HR Student Assistant hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Valby

HR Student Assistant hos Nordisk Film



Vil du starte din HR karriere i et ambitiøst HR team og arbejde med professionel HR administration?



Som HR Student Assistant hos Nordisk Film får du hands-on erfaring med grundlæggende HR administration. Du vil arbejde med en række administrative opgaver blandt andet datakvalitet, vedligehold af medarbejderhåndbog og administration af benefits. På sigt vil du også få mulighed for at deltage i projekter, som skal optimere vores processer.

Velkommen til HR Teamet
Din nye arbejdsplads bliver vores kreative miljø i Valby, der opleves som en lille by i byen. Du bliver en del af et ambitiøst team, der supporterer hele Norden, bestående af HR direktøren og tre HR Business Partners og to HR Consultants. Vi yder support og rådgivning til Nordisk Films mange forretninger samt driver en række udviklingsprojekter.

Under overskriften We Bring Stories to Life er Nordisk Film en ledende og kreativ spiller i Norden. Vi producerer og distribuerer prisvindende lokale film og serier med internationalt reach. Vi driver biografer og tilhørende medieforretninger, hvor vi hvert år giver millioner af gæster en helt særlig oplevelse. Vi producerer internationale spiltitler gennem en række nordiske og europæiske game studios, distribuerer Sony PlayStation i Norden og Baltikum, og udbyder digitale og globale gavekortsløsninger.

Nordisk Film er en del af Egmont, en fond med et dobbelt formål. Det betyder, at vi reinvesterer vores overskud i egne medieforretninger og hvert år donerer ca. 100 mio DKK til udsatte børn og unge samt til filmtalenter. Læs meget mere om os på www.nordiskfilm.com.

Du får en vigtig rolle i at drive professionel HR administration samt understøtte digitalisering og automatisering
• Sikre data kvaliteten ifm. opdatering og vedligeholdelse i vores HR system
• Administration af benefits
• Vedligehold af medarbejderhåndbogen
• Deltage i projekter
• diverse ad hoc-opgaver

Din profil
Vi forestiller os at du er i gang med din bachelor og har interesse for human ressource management og data. Du er rutineret bruger af Office pakken og har mod på at lære nye IT-systemer at kende. Derudover forventer vi, at du arbejder omhyggeligt og struktureret med dine arbejdsopgaver samt går op i kvalitet.

Arbejdstiden vil cirka være 10-15 timer om ugen. Vi er fleksible ift. hvilke dage du kan arbejde, og i eksamensperioder har du mulighed for at tilpasse din arbejdstid.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: HR Consultant, Anna Bech Jørgensen, [email protected].

Arbejdsadresse:
Mosedalvej 14
Valby, DK, 2500
Denmark

We bring stories to life.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Valby

Lignende jobs

  • Global Category Manager - Electricity

    Opportunity Are you passionate about green electricity and knowledgeable about renewable energy solutions? Are you interested in supporting a major organization's energy transition plans and eage..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Category Manager Auxiliary Machinery

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing multiple strategic categories within our .
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1