Chefkonsulent til ledelses- og organisationsudvikling i Det Nære Sundhedsvæsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Regionen har en ambitiøs strategi som skal sikre mere sundhed tæt på borgeren. Et af midlerne til at gøre visionen operationel er implementering af forbedringstavler primo 2020. Vi har brug for din ekspertise til at udvikle tavlemøderne til næste niveau og sikre at vores forbedringskoncept skaber resultater for organisationen og vores medborgere.

Vi søger en chefkonsulent, der med et vertikalt såvel som horisontalt perspektiv, kan planlægge, drifte og udvikle virksomhedens forbedringsarbejde i et tæt samarbejde med ledelsesgruppen.

Din rolle vil således være tværgående i hele virksomheden med en daglig reference til sekretariatschefen. I sekretariatet vil du blandt andet få til opgave at bistå med at udvikle organiseringen af arbejdsgange og så bl.a. koordinering og samarbejde ifm. opgaveløsning optimeres og så sammenhæng og effektiv udnyttelse af medarbejdernes tid bliver bedst mulig.

Om Det Nære Sundhedsvæsen

Det Nære Sundhedsvæsen, er et af Regionsjællands 8 virksomhedsområder og er et nyt virksomhedsområde, der har en stor driftsportefølje og en lang række udviklingsspor. Organisationen har ca. 100 medarbejdere fordelt på forskellige funktionsområder med hver sin chef. Der er udviklet målstyringstavler på topledelses- og tværgående funktionsniveau. Således afvikles der p.t. 6 tavlemøder hver uge for ledere og medarbejdere. Disse møder skal udvikles over tid, ligesom etablering af mere lokale områdetavler er i proces. Næste indsats bliver at indarbejde en mere systematisk tilgang til problemløsning samt sikre at best practice bliver beskrevet og fulgt. Formålet er overordnet at styrke gennemsigtigheden og videndeling på tværs af enheder, så kvalitet af en given opgaveløsning sikres og de rette kompetencer bringes i spil.

Vi lægger vægt på at du:

  • Har en ledelsesmæssig baggrund, gerne fra en politisk styret organisation som sygehuse eller kommuner. Desuden har du ledelsesuddannelse på diplom- eller masterniveau.

  • Har erfaring med forretningsudvikling – herunder at nedbryde strategier til operationelle mål.

  • Har erfaring med lean i administrative processer og kan implementere forskellige værktøjer til at udvikle kulturen. Du kan dokumentere videreuddannelse indenfor lean eller procesledelse og du har naturligt flair for at understøtte adfærdsændringer.

  • Har erfaring med at udvikle komplekse organisationer ved bl.a. at drive forbedringsprojekter i samarbejde med ledere og medarbejdere med resultatskabelse for øje.

  • Har erfaring med at arbejde databaseret med afsæt i fælles mål. Således er du kompetent indenfor analyse af data og visualisering af tendenser

  • Er en dygtig kommunikator, som kan opbygge relationer og værne om et robust samarbejde med forskellige interessenter.

  • Anvender en coachende, nærværende og anerkendende tilgang til at udvikle ledere og medarbejdere.

  • Er en dygtig facilitator af møder, tværorganisatoriske samarbejder, kortlægning af arbejdsgange mv. Kan varetage pædagogiske undervisningsopgaver, med blik for at variere form og indhold og sikre værdi for deltagere.

  • Er struktureret, resultatorienteret og udfordrer proces og indhold når relevant, så du på ansvarlig vis understøtter retning for organisationen.

  • Skaber energi og motivation, er drivkraftig, ligefrem og uhøjtidelig og har en naturlig autoritet qua din faglighed og indlevelsesevne. Du kan samtidig håndtere modstand og eventuelle konflikter på en respektfuld måde.

  • Er lydhør, reflekteret og evner at samarbejde med mange forskellige faggrupper internt såvel som eksternt. Du kendes for at være udadvendt, nysgerrig, risikovillig og udviklingsorienteret uden at gå på kompromis med fremdrift og målopfyldelse.


Vi tilbyder dig

Et spændende job med udfordrende opgaver, selvstændigt ansvar og stor mulighed for at præge den strategiske dagsorden. Du vil møde dedikerede kollegaer med kort vej fra idé til handling. Du har stor indflydelse og dine bidrag til forbedringer hilses velkomne.

Du vil bl.a. skulle:

  • Hjælpe med at få de rette mål på forbedringstavlerne og udvikle strukturen og adfærden på tavlemøderne, så møderne skaber resultater for medarbejdere og organisation

  • Træne ledere og medarbejdere i Det gode tavlemøde og give løbende feedback mhp. at øge modenheden af tavlemøderne

  • Kortlægge forløb eller arbejdsgange med relevante videnspersoner mhp. at identificere grundlæggende årsager til uhensigtsmæssigheder og aftale løsninger til test og implementering

  • Hjælpe sekretariatet såvel som hele organisationen med at få beskrevet best practice for udvalgte processer og sikre implementering af disse. Herunder understøtte at leverancer for området er rettidige og kvalitetsmæssigt i overensstemmelse med det aftalte.

  • Bruge din erfaring indenfor driftsledelse til at understøtte lederne i daglig planlægning, koordinering, visitering, kapacitetsudligning m.v.

  • Bruge din solide organisatoriske forståelse til at indgå som sparringspartner på alle organisatoriske niveauer. Du vil få et særligt tæt samarbejde med sekretariatschefen samt direktøren og to enhedschefer mhp. at få politiske visioner bragt til håndgribelige indsatser og adfærdsmønstre.


Henvendelser vedr. stillingen kan rettes til sekretariatschef Dorthe Fischer Mathiesen 2921 3101


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Sorø
  • Fredag den 27. marts 2020

Lignende jobs

  • Recruiter

    When you’re part of [xxxxx], you’ll do challenging work, and be part of a team that values performance, quality and innovation. As part of a successful, growing global organizati..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator til Kalundborg

    Vi leder efter en dygtig AM-koordinator, gerne med erfaring inden for byggeriet, der motiveres af at være en del af en virksomhed med fart på. Hvis du trives med at have en bred kontaktflade, e..
    • HR-medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Rekrutteringssupporter - Studiejob

    Job Advertisement: Student Helper - Part-Time Recruiter SupportCompany: PeopleValue ApSLocation: Hybrid / Langebjerg 1, Trekroner 4000 RoskildeHours: 5-7 hours per weekPosition: Student H..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator søges til psykiatri i rive...

    Vi søger en engageret og dygtig arbejdsmiljøkoordinator, der vil bidrage til at vedligeholde og forbedre arbejdsmiljøet i vores afdeling. Arbejdsmiljøarbejdet er et højt prioriteret område i p..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 3
8. september 2024 2
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 3
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 3
22. august 2024 4
21. august 2024 2
20. august 2024 2