Administrativ regnskabsmedarbejder med flair for telekommunikation til kommunikationsom...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du lyst til at arbejde i en dynamisk og anderledes virksomhed med brugere over hele verden, og vil du være med til at sikre et sikkert økonomisk overblik i en afdeling der har mange leverandører og samarbejdspartnere, samt over 19.000 kunder, og har du lyst til at være en del af en afdeling med plads til faglige og personlige udfordringer?
Så er du måske den nye kollega vi har brug for.

Om os

Vi i Kapacitetsansvarlig Koncern IT, dagligt kaldet KAKI er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Vi leverer IT ydelser til hele Forsvarsministeriets koncern, og vi er en af Danmarks største IT-organisationer.

Vores godt 300 medarbejdere leverer IT-løsninger og rådgivning til hele Forsvaret; fra åbne mailsystemer til klassificerede krisestyringsnetværk, fra Arktisk Kommando til Adenbugten. Vi leverer den digitale infrastruktur, der gør, at 19.000 brugere i Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet og Beredskabsstyrelsen kan arbejde effektivt.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne rammer med en arbejdsuge på gennemsnitlig 37 timer og betalt frokostpause.

Vores lokaler ligger i Hvidovre, hvor vi bor lyst, tæt på motorvej og med offentligt transport lige til døren.

Om stillingen

Vi leder efter en ny medarbejder til Kommunikationsafdelingen, der består af 60 medarbejdere i og har ansvaret for design, drift, vedligeholdelse og udvikling af forsvarets LAN og WAN infrastruktur med IP telefoni, videokonference, kryptering/sikkerhedsløsninger og managementplatforme.

Du vil komme til at indgå i Tele, Linjer og VTC sektionen, hvor du vil blive en del af både civile og militære medarbejdere. Vi har en god omgangstone, hvor gensidig respekt er i højsæde. Opgaverne er afvekslende og ofte komplicerede, hvilket kræver samarbejde, høj grad af selvstændighed samt det at kunne holde forretningen i centrum. Ligeledes er der fokus på udvikling af såvel faglige som personlige kompetencer for, at kunne honorere de krav der bliver stillet til os.

I stillingen bliver du ansvarlig for at gennemføre kontrol og afregninger for hele afdelingens omsætning der er af betydelig størrelse. Her er tale om afregning af blandt andet datalinjer, licenser, og IT-udstyr. Ydermere vil du skulle foretage oprettelser, ændringer og nedlæggelser på Forsvarets datakommunikationslinjer.

Du vil derfor skulle have en stor kontaktflade med mange forskellige leverandører samt interne og eksterne medarbejdere i Forsvaret. Over tid forventes det, at du kan deltage i et vist omfang i den daglige drift af forsvarets IP-telefoni samt hjælpe til med administrative opgaver til gavn for hele afdelingen.

Du vil opleve at få en høj grad af medbestemmelse og tillid fra ledelsen. Arbejdstid kan tilrettelægges, så der tages et rimeligt hensyn til dine behov.

Om dig

Vi ser gerne, at du har en kontor- eller IT uddannelse med gode administrative evner og er vant til at arbejde struktureret med økonomi. Du har gerne erfaring med data- eller telekommunikation og forstår dig generelt godt på IT og teknik. Et bredt kendskab til Forsvaret vil være en fordel. Kendskab til SAP vil også være en fordel.

Det er en fordel, hvis du samtidigt er en dygtig kommunikator skriftligt og mundtligt, da du vil fungere som sagsbehandler på en række områder. Det er vigtigt, at du er en teamplayer, da sektionen arbejder tæt sammen om opgaveløsningen. Vi forventer, at du kan løse opgaverne selvstændigt, men i tæt samarbejde med kollegaer, forretningspartnere og leverandører.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende fælles overenskomst, det statslige område samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere i statens tjeneste af 4. juli 2013 mellem Finansministeriet og HK/STAT-SAMDATA. Din samlede løn, består af en grundløn og et individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bland andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos sektionschef Patrick Holmegaard Jensen tlf. 40 70 00 70 eller pr. mail til [email protected].
Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen eller løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Lars Holte Sandgaard på 728 19158.

Ansøgningsfristen er den 23. juni 2019. Stillingen er til besættelse snarrest herefter.

For at komme i betragtning til stillingen, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket ”søg den ledige stilling”.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Ca. 300 af FMI’s 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Hvidovre.
Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI) er en division under FMI, som driver, vedligeholder og udvikler koncernens netværk, applikationer og arbejdsstationer. Endvidere driver og udvikler KAKI koncernens SAP-applikation DeMars. KAKI forestår desuden koordinering, planlægning, ressource- og udliciteringsstyring samt sikkerhed og kvalitetsstyring mv. inden for informatikområdet for hele koncernen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Ballerup
  • Søndag den 23. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3