Rekrutteringsfirma

HR-koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

- som kan opbygge en stærk HR-struktur


For Contrast Company søger vi en HR-koordinator til en nyoprettet stilling. Du får ansvar for at identificere, samle, optimere, udvikle og kommunikere virksomhedens HR-opgaver, processer og værktøjer. Du sikrer, med din solide HR-erfaring, at udvikle og etablere et robust HR-fundament, som Contrast kan bygge videre på mange år frem.

Mange af opgaverne på det HR administrative område varetages i dag af flere medarbejdere i organisationen. Det er her, du kommer ind i billedet. Du skal være med til at samle det et sted og være ankeret folk kan komme til. Du vil skulle opbygge en stærk struktur med et højt HR fagligt niveau, så der opstår synergier og sammenhænge på tværs af organisationen. Jobbet byder på en bred kontaktflade, og du får den koordinerende rolle, der sikrer, at alle HR relaterende opgaver bliver løst til gavn for alle.

Ansvarsområder:

  • Digitalisering af personaleadministration
  • HR administrative opgaver – fx pensionsordning, sundhedsforsikring, GDPR
  • Udarbejde personalehåndbog og andre HR-politikker
  • Ansættelsesjura, overenskomster, kontrakter m.m.
  • Opdatering af Pre-, On- og Off-boarding materiale
  • Supportfunktion – kultur og medarbejdertrivsel

Da stillingen er nyoprettet, kan du i stort omfang selv være med til at strukturere og sætte dit præg på stillingen. Du refererer i det daglige til økonomichefen.

Hvem er du
Jobbet kræver, at du har 3-5 års erfaring fra en lignende funktion i en HR-afdeling. Har du en teoretisk uddannelse, som f.eks. cand.merc. HRM eller lignende, er det en fordel. Vigtigst er dog, at du kommer med erfaring fra en lignende stilling og passer ind i virksomhedens værdigrundlag.

Som person er du

  • dygtig til at kommunikere både skriftligt og mundtligt
  • struktureret, analytisk og detaljeorienteret
  • empati, entusiastisk og en god sparringspartner
  • en stærk koordinator og afslutter, og du evner at tænke forretningsorienteret

Der er tale om et selvstændigt, afvekslende og udadvendt job i en spændende virksomhed. Tonen er fri og uformel blandt gode og engagerede kollegaer i et dejligt arbejdsklima. Kontoret er beliggende i Aarhus.

Tiltrædelse hurtigst muligt, lønpakke forhandles individuelt ud fra kvalifikationer og erfaring.

Om Contrast Company
Contrast Company er en dynamisk og internationalt orienteret tekstilvirksomhed, der udbyder licensvarer og private label produkter, på både skandinavisk og europæisk plan, med fokus på kategorierne; beklædning, tilbehør og home. Hos Contrast Company vil du få mulighed for at stifte bekendtskab med flere af licensbranchens største brands – herunder blandt andre Disney, Marvel og Coca Cola.

Du bliver en del af en spændende virksomhed, hvor medarbejderne lever og agerer efter GEIST værdierne; glæde, ejerskab, idérig, samarbejde og troværdighed. Virksomheden beskæftiger 70 dedikerede medarbejdere, der med stort fokus på samarbejde og kommunikation skaber et stærkt fundament, hvor det fælles mål er at være den foretrukne samarbejdspartner og leverandør indenfor licens og private label produkter. Læs mere på: www.contrast.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Viby J

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. oktober 2024 1