Erfaren projektkoordinator med ekspertise inden for global sundhed og interventionsforskning - DTU Fødevareinstituttet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Fødevareinstituttet ved DTU søger en erfaren projektkoordinator til at indgå i et internationalt, tværfagligt forskningsprojekt, der handler om oplysning om og forebyggelse af jodmangel med særligt fokus på udsatte grupper. Ansættelsen er en deltidsansættelse og løber over fire år.

Forskningsgruppen for Helhedsvurdering søger en projektkoordinator, der har stor erfaring med at udvikle og koordinere forskningsprojekter med flere internationale partnere. Du vil assistere med ledelsen af et større internationalt forskningskonsortium, EUthyroid2, der skal udvikle, implementere og evaluere en tværfaglig indsats, der skal forebygge jodmangel globalt. Konsortiet er en videreudvikling af et tidligere europæisk forskningsprojekt, EUthyroid, som var finansieret af EU og som kortlagde daværende europæiske forebyggelsesprogrammer i relation til jodmangel. Et hovedresultat var den udbredte manglende viden om jods betydning for sundhed og sygdom. Formålet med EUthyroid2 er at udvikle og videnskabeligt validere den fremtidige forebyggelse af jodmangel i den generelle befolkning, men med særligt fokus på sårbare grupper som unge kvinder og gravide. På verdensplan er jodmangel et omfattende problem og projektet gennemføres som en række randomiserede kliniske forsøg i otte forskningslokaliteter placeret i Bangladesh, Cypern, Norge, Pakistan, Polen, Slovenien England og Nordirland.

Ansvars- og opgaveområder
I tæt samarbejde med forskere fra Fødevareinstituttet vil du indgå i koordineringen og gennemførslen af en række opgaver relateret til projektet og konsortiets målsætninger. Dine primære arbejdsopgaver vil være at bistå forskerne med:

  • Understøtte den multimodale forskningsdel og koordinere aktiviteter mellem de relevante forskningslokaliteter
  • Kvalitetssikre og designe de regionale studiers dataindsamling, så datakvalitet og harmonisering mellem lokaliteter sikres
  • Varetage data monitorering og sikring af projektets flow og fremdrift, fx koordinering mellem workflows, WPs og teams
  • Udvikle, teste og kvalitetssikre en række ernæringsrettede materialer og måleværktøjer, blandt andet til undervisningsbrug (med særlig hensyntagen til de store socio-kulturelle forskelle mellem regionerne)
  • Systematisering og opsætning af data til efterfølgende analyse
  • Administrative opgaver og projektkoordinering, herunder mødeafholdelse, og koordinering af samarbejder med partnere og interessenter, mv.


Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer
Du skal kunne agere selvstændigt og være i stand til at skabe resultater i et udfordrende, tværfagligt og internationalt miljø. Stillingen er ikke en forskerstilling, men det er vigtigt, at du har forståelse for forskernes arbejdsvilkår, gerne gennem egen forskningserfaring.

  • Omfattende erfaring med strategisk forsknings- og projektplanlægning, helst i internationale forskningsmiljøer
  • En relevant kandidatgrad inden for Antropologi, Global sundhed, Folkesundhedsvidenskab eller lignende uddannelser
  • Erfaringer med organiseringen af forskningsprojekter samt kommunikation med interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Erfaringer med ’mixed methods’, herunder udarbejdelse af metodedesign, dataindsamling, databehandling og eventuelt analyse af kvantitative og kvalitative data
  • Stærke kommunikative evner og genrebevidsthed på engelsk, både mundtligt og skriftligt


Det er en fordel, hvis du har

  • Kendskab til og interesse for tværfagligt samarbejde, gerne mellem ernæringsvidenskab og samfundsvidenskab
  • Interesse for/erfaring med at udvikle, teste og evaluere undervisningsmaterialer
  • Masser af gå-på-mod – vi har brug for en person, der er arbejdsom, kan have mange bolde i luften og er en god ’team player’


Din arbejdsplads
På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. En naturlig del af dit nye job bliver således høj faglighed, din egen udvikling og ansvarlig handlefrihed.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten.

Stillingen er på 16,5 timer om ugen, løber over fire år, og ønskes besat pr. 1. marts 2023 eller snarest derefter.

Arbejdssted er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 5. januar 2023 . Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorforsker Gitte Ravn-Haren, [email protected] , +45 93 51 89 89.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Fødevareinstituttet
DTU Fødevareinstituttet forsker i og formidler gennem rådgivning, innovation og undervisning bæredygtige og værdiskabende løsninger indenfor fødevarer og sundhed til gavn for samfundet. DTU Fødevareinstituttets vision er at gøre en forskel ved at skabe fremtidens velfærd gennem forskning i fødevarer og sundhed. Instituttet forebygger sygdom og fremmer sundhed, udvikler nye og bedre fødevarer til den voksende befolkning og skaber bæredygtige teknologiske løsninger. Instituttets opgaver bliver løftet i et unikt tværfagligt samarbejde indenfor bl.a. ernæring, kemi, toksikologi, mikrobiologi, epidemiologi, modellering og teknologi.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 05. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
25. december 2024 10
24. december 2024 10
23. december 2024 10
22. december 2024 10
21. december 2024 10
20. december 2024 10
19. december 2024 10
18. december 2024 11
17. december 2024 11
16. december 2024 11
15. december 2024 11
14. december 2024 11
13. december 2024 11
12. december 2024 11
11. december 2024 10
10. december 2024 8
9. december 2024 8
8. december 2024 8
7. december 2024 9
6. december 2024 10
5. december 2024 10
4. december 2024 10
3. december 2024 10
2. december 2024 10
1. december 2024 11
30. november 2024 11
29. november 2024 11
28. november 2024 11
27. november 2024 11
26. november 2024 11
25. november 2024 12