Projektindkøber til Koncernindkøb – Afd. for Økonomi og Regnskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Kan du tilføre værdi til indkøbsprocessen og er relationer og optimale vilkår det du brænder for.Så er muligheden her for at blive del af et af verdens førende tekniske universiteter, hvor en stilling som projektindkøber lige er noget for dig.

DTU vokser i disse år kraftigt og vores indkøbsfunktion gennemgår en rivende udvikling. Derfor har vi brug for en erfaren og robust kollega til at sikre vi fremadrettet kan opretholde den høje kvalitet vi levre til vores stakeholdere på instiutterne.

Afdelingen
Koncernindkøb (35 medarbejdere) er DTU’s centrale indkøbsfunktion, og vi har ansvar for hele procure-to-delivery processen. Koncernindkøb betjener DTU’s institutter, centre og afdelinger i hele landet, og vi er placeret centralt på Lyngby Campus.

Koncernindkøb gennemgår i øjeblikket en spændende udvikling bl.a. med centralisering af større indkøb og institutvise indkøbsanalyser. Dette for sikre en høj kvalitet i indkøbsarbejdet og compliance i forhold til gældende regler og lovgivning.

Indkøb af en bred vifte af produkter og serviceydelser
DTU køber ind dels til daglig drift og udvikling af universitetet (f.eks. biler, møbler, konsulentydelser, energi, IT, mv), og dels til de meget forskelligartede og spændende forskningsaktiviteter (skibe, satellitter, testudstyr, specialmaterialer, maskiner, laboratorieudstyr m.v.).

Operationel Indkøb
Vores nye projektindkøber vil indgå i Koncernindkøbs specialteam på 5 projektindkøbere, der har ansvaret for alle anskaffelser på DTU over 100.000 kr. og ansvaret for den daglige kontakt til DTU’s institutter, centre og afdelinger.

Kendskab til et fagligt teknisk miljø er en fordel, da mange af de indkøb som håndteres er udstyr af høj kompleksitet.

I stillingen som projektindkøber får du mulighed for at arbejde både individuelt såvel som i tæt samarbejde med kolleger i Koncernindkøb og brugere på specifikke institutter og afdelinger. Du bliver ansvarlig for indkøb af varer og tjenesteydelser som ikke er omfattet af rammeaftaler, herunder markedsafdækning, tilbudsindhentning, forhandling, gennemførelse af e-auktioner, kontraktforhandling, opfyldelse af dokumentationskrav, m.v. Der vil være fokus på at opnå den optimale handel i konkrete indkøb hver eneste dag.

Kompetent projektindkøber med fokus på købmandsskab
Vi søger fortrinsvist kandidater med udprægede og dokumenterede handelskompetencer, herunder forventer vi at:

  • Du kan udfordre brugere og leverandører på et højt professionelt niveau
  • Du arbejder kvalitetsbevidst og metodisk
  • Du forstår ’kunsten’ at forhandle optimale priser og vilkår, selv når der kun eksisterer en leverandør
  • Du trives med en bred kontaktflade og med at have ”mange bolde i luften”
  • Du er kendt for dit engagement og en positiv og professionel attitude
  • God forretningsforståelse og analytiske evner, der gør dig i stand til at fremstille gennemarbejdede beslutningsoplæg
  • Du har en handelsmæssig uddannelse og minimum 5 års relevant erfaring - f.eks. fra en indkøbsfunktion i en større offentlig eller privat virksomhed.
  • Kendskab / erfaring med (offentlige – er en fordel, men ikke et krav) udbud.
  • Du har et solidt og bredt kendskab til det nationale og internationale producent- og leverandørmarked
  • Du kan skabe økonomiske og kvalitetsmæssige resultater og sikre tilfredse slutbrugere
  • Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau
  • Du har personlig robusthed, gennemslagskraft og erfaring med forandringsskabelse


Hvad tilbyder vi dig
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en international atmosfære med fokus på forskning, uddannelse, innovation og forskningsbaseret rådgivning til gavn for det omgivende samfund. Vi vægter en høj grad af faglighed blandt vores medarbejdere, og kompetenceudvikling er en naturlighed.

Der tilbydes fleksibilitet i form af mulighed for hjemmearbejdsdage og metodefrihed i forhold til opgave løsning. Det forventes også, at man i stor udstrækning selv planlægger arbejdet, og der er mulighed for selv at påvirke stillingen og de faglige potentialer der udforskes.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT eller Akademikere i Staten (AC).

Arbejdssted er Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 31. januar 2023. Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Michael Tronier på 2532 7392.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Kongens Lyngby
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1