Erfaren agil it-udviklingschef til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Har du erfaring med agile metoder, og er du en motiverende og coachende leder, som er god til at forankre nye tiltag? Så er det nok dig, som vi har brug for!

GF Forsikring er vokset de senere år og vores størrelse og opgavernes kompleksitet stiller øgede krav til en moderne it-afdeling. Vi er på en digital rejse, som skal sikre en endnu bedre understøttelse af driften og medlemsoplevelsen, og det betyder at vi både organiserer os på nye måder og lærer at samarbejde på nye måder.

På it-området er det sket både ved insourcing af ressourcer og ved implementering af SAFe som rammeværk, hvilket betyder at IT i GF er en forholdsvis stor størrelse og midt i en større forandring.

Job- og ansvarsbeskrivelse

Som chef for It Udvikling refererer du til it-direktøren og indgår i ledelsesteamet.

Du bliver ansvarlig for afdelingens leverancer, for at sætte retning for GF’s udviklingsmæssige retning i samarbejde med ledelsen i IT og for at bidrage til gennemførelse af it-strategien.

Vi forventer desuden, at du er vant til at arbejde agilt, da du får en central rolle som RTE (Release Train Engineer). Som RTE skal du sikre værdi, leverancer og sammenhængskraft på tværs af teams ved at styre, facilitere og coache teams og scrum masters.

Udover det allerede nævnte så får du ansvaret for:

  • At optimere leverancer, flow og måling af fremdrift
  • At opbygge en læringskultur, hvor der løbende reflekteres og optimeres ift. Hvordan teams bedst skaber værdi.
  • At skabe transparens og faktuelt udgangspunkt for beslutninger
  • At oversætte SAFe til GF’s behov igennem implementering af standarder og dokumenterede best practise
  • At understøtte et godt og konstruktivt samarbejde med vores product owners, vores product manager og business owners.

Din succes vil i høj grad afhænge af din evne til at gennemføre forandringsledelse, samt din evne til at drive og forankre nye processer og arbejdsgange

Om dig

Du er som it-udviklingschef tillidsskabende, motiverende, dynamisk og agil med erfaring fra en lignende stilling med medarbejderansvar. Du går naturligt foran, tager ansvar og viser vejen. Du er udadvendt, ambitiøs og innovativ, og du er dygtig til at skabe netværk og samarbejde såvel internt som eksternt - og så har du politisk tæft og stærke kommunikative evner.

Vi forventer at du har en relevant it-uddannelse og har erfaring med SCRUM, SAFe eller andet agilt rammeværktøj.

Du tilbydes at blive en del af et velkonsolideret, markedsledende forsikringsselskab i vækst, hvor du som it-udviklingschef får betydelig indflydelse på blandt andet den digitale udvikling. Du kommer tæt på beslutningskraften og muligheden for at påvirke meget i en uformel organisation, hvor du kan sætte dit præg på udviklingen med fokus på den gode medlemsoplevelse.

Vi har brug for dig hurtigst muligt. Upload din ansøgning sammen med dit CV på linket nedenfor. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på [email protected]. Alle henvendelser behandles fortroligt.

--


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Fyn

Lignende jobs

  • It-chef i Odense C

    Har du flair for PLC-programmering, og forstår du både tekniske og forretningsmæssige aspekter af projekter? Har du lyst til at være en del af et innovativt automationshus, hvor åbenhed, ærlighed o..
    • IT-chef
    • Odense C
    Få mere info
  • Project Engineer R&D

    Med reference til Kverneland Groups R&D Director Forage får du ansvaret for at udvikle nye produkter inden for landbrugsmaskiner til græsbearbejdning. Dit ansvar spænder bredt og du vil stå for..
    • IT-chef
    • Fyn
    Få mere info
  • IT Application Manager

    Do you want to work with the application backbone of the business? We are looking for an IT Application Manager for our IT department, who will be responsible for the point for managing impleme..
    • IT-chef
    • Vejstrup
    Få mere info
  • IT Manager

    IT ManagerAnsvar for udvikling og drift af alle forretningsapplikationer (ERP, PIM, BI, CMS, CRM, WMS etc.), indkøb af nye applikationer samt fastholdelse af en effektiv IT-infrastruktur, så ma..
    • IT-chef
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Fyn over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 7
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 6
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 6
19. august 2024 6