Salgs- og indkøbskoordinator til Dragsbæks handelsselskab ved Randers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NV

SR Food A/S er et entrenant handelsselskab, som intet mindre end syv år i træk er kåret som Gazelle virksomhed, og siden 2017 har de været en del af Dragsbæk koncernen, som desuden har fabrikker i både Thisted, Vejen, Skovlund og Randers samt Island og Litauen.

Under ledelse af Direktør Jørgen Lund Andersen, leverer SR Food A/S et bredt udvalg af udenlandske fødevarer direkte til den danske og nordiske detail handel inden for en række fødevarekategorier. Vi er løbende på jagt efter nye muligheder for spændende partnerskaber med forskellige europæiske producenter af diverse brandede fødevarer, som giver SR Food A/S eneretten til trading i hele Skandinavien.

Alsidige opgaver inden for salg, indkøb og administration

SR Food A/S udvider teamet i Randers med endnu en holdspiller til administrationen. Som salgs- og indkøbskoordinator får du en central nøgleposition med reference til virksomhedens direktør og en bred kontaktflade på tværs af hele Dragsbæk koncernen samt kontakt til kunder, samarbejdspartnere og leverandører i Danmark, Norden, Tyskland med flere.

Som salgs- og indkøbskoordinator i SR Food A/S bliver du en del af et lille team, der hjælper hinanden med en bred vifte af opgaver. Du bruger formodentlig lige dele tid på at understøtte salget til detail i både Danmark og Norden, samt indkøb og samarbejde med både nye og eksisterende leverandører i forbindelse med udviklingen af nye produkter. Du får bl.a. følgende konkrete opgaver:

  • Salgskoordinering og support
  • Opfølgning på kampagner
  • Vareoprettelse
  • Ajourføring af varesortiment
  • Kalkulationer i Excel og udarbejdelse af salgspræsentationer
  • Kontakt til leverandører og andre partnere ift. den daglige drift
  • Projektkoordinering ifm. nye produkter eller udvidelse af eksisterende samarbejde
  • Fakturering

Du deltager i den daglige drift i et lille team, hvor man løfter i flok og bidrager med stort og småt, hvor det er nødvendigt – eksempelvis afløsning ved ferie.

Servicemindet holdspiller med gode kommunikative evner

Du er formodentlig uddannet på kontor og har et par års erfaring fra et lignende handelsselskab eller en af de store danske detailkæder som salgs- og /eller indkøbskoordinator. Det afgørende er din evne til at kommunikere og agere servicemindet og udadvendt, da du kommer til at håndtere både kunder, leverandører og forbrugere. Du taler flydende engelsk på forhandlingsniveau, ligesom tysk, spansk, italiensk eller thybomål også er en fordel.

Gennem din erfaring fra tidligere har du opbygget en god forretningsforståelse. Som person er du service-mindet, initiativrig og har naturligt fokus på detaljer og kvalitet i harmoni med en hverdag med mange bolde i luften. Du formår selvstændigt at skabe struktur og overblik til glæde for hele forretningen.

Du har stærke IT-kompetencer og generelt solide kompetencer inden for Office (Excel og PowerPoint).

Vi ser frem til at høre fra dig!

Du har i SR Food A/S og Dragsbæk koncernen stor indflydelse på, hvordan din egen rolle udvikler sig, og du får lov til at bidrage der, hvor du skaber værdi. Du bliver en del af et lille selskab, hvor du har stor indflydelse og der er kort fra idé til handling, og har samtidig fordelen af at være en del af en større velkonsolideret koncern.

Hvis du har spørgsmål til jobbet som salgs- og indkøbskoordinator, er du velkommen til at ringe til Jørgen Lund Andersen, mobil: 4063 0012. Der er ansøgningsfrist d. 31. oktober, men send da straks din ansøgning og cv, hvis vi har fanget din interesse!

SR Food A/S – en del af Dragsbæk Gruppen i Danmark

Dragsbæk A/S er en velkonsolideret og moderne international fødevarevirksomhed med hovedsæde i Thisted i Nordvestjylland.

Hos Dragsbæk A/S går vi forrest i innovationen og udviklingen af fremtidens bæredygtige fødevarer, og vi deler viden og erfaring med vores kunder for at sikre fremskridt og vækst. Vi har en markant position på det internationale marked for produktion af faste og flydende fedtstoffer, og med næsten 100 års erfaring er vi eksperter inden for vores forretningsområder. Dragsbæk Gruppen består i dag af fem produktionsenheder i Jylland og står blandt andet bag flere velkendte brands indenfor plantebaserede fødevarer, herunder Naturli’. Dragsbæk Gruppen beskæftiger omkring 500 ansatte og eksporterer til mere end 40 lande på verdensplan.

SR Food A/S blev grundlagt tilbage i 2003 og har i dag fire ansatte inkl. direktøren, som arbejder udfra Dragsbæks fabrik Blume I/S i Øster Bjerregrav lige nord for Randers. SR Food A/S er et handelsselskab, der leverer et bredt udvalg af udenlandske fødevarer direkte til den danske og nordiske detail handel.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Jørgen Lund Andersen

Tlf.: 40630012

Ansøgningsfrist:
31. oktober 2021

Source: Ofir advertiser
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=016445ad)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Randers NV
  • Mandag den 01. november 2021

Lignende jobs

  • Indkøber i Horsens

    Er DU en af Danmarks bedste disponenter, og har lyst til at prøve noget nyt, så læs videre her: Kunne du tænke dig, at være med på holdet i en virksomhed i rivende udvikling? Toten Transport Danmar..
    • Indkøber
    • Horsens
    Få mere info
  • Indkøber i Århus

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • Indkøber i Århus

    BioMar Værkmestergade 25 DK- 8000 Aarhus C Virksomheden BioMars arv er en forpligtelse til at udvikle akvakulturindustrien på en ansvarlig og bæredygtig måde. BioMar blev grundlagt .
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • Indkøber i Århus

    BioMar Værkmestergade 25 DK- 8000 Aarhus C The Company BioMar's legacy is a commitment to develop the aquaculture industry in a responsible and sustainable way. BioMar was founded i..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Randers NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Randers NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Randers NV over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1