HR/IT-chef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du erfaring med HR og IT og er du en erfaren leder med stærke prioriteringsevner som trives i et alsidigt miljø, hvor du skal agere både operationelt og strategisk? Så er du måske vores nye HR/IT chef.


Mellemfolkeligt Samvirke (MS) vokser som organisation. I 2022 vil vi være 30.000 medlemmer, flere frivillige og interessenter, som aktivt vil deltage i vores arbejde for en retfærdig og bæredygtig verden. Vi er en ambitiøs organisation, og du bliver en del af en af de stærkeste civilsamfundsorganisationer i Danmark.

Organisationen består af ca. 160 medarbejdere, hvoraf 21 er udstationerede. Mellemfolkeligt Samvirkes organisatoriske kultur er stærkt forankret i vores værdier; mod, solidaritet, diversitet og samarbejde. Vi arbejder med progressive metoder som selvledelse, feministisk lederskab og agil projektledelse.

People & Systems Development (PSD) teamet varetager HR og IT, og tilsikrer kvalitet i alle aspekter af HRM årshjul, løn og goder, HR-planlægning, rekruttering, arbejdsmiljø, medarbejder- og organisations-udvikling. Tillige er teamet ansvarlig for teknologi og digitalisering samt IT leverandørkontrakter og IT-sikkerhed.

Udover HR/IT-chefen (Head of PSD), består teamet af 2 HR-konsulenter, 2 HR-partners 1 IT-projektleder og en IT-systemadministrator.

Som Head of PSD:


Du vil overordnet have ansvaret for, at teamet leverer en stærk IT og HR-indsats og fungerer optimalt inden for de strategiske og ressourcemæssige rammer. Du vil hovedsageligt varetage fire overordnede roller:

Teamledelse:

  • Du vil være personaleleder for HR og IT, og derfor ansvarlig for ressourcerne i teamet, både ift. at rekruttere dygtige medarbejdere og udvikle, støtte og supportere de eksisterende med udgangspunkt i at:
  • Sætte overordnet fokus, retning og prioritering, med en stærk uddelegering af hele ansvarsområder til de individuelle teammedlemmer.
  • Sikre ressourceansvarlighed og kommunikere behov, muligheder og begrænsninger i og for teamet til ledergruppe og resten af MS.
  • Skabe et motiverende og effektivt arbejdsmiljø i teamet med fokus på feedback, work-life balance og udvikling.

Ansvarlig for HR-management:

  • Overordnet ansvarlig for og medspiller i, at indsatsen støtter de strategiske prioriteter samt er udført med stor værdimæssig integritet og HR-faglighed.
  • Udvikle HR politiker og procedurer efter vores nationale og internationale strategier og standarder, samt støtte organisationen i at efterleve disse i håndteringen af HR-emner.
  • Sikre høj kvalitet i HR’s daglige arbejde, herunder selv varetage flere aspekter heraf, fx rekrutteringer, personalesager og introduktionsprocessen.
  • Sikre et godt og frugtbart samarbejde med tillids- og arbejdsmiljø repræsentanter og deltage i Samarbejdsudvalg (SU) og Arbejdsmiljøorganisationen (AMO) som facilitator.
  • Samarbejde med den internationale føderation ift. alle relevante føderationsstandarder og roller.

Ansvarlig for IT-management:

  • Gennemgående ansvarlig for, at IT-indsatsen følger med de strategiske mål og sikrer de redskaber, vores kontekst kræver.
  • Udvikle IT-strategi og procedurer, og håndtere den juridiske del af IT-kontrakter og indkøb.
  • Være GDPR ankerperson og herved tilsikre efterlevelse i organisationen, støttet af og i samarbejde med kolleger i ’Compliance’ afdelingen.

Organisatorisk Udvikling:

  • Rådgivning til ledelse og andre ankerpersoner ift. organisatorisk udvikling, både ift. udviklingsfaglige aspekter og ressource-vurdering.
  • Lede visse strategiske udviklingsprocesser, fx centreret omkring feministisk lederskab og opbygning af en global aktivist organisation.

Du har:


  • Mindst 8 års bred ledelseserfaring med lignende roller, gerne fra organisationer eller virksomheder af en lignende størrelse.
  • Solid erfaring med HRM, og specielt med HR-delen af lønhåndtering, jura, arbejdsmiljø og overenskomsthåndtering på det danske arbejdsmarked, og kan håndtere den budgetmæssige del af HR-ledelse.
  • Bred erfaring med personaleledelse, og arbejder udelukkende ud fra en delegerende, inklusiv og udviklende tankegang.
  • Du har arbejdet med IT måske som IT ansvarlig og du har kendskab til, eller erfaring med, ITIL.
  • Før implementeret HR/IT systemer og kan varetage processen fra A-Z med fokus på at optimere arbejdsprocesser og informationsdeling, og ikke mindst, skabe interesse og høj brugerrate gennem hele organisationen.
  • Erfaring med at arbejde i internationale organisationer/virksomheder, og kan trives med at arbejde på engelsk.

Stillingen kræver, at du:

  • Formår at færdiggøre opstartede processer og projekter, da du har en stærk evne til at prioritere din egen og dine medarbejders tid, uden at gå på kompromis med medarbejdernes selvledelse.
  • Gerne vil arbejde ”hands-on” og løfte lavpraktiske opgaver samtidig med, at du arbejder strategisk med at sætte HR/IT retning og rådgiver den strategiske ledelse.
  • Får energi af at understøtte en eksperimenterende organisations- og ledelseskultur.
  • At du møder konflikter roligt og med integritet for MS-værdier; det værende sig kulturelle, prioriteringsmæssige eller organisatoriske konflikter.
  • Er en stærk kommunikatør, der formår at simplificere ikke alene vores systemer, men også kommunikationen herom.

Vi tilbyder dig:


8-årig åremålskontrakt. Løn og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i overenskomsten mellem Mellemfolkeligt Samvirke og AC-organisationerne. Der er tilknyttet en obligatorisk firmapensionsordning, lokale tillæg og teamleder tillæg.

Fleksibel arbejdstid, således at der skabes sund balance mellem privat-, familie- og arbejdsliv.

En bred international omgangskreds af stærkt engagerede og fagligt kompetente kolleger og medarbejdere.

En fælles, obligatorisk frokostordning som er økologisk, vegetarisk og klimavenlig.

Et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø præget af en moderne ledelseskultur og samarbejde på tværs.

En fleksibilitet omkring dit fysiske kontormiljø, herunder, men ikke begrænset til, free seating-tilgang og arbejde-hjemme-muligheder.

Ansøgning


Ansøgningsfrist er tirsdag d.15. september 2019 midnat dansk tid.

1. samtaler forventes afholdt d. 20. september og en potentiel anden samtalerunde d.23. september. Der vil være en faglig opgave forbundet med anden samtalerunde.

Tiltrædelse efter aftale.

For mere information kan du kontakte Jonas Giersing, Operations Director på [email protected], eller HR Partner, Christina Vitale på [email protected] eller +45 7731 0027.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • København N
  • Søndag den 15. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i København N over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0