Rekrutteringsfirma

Purchasing Manager til markedsførende virksomhed med store vækstmål for eksporten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vinderup

Kan du videreudvikle indkøbsfunktionen fra operationelt indkøb til strategisk indkøb med fokus på hele procurementprocessen? Har du evnerne til både at udvikle og implementere de rette processer, værktøjer og kompetencer og til at sikre materiale cost down og rette priser? Ambitionen er at blive den bedste leverandør i Europa – er du klar til at bidrage, med din indsats, for at nå målet?


Priess er stærk på det danske marked, men nu vil de være europamestre…
Ambitionen er sat. Analyserne er udarbejdet. Nu skal strategien og handlingsplanerne udarbejdes og eksekveres. Vi søger derfor en stærk Purchasing Manager, der kan tage fat i den del af strategiplanen, der drejer sig om udvikling af indkøbsfunktionen, så der skabes værdiskabende effektive indkøbsprocesser, cost down på materialer og stabilitet samt kvalitet i leveringer. Du får brug for at bringe hele din indkøbsværktøjskasse i spil, og du kommer til at træffe beslutninger om, hvilke tiltag der skal til for at indfri målene – hele tiden målt op mod ambitionen: ER DET ET TILTAG, DER BIDRAGER TIL, AT VI BLIVER EUROPAMESTRE?

Du identificerer behov, definerer projekter og opgaver samt driver og implementerer. Du får selv en aktiv og udførende rolle i at gennemføre projekterne, indtil der er skabt nye standarder og værktøjer, der er klar til overlevering til driftsorganisationen. Eksempler på mulige projekter kan være: sourcingstrategier, second source analyser, prognoseredskaber, leverandøraudits & KPI-performance, rammeaftaler & samhandelsvilkår, udvikle leverandørsamarbejdet osv.

Du får arbejdsplads på kontoret i Vinderup og mulighed for hjemmearbejdsplads i det omfang, jobbet giver mulighed for det. Reference er direkte til virksomhedens CEO.

Om dig
Du forventes at have solid erfaring fra en indkøbsfunktion i en produktionsvirksomhed og meget gerne fra en virksomhed, der arbejder med kundetilpassede projekter. Du har formentlig allerede erfaring på managerniveau, eller også har du haft en projektstilling, hvor du har haft ansvar for at udvikle indkøbsprocesser. Det er væsentligt, at du har et stærkt strategisk blik for optimering af indkøbsfunktionen og evner at se mulighederne ud fra en holistisk forretningsforståelse. Du bliver en del af et teknisk miljø, så en teknisk uddannelse (ingeniør, maskinmester, produktionsteknolog el.lign.) vil være en fordel, eller som minimum skal du have stærk teknisk flair.

Det er vigtigt, du har analytisk sans, arbejder struktureret og målrettet med dine opgaver, og at du har forhandlerens skarpe sans for balance mellem resultat og relation. Du kan dokumentere resultater, og du motiveres af at skulle blive europamester sammen med dine nye kollegaer. Du ved, man ikke bliver mester uden at træne, og arbejder derfor engageret som en stærk foregangsperson. Du har evnen til at få folk til at følge dig og har et samarbejdende positivt udgangspunkt for forandringer.

Du får brug for at være stærk på IT, så du får lavet de rette tekniske løsninger i indkøbet, og da du kommer til at arbejde i et internationalt miljø, er engelsk skriftligt og mundtligt på forretningsniveau et krav.

Om Priess
Priess A/S er grundlagt i 1921, og er en af landets førende producenter indenfor transformerstationer, fiberbredbåndshuse, teknikhuse og fjernvarmestationer. Priess beskæftiger ca. 160 medarbejdere og har produktion og kontor i Vinderup samt salgskontor i Aalborg og Flensborg. Se mere på www.priess.dk

Der er ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vinderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Vinderup

Lignende jobs

  • Indkøber (elev) i Frederikshavn

    BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivnin..
    • Indkøber
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Indkøber i Hjørring

    [xxxxx] ApS søger en erfaren, selvstændig lagermedarbejder, der kan trives i en mindre organisation. Vi forestiller os, at du har erfaring med lager funktionerne og evt. la..
    • Indkøber
    • Hjørring
    Få mere info
  • Indkøber i Nørresundby

    Er du lidt en nørd, når det kommer til struktur, overblik og detaljer – så er du måske vores nye assistent i Games & Accessories!Vi søger en dygtig indkøbsassistent til vores Games & Accessories-ka..
    • Indkøber
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Indkøber (elev) i Aalborg

    BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivnin..
    • Indkøber
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Vinderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Vinderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Vinderup over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1