Chef for teknologi og udstyr til Nyt Hospital Nordsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Med Nyt Hospital Nordsjælland er vi i gang med at skabe et nyt hospital for borgerne i Nordsjælland. Vi skal over de næste 4 år foretage store investeringer i It-, medico- og logistik udstyr, som skal ind på det nye hospital. Det har vi brug for dig til at lede os sikkert igennem, så vi kan slå dørene op til et fuldt udstyrsbestykket hospital. Jobbet:

Hos os bliver du en del af vores projektorganisation, der arbejder dedikeret for at realisere visionerne for det nye hospital i Nordsjælland, som vi er i fuld gang med at bygge. Du bliver ansat i Nyt Hospital Nordsjælland Udvikling, der er forankret på Nordsjællands Hospital. Her står vi med en spændende og ambitiøs opgave, hvor vi skal specificere koncepterne for det nye hospital, træne nye arbejdsgange, sikre en fuld udstyrsbestykning af samt planlægge flytningen fra det eksisterende til det nye hospital.

Du vil blive en del af projektets ledelsesgruppe, hvor du vil få ansvar for projektets bygherreleverancer, som omfatter planlægning, anskaffelse, levering og ibrugtagning af it, medico, logistik og løst inventar til projektet. Ydermere får du ansvar for økonomi-og risikostyring relateret til projektets udstyrsanskaffelser.

Du skal med din tekniske indsigt, strukturerede tilgang og forretningsforståelse sætte retning og sikre fremdrift lige fra udmøntning, detaljeret design og ændringshåndtering og til den endelige idriftsættelse. Du skal, via et tæt og koordineret samarbejde med organisationen omkring Livskraft og de udviklede koncepter, sikre, at bygherreleverancerne lever op til brugernes behov inden for de givne rammer.

Du skal løfte opgaven sammen med et dedikeret team i Nyt Hospital Nordsjælland Udvikling samt med byggeorganisationen, der er organiseret under Center for Ejendomme samt leverandører og rådgivere. Herudover vil du få et tæt samarbejde med regionens øvrige koncerncentre og administrative afdelinger på Nordsjællands hospital, ligesom du vil få et tæt samarbejde med kliniske afdelinger, der naturligt indgår i fastlæggelse af krav til udstyr samt udbud og anskaffelse.

Du kommer med en stærk ledelsesprofil, der kan skabe rammerne for et godt samarbejde mellem mange aktører, sikre fremdrift og kan foretage nødvendige prioritering samt håndtering af risici og issues. Kendetegnene er, at du arbejder konstruktivt og løsningsorienteret og brænder for at skabe et enestående hospital i Nordsjælland.

Forventninger til dig
  • Du har en teknisk baggrund og har mange års ledelseserfaring, herunder erfaring med ledelse af projektarbejde.
  • Du har kendskab til bygherreleverancer – it, medico, teknisk udstyr og løst inventar, og har erfaring med at drive store komplekse udbud.
  • Du har erfaring med komplekse byggeprojekter. Kendskab til hospitalsbyggeri er en fordel.
  • Du har solid økonomisk kompetence og kan arbejde med investeringsplaner og anskaffelsesstrategi samt risikostyring
  • Du kan begå dig i en kompleks organisation med mange interessenter, og du er god til at opbygge og pleje samarbejdsrelationer
  • Du har gennemslagskraft og kan med din ledelsesautoritet sætte retning og skabe opbakning og følgeskab
  • Du har en stærk projekt- og porteføljeforståelse. Du er vant til at arbejde projektorienteret, og kan hjælpe projektledere/medarbejdere med at sikre fremdrift og leverancer af højt niveau.
  • Du arbejder struktureret, er tydelig i din kommunikation og kan skabe rammerne for at du og dine medarbejdere lykkes.
  • Du har en høj arbejdskapacitet og trives i et uformelt miljø med højt tempo og høje ambitioner.

Projektet Projektorganisationen Nyt Hospital Nordsjælland er organiseret under Nordsjællands Hospital og den regionale enhed Center for Ejendomme. Vi er en samlet organisation på ca. 40 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. placeret dels på Hospitalet i Hillerød og dels i Skurbyen på byggepladsen

Hospitalet bliver bygget af vores hovedentreprenør NCC. Det nye hospital afløser de tre hospitaler i Hillerød, Helsingør og Frederikssund, der nedlægges. Anlægsrammen er 5,4 mia. kr.

Før dørene kan slås op til det nye hospital, har projektet været igennem en omfattende planlægningsopgave og er nu i gang med en intensiv byggeperiode. Centralt gennem hele processen vil bygherreorganisationen have ansvar for fremdrift, budget, udvikling, tidsplan mv. samt drive dialogen med samarbejdspartnere, interessenter og offentligheden.

Projektet har et kompromisløst fokus på leverancer af høj kvalitet med en klar mission: Det nye Nordsjællands Hospital skal sætte nye standarder og være et referenceværk for måder at tænke hospital. Det skal ske gennem udsyn og innovative tilgange til teknologi, indretning og services. Hos Nyt Hospital Nordsjælland skal du derfor gøre dig umage – hele tiden og i alle sammenhænge.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for Region Hovedstaden. Vi opfordrer alle til at søge stillingerne - uanset etnicitet, køn og alder.

Yderligere information

Vil du vide mere, kan du kontakte projektchef NHN Udvikling, Minna Nordahl Friehling på telefon: +45 21 47 31 41

Er det dig, vi søger, så skriv en ansøgning inkl. CV og uddannelsesbevis og send det til os via linket hurtigst muligt og senest 02. januar 2022.

Vi afholder samtaler i uge 1. Ansættelse hurtigst muligt.

Læs meget mere om projektet og besøg vores digitale platforme her:

LinkedIn / Twitter / Web / Facebook

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Hillerød
  • Søndag den 02. januar 2022

Lignende jobs

  • Test Manager

    Do you see yourself leading tests in large-scale SAP projects, working alongside our skilled Project Management team? Do you want to explore test automation opportunities with our clients ? Are you..
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • IT Project Manager

    I [xxxxx] Gruppen tilbyder vi en verden af muligheder og giver dig det bedste afsæt til at skabe en lys fremtid. Vi går forrest, når det kommer til at skabe et bæredygtigt og sundt liv i hjemmet, o..
    • IT-chef
    • Hørsholm
    Få mere info
  • IT Project Manager

    Driven by the passion to improve quality of people’s lives, WS Audiology continues to grow as market leader in the hearing aid industry. With our commitment to increase penetration in an underserve..
    • IT-chef
    • Lynge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0