Udbudskonsulenter/indkøbere til it-indkøb i stor statslig it-organisation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du skarp til indkøb og udbud i det offentlige. eller kunne du tænke dig at blive det? Trives du i en travl hverdag og tætte samarbejdsrelationer til mange interessenter? Så er du måske vores nye kollega.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er en af de syv styrelser i Skatteforvaltningen. Vi understøtter vores kolleger i Skatteforvaltningen i et partnerskab om drift og videreudvikling af en stor it-portefølje og udvikling af nye it-løsninger i spændvidden fra mindre projekter til en række store programmer i milliardklassen.

Konsulentindkøbsteamet, som er en del af Center for Indkøb og Leverandørstyring (CILS) i styrelsen, søger flere skarpe profiler inden for indkøb, der kan bidrage med at gennemføre forretningskritiske anskaffelser af it-konsulenter primært gennem miniudbud samt opbygge, rådgive og understøtte Skatteforvaltningen indenfor it-indkøbsområdet.

It-indkøb i samarbejde med engagerede kollegaer
Du får en vigtig rolle i varetagelsen af opgaven, hvor du blandt andet skal varetage bestillinger og konsulentindkøb primært via miniudbud og komme med input til effektivisering ift. indkøbsprocesser.

Dine vigtigste opgaver bliver at:

  • gennemføre miniudbud i forbindelse med anskaffelse af it-konsulenter
  • vejlede, rådgive og undervise bestillere i processen ved gennemførelse af miniudbud samt evalueringer af modtagne tilbud
  • yde bistand og rådgivning til bestillerne i brug af Skatteministeriets og SKI’s rammeaftaler samt dynamiske indkøbssystemer
  • deltage i opgaver af administrativ karakter
  • understøtte yderligere professionalisering og optimering af indkøbsområdet.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er én, der kan samarbejde med alle, og ikke er bange for selv at smøge ærmerne op og undersøge ting til bunds eller se problemstillinger fra nye sider. Du evner at kombinere dit udprægede gå-på-mod med kreativitet, humor og analytiske evner og herigennem skabe gode resultater, der gavner fremtidens skattesystemer og UFST. Du er god til at kommunikere, søger forretningsforståelse og kan dermed spotte behovet hos vores bestillere gennem sparring og rådgivning, så vi sammen opnår det optimale indkøb.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har erfaring med mindst én af følgende:

  • viden eller erfaring om indkøb af it-konsulenter
  • er hjemmevant med it-systemer og er god til at tilegne dig anvendelsen af nye it-systemer
  • kendskab til de særlige indkøbsregler, som skal overholdes i staten
  • har siddet med indkøb fra leverandørsiden

Hvad tilbyder vi?
Du bliver tilknyttet konsulentanskaffelsesteamet, som er et specialiseret team bestående af generalister og jurister, der bistår og vejleder dig i din opgaveudførelse. Vores team er præget af god stemning med en god og uformel omgangstone, hvor vi, selvom vi har travlt, spiller hinanden gode. Vi er ambitiøse og ansvarlige, så du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kollegaer med fokus på faglighed og Skatteforvaltningens behov. Vi lægger vægt på videndeling og læring og at have det sjovt, når vi går på arbejde.

Vi sørger for et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, så du hurtigt kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Du får varierende og udfordrende opgaver samtidig med, at der i styrelsen er gode muligheder for kompetenceudvikling. Vi har desuden en personaleforening, hvor vi har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.

Konsulentanskaffelsesteamet er placeret i CILS, som har ansvaret for den fortsatte udvikling af indkøb og kontraktstyring på tværs af UFST. Kontoret omfatter ca. 60 medarbejdere og ledes i en centerkonstruktion af to kontorchefer.

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 16. januar 2022. Samtaler vil blive afholdt løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte enten kontorchef Claus Toftlund på 72 38 91 37 eller teamkoordinator Lotte Søndergaard på 72 37 49 93.

Der kan blive gennemført test som led i ansættelsesproceduren, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Frederiksberg
  • Søndag den 16. januar 2022

Lignende jobs

  • New Product Introduction Sourcing Manager

    Are you interested in taking a key role in supporting [xxxxx]’s rapid growth? We offer a unique opportunity in our Global Procurement team to deliver impact in an ambitious and entrepreneurial env..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • PURCHASER

    Short DescriptionAs a purchaser you are responsible for provisioning of aircraft material to SAS home bases (ARN, OSL, CPH) Material needs to be delivered on-time, at best cost alternative pos..
    • Indkøber
    • Kastrup
    Få mere info
  • Fuel Supply Planner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Indkøber
    • København K
    Få mere info
  • Lager- og logistikmedarbejder

    Er du typen, der ikke sidder på hænderne, men selv tager initiativ? Så er det måske dig, der skal med på holdet som vore nye lager- og logistikmedarbejder. I Lager- & Logistik Forlandet udlever..
    • Indkøber
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1