Vikarstilling: User Test Manager (1-årigt barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Odense SØ

Ansøg

Til KOMPAN Play Institute søger vi en udadvendt projektleder, som vil brænde for at arbejde med test med børn samt dokumentation, research og forskning i forbindelse med vores legepladser. Du er sandsynligvis samfundsvidenskabelig, økonomisk eller humanistisk kandidat eller lignende, og du trives i et professionelt, internationalt team med mange opgaver, høj aktivitet og mange forskelligartede relationer både i og udenfor huset.

Baggrund i en research funktion

Vi søger en ny kollega, som fx kommer med en baggrund fra en researchfunktion, hvor du har vist gode resultater i samarbejdet med dine stakeholders. Du kan have arbejdet med forskningsdokumentation - gerne indenfor samfundsvidenskab, økonomi eller humaniora (fx antropologi, psykologi, sprogvidenskab).

Du sætter en ære i at skabe resultater i samarbejde med et hold af engagerede og dygtige medarbejdere, men du formår også at arbejde selvstændigt. Du trives i en blæksprutterolle og evner at holde rede på blandede opgaver, som både er varierende og rutineprægede. Du har gå-på-mod, er fleksibel, robust, empatisk og open-minded. Og så er du en haj til excel. Det er vigtigt, at du har talent for organisering og er dygtig til at overskue store datamængder. Samtidig er det vigtigt, at du er god til at tale og samarbejde med både voksne og børn.

Nøgleopgaver

Dine hovedopgaver vil bestå i at arbejde med brugertest og -dokumentation samt research og koordinering af vores samarbejde med testskoler.

Derudover har du ansvar for at:

  • Koordinere testbørn, testskoler og interne leverandører til test (GDPR, kalenderstyring, leverandører
  • Sikre at testmaterialer og dokumentation er opdateret (Observationsmanualer, produktark, videoredigering)
  • Udarbejde testdokumentation (fx excelregistrering, sortering og visualisering af brugerdata, såsom interviews og GoPro-optagelser)
  • Udarbejde powerpoint præsentationer
  • Lave ad hoc research
  • Præsentere resultater for interne og eksterne interessenter (fx på webinarer)

Da vi er en international virksomhed med mange nationaliteter, er det vigtigt, at du taler flydende dansk og engelsk og er skriftligt stærk.

Akademisk baggrund, højt drive og struktur

Vi forestiller os, at du har gennemført en humanistisk, økonomisk eller samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau. Du motiveres af at koordinere med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Du er selvkørende og har et koordineringstalent, som gør, at du formår at få opgaverne til at være klar til tiden. Som følge af din vedholdenhed, din strukturerede arbejdsstil og dit overblik evner du at prioritere og overholde deadlines.

Du er god til at skabe relationer og kan arbejde på tværs af geografiske og organisatoriske grænser. Du har en lyst til at stå frem og præsentere for både kolleger og kunder.

Let’s Play!

Vi tilbyder dig et afvekslende job i KOMPAN A/S. Vi ved, at det er vores medarbejdere, som driver virksomheden fremad, og vi arbejder derfor målrettet med at skabe rammer, der støtter op om den gode arbejdsplads.

Lyder det som et job for dig, så send os dit CV og din ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Simone Ipsen, Recruiting & HR Specialist, på [email protected] eller Jeanette Fich Jespersen, Head of KOMPAN Play Institute, på [email protected] Ansøgningsfrist er snarest muligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

KOMPAN

KOMPANs formål er at hjælpe vores kunder med at skabe sundere og gladere samfund, og det har vi gjort siden 1970. Vi leverer kvalitetsløsninger til legepladser og fitness sites. Vi designer, fremstiller og installerer mere end 1.000 legepladser og fitnessområder hver måned på tværs af 90 lande - det svarer til en installation hvert 44. minut.

AnsøgTip en venAndre stillinger


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Odense SØ

Lignende jobs

  • Test Manager

    Do you see yourself leading tests in large-scale SAP projects, working alongside our skilled Project Management team? Do you want to explore test automation opportunities with our clients ? Are you..
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Test Manager

    Test Manager - Til succesfuld MedTech virksomhed i vækstEr du klar til at præge fremtiden indenfor softwaretestning i en international og dynamisk virksomhed? Sectra, en virksomhed i vækst, .
    • IT-chef
    • Odense
    Få mere info
  • IT Manager

    IT ManagerAnsvar for udvikling og drift af alle forretningsapplikationer (ERP, PIM, BI, CMS, CRM, WMS etc.), indkøb af nye applikationer samt fastholdelse af en effektiv IT-infrastruktur, så ma..
    • IT-chef
    • Odense
    Få mere info
  • Head of IT & Digital med blik for udvikling

    To forretningsben med en fælles passionHJHansen arbejder med to meget forskellige forretningsben – i Wine Group forhandler de vin og specialiteter fra hele verden til både private og B2B, og..
    • IT-chef
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0