
  • Sparring på særlige ansættelser/vilkår såsom flexjob, senior og orlov
  • Initiativtager til tværgående indsatser til forebyggelse af fravær og fremme af trivsel
  • Koordinator af i højere grad at sikre samme tilgang på tværs af organisationen

I relation til muligt ansættelsesophør:

  • Råd og vejledning til og facilitator i svære samtaler
  • Råd og vejledning til proces med medarbejdere, der ikke møder krav og forventninger (med fokus på fastholdelse, men med øje for potentiel afskedigelse)

Nogle af dine nære samarbejdspartnere vil være medarbejderne i Løn & Personale, kommunens juridiske konsulent og arbejdsmiljølederen. Snit- og samarbejdsflader vil blive aftalt afhængig af dine kompetencer og erfaringer og kan desuden løbende udvikles.

Din profil

Du har erfaring med og kompetencer til at varetage en bred vifte af HR-opgaver; du skal kunne begå dig både i paragraffer og i dialog om den rette tilgang til og timing af en svær samtale.

Din uddannelsesmæssige baggrund kombinerer ideelt set de forskellige aspekter af HR-opgaven, så du har det faglige fundament til at være coach såvel som lovgivningsmæssig sparringspartner. Vi forestiller os, at du som minimum har en uddannelse på bachelorniveau.

Du skal have pondus til at kunne kommunikere tydeligt og samtidig kunne gå ind i dialog om forskellige løsningsmuligheder. Som HR-funktion for hele den kommunale organisation er det afgørende, at du kan opbygge og pleje relationer. Du skal være en relevant sparringspartner for alle.

Du besidder en god portion nysgerrighed, der gør, at du stiller flere spørgsmål, end du drager hurtige konklusioner. Din nysgerrighed bliver også et aktiv i en omskiftelig hverdag, hvor to problemstillinger sjældent er ens, og hvor du om formiddagen måske skal tilrettelægge et trivselsforløb, mens du om eftermiddagen skal deltage i en tjenstlig samtale som sparringspartner.

Vi tilbyder

Du vil få kontor på Samsø Kommunes rådhus, hvorfra der ikke er langt til nogen af kommunens arbejdspladser, når du skal rundt og løse opgaver i de forskellige afdelinger.

Samsø Kommune er en lille og velfungerende kommune, der gerne vil vise omverdenen, at Samsø ikke kun er en lille ferieø, men også et godt sted at bo og arbejde hele året. Vi ønsker os derfor som udgangspunkt en medarbejder, der har lyst til at være en del af vores dejlige lokalsamfund. Drømmer du om højt til loftet, om masser af natur, mange foreninger, mangfoldighed, stort fællesskab og have tid til det, der er vigtigt? Så er det Samsø, du går og drømmer om. Men det er bestemt også muligt at varetage opgaven som pendler; der er generelt stor fleksibilitet i Samsø Kommune i forhold til tilrettelæggelse af arbejdslivet.

Interesseret?

Ring eller skriv med spørgsmål til Sekretariatschef, Kirsten Brusgård, på 60 91 15 15 og [email protected]. Sekretariatschefen bliver personaleleder for HR-medarbejderen.

Ansøgning og den videre proces

Ansøgningsfristen er den 12. juni 2021. Du søger stillingen online via "knappen" ’Send ansøgning’ herunder. Her uploader du din ansøgning, dit CV og andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Der afholdes samtaler den 24. juni 2021. Forud for samtalen vil du blive bedt om at løse en opgave, som du præsenterer til samtalen. Du vil ligeledes skulle gennemføre test i ansættelsesprocessen.

Ansættelsesudvalget består af syv ledere og medarbejdere i Samsø Kommune, der repræsenterer de forskellige kolleger og samarbejdspartnere, du vil få som HR-medarbejder.

Forventet tiltrædelse er 1. august 2021.

Samsø Kommune

Øen kendes på en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside https://www.samsoe.dk/ eller besøge vores bosætningsunivers www.tidtilsamsoe.dk.

HR-funktionen skal servicere hele den kommunale organisation, som du kan se gengivet på kommunens hjemmeside https://www.samsoe.dk/kommunen/organisation/administration.

Du vil blive ansat i Sekretariatet, der med din ansættelse vil varetage følgende funktioner:

  • Bosætning og den kommunale erhvervsfunktion
  • Borgmestersekretariat
  • Dagsordener og referater til kommunalbestyrelsen, udvalg og diverse råd/nævn
  • Information og reception
  • Kommunikation og hjemmeside
  • HR-funktion
  • Jura, aktindsigter, journalisering og arkiver


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=aa830058)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Samsø
  • Lørdag den 12. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Samsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Samsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Samsø over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0