Product Manager til projektledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten


AVK-koncernen er global markedsaktør indenfor salg, udvikling, produktion af ventiler og relaterede produkter. Produkterne indgår i vitale infrastrukturer for rent drikkevand, sikker distribution af håndtering af spildevand og industriel vandbehandling.

AVK International A/S er familieejet og har hovedsæde i Galten mellem Aarhus og Silkeborg. Med en omsætning på DKK 620 mio. og mere end 250 medarbejdere fordelt i kontinental Europa, Rusland, Asien og Nordafrika, er AVK International A/S en betydelig spiller i branchen. Kvalitet, kontinuitet, tætte kunderelationer og bæredygtige løsninger danner grundlaget for målsætningen om at være kundernes foretrukne valg.

Læs mere på www.avkvalves.eu

Product Manager med fokus på projektledelse

Projektledelse og udvikling
Med reference til lederen af Product Management vil du drive udviklingen af eksisterende- og nye produkter indenfor forretningssegmentener: vand, spildevand, naturgasdistribution og brandbekæmpelse. Du vil være det naturlige bindeledet mellem R&D og Produktion, samt salg og marketing. Du vil her koordinere projektforløb fra start til endelig aflevering eller produktlancering.<br /
Du vil være ansvarlig for at udarbejde dokumentation ved opstart eller ændring af produktsortimentet og udarbejde grundspecifikationerne hertil samt bistå kvalitetsafdelingen i forbindelse med certificeringen.

Virksomheden analysere løbende på produktsortimentets performance, du vil igangsætte aktiviteter til forbedringer, nye produkter ligeledes med input fra markedet samt kunder.

Kommerciel tekniker der bygger stærke relationer
Vi forstiller os en dynamisk person med en teknisk uddannelse evt. som ingeniør, maskinmester eller tilsvarende. Du er god til menneskelige relationer og kan opbygge gode og langvarige relationer på tværs af afdelinger og med kunder. Du vil deltage i træning af lokale product managere og salgsorganisation i hele Kontinental Europa, samt deltage på relevante messer og ved brancheforeninger. Du har erfaring med projektledelse og har tidligere arbejdet med nyudvikling- og tilretning af produkter, gerne indenfor vand- og spildevand. Du leder, styrer og inddrager de rette kompetencer på de rigtige tidspunkter.

Du vil have en stor kontaktflade internt, såvel som eksternt og dit arbejde vil forgå i samspil med husets produktchefer, R&D samt salg og marketingsafdeling.<br /
Du er god til at planlægge din tid og du trives i et professionelt miljø, hvor dagene sjældent er ens og hvor der er mange bolde i luften. Du har stor gennemslagskraft og arbejder struktureret og detaljeorienteret for at sikre en høj kvalitet i projekterne og gennem din adfærd formår du at skabe respekt omkring din person.

En spændende rejse venter
For den rette person vil der være tale om en meget selvstændig, spændende og udfordrende stilling, hvor du kommer til at arbejde med produkter og løsninger af højeste kvalitet.

Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og din personlige udvikling vil være sikret blandt dygtige og engagerede kollegaer.

Kulturen er entreprenant og er kendetegnet ved stærke specialister, positiv indstilling og et stort engagement. Du vil have fuld opbakning fra dine kolleger, også gennem en engageret opbakning der resulterer i stærke resultater.

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Om Kongby - som håndterer denne rekrutteringsprocess
Kongsby er en rekrutteringsvirksomhed med base i Horsens tæt på E45. Siden Kongsbys etablering i 2019 har vi arbejdet målrettet med at matche de rigtige profiler med de rigtige virksomheder.

Vores relationer til både virksomheder og kandidater er altid det vigtigste hos Kongsby. Vi opbygger stærke, tætte relationer, hvor du altid bliver set og hørt.

Vores erfaring spænder bredt inden for ledelses- og forretningsudvikling, herunder rekruttering og ledelsesrådgivning. Vi løser opgaver på A- til C-niveau, og vi har en indgående specialviden inden for mange brancher.

Kontaktperson
Jesper Rye Kongstad Larsen
CEO / Headhunter
[email protected] +45 9153 5387
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=efef0e21)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Galten
  • Tirsdag den 02. november 2021

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Horsens

    Vil du prøve kræfter i en bæredygtig virksomhed, hvor vi garanterer at udfordre dig fagligt på den fede måde med tunge og komplekse emner? Så har vi jobbet til dig!Vi søger dygtige og engagere..
    • Maskintekniker
    • Horsens
    Få mere info
  • Maskintekniker i Løsning

    Hvilket job kan vi tilbyde dig?Har du lyst til at arbejde som produktionsmedarbejder i vores virksomhed, hvor miljø, sikkerhed, arbejdsglæde og effektivitet er i fokus samtidig med at udvikling..
    • Maskintekniker
    • Løsning
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    Indregulerings- og servicetekniker inden for ventilation til vores afdeling i Århus søges. Til vores aktiviteter på Fyn og i trekantområdet har vi nu brug for at styrke vores serviceafdeling og s..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus C

    På vegne af kunde i Aarhus søger [xxxxx] maskinfører og håndmænd til forskellige projekter i Østjylland.Der er tale om entreprenøropgaver, som foregår på forskellige byggepladser, kørekort B s..
    • Maskintekniker
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Galten over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2