Erfaren generalist og teamkoordinator til Direktionssekretariatet i stor it-organisation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du erfaring med ledelsesbetjening og organisationsudvikling og mod på et selvstændigt og udfordrende job tæt på topledelsen i en styrelse, der udvikler it-systemer til skatteforvaltningen? Og har du erfaring med eller lyst til at være teamkoordinator? Så er du måske vores nye kollega i Direktionssekretariatet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er ansvarlig for it- og dataløsninger til hele Skatteforvaltningen. Vores arbejde har stor bevågenhed – både politisk og i offentligheden. Vi søger en erfaren generalist (sagsbehandler/konsulent), der udover at løse egne opgaver også skal være teamkoordinator for Direktionssekretariatets team, som er ansvarlig for direktionsbetjening og høringssager.

Du skal særligt arbejde med direktionsbetjening og være teamkoordinator
Sammen med dine kollegaer i Direktions- og høringsteamet skal du være med til at forberede direktørens og direktionens møder, koordinere tværgående politiske og strategiske sager samt kvalitetssikre styrelsens bidrag til lovhøringer og politiske initiativer.

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job, hvor du kommer helt tæt på centrale processer i en stor styrelse med en samfundsvigtig opgave.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte at:

  • selvstændigt udvikle og drive tværgående udviklingsopgaver og mødefora
  • være ansvarlig for den daglige koordination af og fremdrift i teamets samlede opgaver
  • koordinere tværgående politiske og strategiske sager
  • forberede, deltage i og følge op på styrelsesdirektørens møder
  • betjene Skatteministeriets departement
  • styrke og videreudvikle opgaveløsningen i teamet med fokus på effektiv processtyring og høj kvalitet i skriftlige oplæg
  • kunne agere stedfortræder for kontorchefen fx ifm. mødeaktivitet efter nærmere aftale

Du får ansvar for dine egne opgaver og projekter, en bred kontaktflade til hele styrelsen og samtidig en vigtig opgave som teamkoordinator ift. at understøtte kontorchefen med den løbende prioritering og styring af den daglige opgaveløsning i teamet.

Vi er pt. 17 medarbejdere i Direktionssekretariatet, og arbejdet er omskifteligt, når det gælder opgaver, arbejdstid og tempo. Kontoret er organiseret i to faglige teams, hhv. Direktions- og høringsteamet samt Presse- og kommunikationsteamet. Det er en helt afgørende forudsætning for vores opgaveløsning, at der i høj grad er tale om en holdindsats, hvor vi hjælper på tværs i kontoret og er drevet af ansvarsfølelse.

Du tænker strategisk, sikrer kvalitet og fremdrift – og har gerne erfaring fra centraladministrationen eller en politisk organisation
Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau, fx cand.scient.pol., cand.jur., cand.polit., cand.oecon., cand.scient.adm., cand.merc. eller tilsvarende.

Du har gerne flere års erfaring med sekretariatsarbejde og ledelsesbetjening fra en politisk styret organisation – og har en god forståelse for samspillet mellem en faglig styrelse og et departement. Det kan også være, du har erfaring som sagsbehandler i et departement, og nu har lyst til at prøve kræfter med opgaverne i et direktionssekretariat. Du er proaktiv, ansvarsfuld og du ved, hvad der skal til for, at et direktionssekretariat gør en forskel for ledelsen og hele organisationen.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • kan skabe stærke relationer – både internt og eksternt
  • arbejder struktureret, målrettet og vedholdende
  • interesserer dig for detaljen, når det er nødvendigt, idet du hele tiden bevarer det store overblik
  • kan ”skære en sag til” og skrive kort og præcist
  • har en god forståelse for politiske, organisatoriske og samfundsmæssige problemstillinger
  • er en god kollega

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer samt evt. andre relevante bilag bedes sendt via nedenstående link senest 16. januar 2022.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Tanja Holst Rasmussen på 72373927.

Der kan blive gennemført tests som led i ansættelsesprocessen, og der vil forud for en ansættelse blive indhentet straffeattest og referencer.

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Samtaler afholdes løbende.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og dit arbejdssted vil være Udviklings- og Forenklingsstyrelsens lokation på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg – tæt på metro og med gode parkeringsmuligheder.

Læs mere om at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk/job-og-karriere

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Frederiksberg
  • Søndag den 16. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0