HR Udviklingskonsulent til Rekruttering & Fastholdelse, Koncern HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Koncern HR Udvikling i Region Sjælland søger en HR udviklingskonsulent, som brænder for at arbejde med rekruttering og fastholdelse på strategisk niveau.

Du bliver en del af fagområdet Rekruttering og Fastholdelse, der er placeret i Koncern HR Udvikling, hvor vi er 5 konsulenter og 1 chefkonsulent, som arbejder med et bredt udsnit af strategi- udviklings- og driftsopgaver indenfor strategisk kompetenceudvikling, rekruttering og fastholdelse.

Vores kerneopgave er at understøtte Region Sjælland med HR-løsninger, der bidrager til at kunne rekruttere og fastholde medarbejdere på regionens arbejdspladser. Regionens sygehuse udgør vores største målgruppe. Vi har især fokus på onboarding og offboarding, digitalisering af processer, udvikling af eksterne udviklingsforløb, implementering af nyt MUS/LUS/GRUS koncept, understøtte fleksibel brug af flere faggrupper og strategisk kompetenceudvikling.

Dine opgaver

Din arbejdsdag vil byde på mange forskelligartede opgaver af både drifts- og udviklingsmæssig karakter, og du vil have en bred kontaktflade med både ledere og medarbejdere samt eksterne konsulenter.

Det bliver din primære opgave at bidrage til udvikling og igangsætning af strategiske HR-indsatser, der har politisk fokus, og som skal implementeres i virksomheden i tæt samarbejde med de lokale HR afdelinger på eksempelvis regionens sygehuse. Din daglige opgaver vil bl.a. omhandle:

  • Konceptudvikling og gennemførelse af initiativer, der bidrager til at understøtte onboarding og fastholdelse

  • Samarbejde med eksterne konsulentfirmaer om udvikling, gennemførelse og evaluering af udviklingsforløb, webinarer, kurser mv.

  • Udarbejdelse af businesscases, sagsfremstillinger og idéudvikling af nye HR strategiske indsatser


Du løser dine opgaver i tæt samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere, så det er vigtigt, du er samarbejdsorienteret og trives bedst med at have mange forskellige bolde i luften.

Om dig

Du har en akademisk baggrund og relevant erfaring med HR udviklingsopgaver fra en større virksomhed eller offentlig organisation. Som person har du nemt ved at skabe gode relationer og indgå i et bredt funderet udviklingsarbejde.

Det er også vigtigt, at du kan arbejde struktureret og har et godt overblik, og kan tænke løsninger ind i en større sammenhæng, da du bliver en del af en kompleks organisation, hvor der ofte kan være flere interesser og løsninger i spil.

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde dig et spændende job i en stor offentlig organisation, hvor du får mulighed for at fordybe dig i et fagområde, der spænder bredt og som vores organisation har stort fokus på. Du bliver en del af et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab, og du vil få grundig oplæring og sparring af kolleger. Vi arbejder både teambaseret og selvstændigt og har fleksibilitet i forhold til planlægning, så der kan skabes balance mellem arbejde og privatliv.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer inkl. frokost med flekstid. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Du får arbejdsplads i Regionshuset i Sorø.

Du er velkommen til at kontakte Chefkonsulent Tina Sølling på tlf. 23 65 04 89 eller HR Udviklings- og Uddannelseschef Kim Leck Fischer på tlf. 50 52 52 80, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning

Er jobbet lige dig, så upload en motiveret ansøgning og CV, hvor du fortæller om din erfaring med / eller kendskab til rekruttering og fastholdelse, og hvilke spidskompetencer, du kommer med.

Koncern HR’s hovedopgave er at understøtte og udvikle Region Sjælland som en attraktiv arbejdsplads. For at kunne honorere omverdenens krav til kvalitet, service og effektivitet er det vigtigt, at Region Sjælland kan tiltrække, fastholde og udvikle en kompetent stab af tilfredse medarbejdere og ledere, der lokalt og i samspil med andre kan levere og udvikle en god offentlig service til regionens borgere, kommuner og virksomheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Sorø
  • Mandag den 07. juni 2021

Lignende jobs

  • Recruiter

    When you’re part of [xxxxx], you’ll do challenging work, and be part of a team that values performance, quality and innovation. As part of a successful, growing global organizati..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator til Kalundborg

    Vi leder efter en dygtig AM-koordinator, gerne med erfaring inden for byggeriet, der motiveres af at være en del af en virksomhed med fart på. Hvis du trives med at have en bred kontaktflade, e..
    • HR-medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Rekrutteringssupporter - Studiejob

    Job Advertisement: Student Helper - Part-Time Recruiter SupportCompany: PeopleValue ApSLocation: Hybrid / Langebjerg 1, Trekroner 4000 RoskildeHours: 5-7 hours per weekPosition: Student H..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator søges til psykiatri i rive...

    Vi søger en engageret og dygtig arbejdsmiljøkoordinator, der vil bidrage til at vedligeholde og forbedre arbejdsmiljøet i vores afdeling. Arbejdsmiljøarbejdet er et højt prioriteret område i p..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 3
8. september 2024 2
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 3
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 3
22. august 2024 4
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 3