IT koordinator til fast stilling i [xxxxx]s Biobank, Klinisk Biokemisk afdeli...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Har du lyst til et selvstændigt og ansvarsfuldt job og trives du med nye udfordringer. Så er der en spændende fuldtidsstilling ledig til varetagelse af Region Sjællands Biobanks IT-område.

Om os

Region Sjællands Biobank er en vigtig medspiller for forskningen i Region Sjælland. Her opbevares prøver for forskere til senere analyse, til fremtidig forskning eller sikring af diagnostiske prøver, som er indsamlet for at understøtte patientbehandlinger.

Vi varetager et bredt spektrum af arbejdsopgaver fra prøvehåndtering, opbevaring og dokumentation, sagsbehandling, rådgivning, undervisning, prøveudleveringer. For at understøtte dette har vi brug for en fortsat udvikling af biobankens Laboratory Information Management System (LIMS) fra LabWare.

Dokumentation af prøvehåndtering og -opbevaring er højt prioriteret og vi indsamler derfor alle relevante data, der kan bidrage til at beskrive kvaliteten af hver enkelt prøve. LIMS udvikles løbende så disse data indsamles på alle regionens prøvetagende afdelinger. Målet for LIMS er, at systemet er brugervenligt med fokus på dokumentation af data, logistik samt historik for hver enkelt prøve.

Vores LIMS udvikles løbende i samarbejde med Labware og regionens Koncern-IT, der hoster serverne. Herudover arbejder vi på at få etableret et LIMS samarbejde med Region Hovedstaden for biobanker i Øst Danmark samt udveksling af data med Den Nationale Biobank på SSI og Regionernes Bio- og GenomBank.

Vi søger en person, der kan bidrage med den fortsatte udvikling af Region Sjællands Biobank.

Dine arbejdsopgaver

Dine opgaver som Region Sjællands Biobanks IT-koordinator vil være;

  • At udarbejde kravspecifikationer samt koordinere udviklingsopgaver i Labware LIMS

  • At understøtte/koordinere dataudveksling med andre biobanker eller forskningsgrupper

  • At sikre stabil dataimport til LIMS fra andre systemer som f.eks. BCC LIMS, CGI

  • Koordinere oprettelse af IT arbejdsstationer i Regionen (satellitter), herunder

  • At være opdateret omkring udviklingen af LIMS, herunder via deltagelse i konferencer m.m.

  • At opbygge et netværk af samarbejdsrelationer, nationalt såvel som internationalt

  • At sikre driften af alle biobankens IT systemer i samarbejde med Koncern-IT

  • At koordinere digitalisering af Region Sjællands Biobank

  • At deltage i planlægning og senere etablering af et fælles østdansk biobank LIMS

  • At bidrage til opbygning af Regionens forskningsdata infrastruktur


Da vi er en lille tæt samarbejdende gruppe prioriteres udviklingsopgaverne i Labware i samarbejde med afdelingen øvrige personale. Udover ovennævnte opgaver skal du sikre at udviklingsarbejdet i LIMS dokumenteres.

Afhængig af interesse er der mulighed for på sigt, at varetage dele af programmeringen i LIMS samt konfigurering af nye funktioner i systemet. Der er ligeledes mulighed for, i samarbejde med laboratoriets personale, at medvirke til programmering af laboratoriets pipetteringsrobot ”Tecan”.

Nye releases og opdateringer til systemet testes i samarbejde med Koncern IT og dokumenteres i ALM. Koncern IT står for driften af de tre LIMS miljøer UDVIKLING, TEST og DRIFT.

Du skal være med til at sikre at afdelingens personale samt kontaktpersoner på alle satellitter løbende vedligeholder deres IT-kompetencer og tillære sig nye. Du vil blive vores bedst kvalificerede ’Helpdesk’ for spørgsmål vedrørende Labware LIMS.

Du skal bistå i udrulning af Labware LIMS på alle større prøvetagningssteder i Region Sjælland, så prøvetagning og –håndtering kan registreres direkte i LIMS for alle biobanksprøver.

Da biobankens faste personale består af 4 personer forventes det, at du kan deltage i praktiske gøremål i f.eks. laboratorium eller i fryserstaldene. Erfaring ikke nødvendigt og relevant oplæring vil finde sted.

Vi tilbyder

En dynamisk arbejdsplads med mange opgaver og en afdeling i konstant udvikling, hvor der i høj grad er mulighed for at præge udviklingen inden for området og med varierende arbejdsopgaver. Der er mulighed for flekstid og hjemmearbejdsdage efter aftale. Du vil blive en del af et lille, men dygtigt og dedikeret team med et bred kompetenceprofil og et bredt netværk af samarbejdspartnere.

Du vil blive introduceret til systemet og efter træning blive administrator i Labware LIMS. Afhængig af mulighederne vil dette enten foregå her eller i udlandet. Herudover tilbydes du at deltage i relevante møder og konferencer, som eks. det årlige ’Labware Costumer Educational Conference’.

Din baggrund

Du har en stærk IT-mæssig profil og godt kendskab til at arbejde i SQL databaser. Fagprofilen kan være datatekniker med speciale i programmering, datamatiker eller tilsvarende.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med projektstyring, systemadministration samt kendskab til ALM og ITIL. Kendskab til det sundhedsfaglig område er ligeledes en fordel, men ikke et krav.

Da arbejdet inkluderer et stort netværk af forskellige samarbejdspartnere, er det vigtigt at du er struktureret og serviceminded. Det er derfor vigtigt at du er god til at formidle og omsætte IT til andre faggrupper samt omsætte deres behov til konkrete IT løsninger. Eftersom Region Sjælland er en del af et meget dynamisk miljø, hvor kvalitet og service er i fokus er det vigtigt, at du er omstillingsparat og trives med ’mange bolde i luften’, da prioriteringer kan skifte fra dag til dag.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er er en fuldtidsstilling på 37 timer med løn i henhold til gældende overenskomst, samt principperne om NyLøn.

Ansøgningsfrist 10. august - Samtalerne forventes afholdt efter ansøgningsfristens ophør og ansættelse forventes fra 1. oktober eller snarest herefter.

Yderligere oplysninger samt stillingsprofil:

Du kan læse mere om biobanken på vores hjemmeside, (Link).

Har du spørgsmål er du velkommen til, at kontakte Leder af biobanken Palle Lyngsie Pedersen på 27 15 33 67.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Næstved
  • Mandag den 10. august 2020

Lignende jobs

  • Test Manager

    Do you see yourself leading tests in large-scale SAP projects, working alongside our skilled Project Management team? Do you want to explore test automation opportunities with our clients ? Are you..
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Project Engineer (Mechanical Engineer) – internati...

    Do you have a strong background in mechanical design within the process industry and a deep understanding of manufacturing processes? Do you see yourself becoming part of a healthy international co..
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Næstved over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0