IT Manager til vores Application Services afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Jobbeskrivelse


Vi søger en Manager, der kan drive et team af dygtige og engagerede medarbejdere og ikke mindst skabe en god dialog og relation til vores mange kunder. Kan du fra første dag tage ansvar for leverance og teamledelse, så har vi et job til dig, hvor udviklingsmulighederne er talrige, og du bliver en del af en virksomhed i vækst.

Sæt dit fingeraftryk på en virksomhed i vækst

I Netcompany leverer vi løsninger til både den offentlige og private sektor – og vi leverer hver gang. Dét fordrer en lærerig og positiv hverdag sammen med vores kunder. Vi tror nemlig på, at de mest komplekse IT-systemer kun kan leveres med succes, hvis vi arbejder tæt sammen med kunden. Du vil derfor opleve en ambitiøs, tillidsfuld og ansvarlig kultur, hvor udviklingsmetoden er baseret på et nært samarbejde med kunden og løsningens brugere.

Netcompanys Application Services består af over 200 engagerede kollegaer, der leverer IT-projekter og serviceydelser til både den offentlig og private sector. I rollen som Manager for du ansvaret for at lede et team af dygtige udviklere, og sammen har I ansvaret for en portefølje af kunder og projekter.

I Netcompany stiller vi krav til at alle, også ledere, har stærke IT-faglige kompetencer. Det betyder, at du som leder både får personaleansvar for dit team og er overordnet ansvarlig for din leverances kvalitet og fremdrift. Derudover vil du også have ansvar for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning.

Du vil i rollen som Manager beskæftige dig med et væld af forskellige teknologier. I Netcompany leverer vi på alle markedsudbredte teknologier herunder .Net, C#, Java, Salesforce, Sharepoint, Dynamics CRM, Sitecore, ReactJS, Angular, Docker, Azure, Azure DevOps, Octopus, Oracle, Episerver m.fl. Valget af teknologi bestemmes altid efter, hvad der giver kunden størst værdi.

Sideløbende med ledelsen af projekter og teams bliver du også mentor for unge, talentfulde Konsulenter eller Senior Konsulenter. Mentorrelationen er en varig relation, der giver dig mulighed for at følge og udvikle dine mentees igennem deres karriere i Netcompany.

Eksempler på dine arbejdsopgaver kan være:

  • Ledelse af Team eller IT-projekter – oftest med afsæt i agile udviklingsmetoder
  • Bidrage til salgsprocessen og være med til at forme og estimere nye kundeopgaver
  • Deltagelse og input til styregruppemøder med Netcompanys og kundens ledelsesrepræsentanter
  • Rådgivning af kunden i relation til leverancen
  • Udviklingssamtaler med mentees
  • Indgå i et lederteam med de øvrige Managers, og sammen med dem drive vores afdeling for Application Services

Bliv vores nye kollega

Vi ønsker os endnu flere dygtige kolleger, der også brænder for, at vi hele tiden leverer de bedste løsninger. Vi forestiller os, at du har:

  • Minimum fem års IT-erfaring og herunder minimum to års ledelses- eller projektledelseserfaring
  • Erfaring med at samarbejde med kunder
  • Erfaring inden for IT udvikling og/eller vedligehold
  • Gode kommunikationsevner samt taler og skriver dansk perfekt

Du er god til at skabe relationer, kan kommunikere klart til ledelse, teammedlemmer og kunder om forretningsmæssige aspekter. Derudover er du åben, tillidsskabende, omstillingsparat og løsningsorienteret.

Vores forretning er gearet til at gøre dig dygtigere

Netcompany består udelukkende af mennesker, der ønsker at udvikle sig til at være nogle af de bedste inden for deres felt. Hver dag kommer du til at arbejde sammen med kolleger, der har den samme baggrund som dig, som du kan sparre med, spørge til råds og lære af.

Derudover bliver du en del af Netcompany Academy, der er vores interne uddannelsesprogram. Her bliver du uddannet i alt fra vores teknologier og Netcompanys metode til, hvordan du bedst præsenterer en pointe. Samtidig kan du tage del i vores tekniske communities og certificere dig i relevante teknologier.

For at du hele tiden har overblik over, hvordan du udvikler dig, vil du få feedback på din performance to gange årligt. Desuden får du tilknyttet en mentor fra Netcompanys ledelse, som du kan diskutere din udvikling og din karriere med, og som du også kan sparre med om dine faglige interesser. Vi vil gerne have, at du bliver endnu dygtigere – hurtigt. Derfor arbejder vi hårdt for, at du hele tiden har de bedste rammer for at udvikle dig.

Det skal være sjovt – også når vi ikke arbejder

Vi tager sjov meget alvorligt. Derfor vægter vi det sociale højt – faktisk højere end noget andet sted i branchen. Efter arbejde kan du derfor udfordre dine kolleger i vores sportsklubber, fejre jeres løsninger til projektarrangementer og sammen få oplevelser ud over det sædvanlige til vores månedlige arrangementer og traditionsrige fester. Det skal være spændende og udfordrende at gå på arbejde, men det bliver først for alvor sjovt, hvis vi også har oplevelser tilfælles, når vi ikke arbejder.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til [email protected]

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og samtaler vil afholdes løbende.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, race, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i København over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
15. september 2024 25
14. september 2024 25
13. september 2024 26
12. september 2024 23
11. september 2024 25
10. september 2024 23
9. september 2024 25
8. september 2024 25
7. september 2024 25
6. september 2024 25
5. september 2024 26
4. september 2024 23
3. september 2024 23
2. september 2024 23
1. september 2024 23
31. august 2024 23
30. august 2024 24
29. august 2024 25
28. august 2024 23
27. august 2024 23
26. august 2024 25
25. august 2024 26
24. august 2024 26
23. august 2024 28
22. august 2024 28
21. august 2024 27
20. august 2024 26
19. august 2024 23
18. august 2024 22
17. august 2024 22
16. august 2024 22

Værd at vide når du søger job som it-chef i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer