IT-koordinator til kontoret for Tværgående Digitalisering og IT i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vi søger en dygtig IT-koordinator, der vil være med til at sætte retningen og drive Socialstyrelsens digitale udvikling. Har du en solid it-faglig baggrund med erfaring i digitalisering og projektledelse, kan du sikre overblik og fremdrift på såvel små som store opgaver, og ligger det naturligt for dig at skabe udvikling og forandring gennem digitalisering med afsæt i din store erfaring på området? Så har vi en spænde stilling til dig!

Vi tilbyder…
Du bliver en del af et kontor, der står over for en række spændende digitaliseringsopgaver, som skal effektivisere og optimere flere af vores forretningskritiske systemer, og du skal være med til at sikre, at vi kommer godt i mål. Du kommer til at arbejde med digitaliseringsprojekter og systemforvaltning sammen med kolleger og øvrige fagkontorer i Socialstyrelsen. Du vil få et bredt samarbejde med organisationens dygtige fagfolk, og gennem arbejdet få indblik i mange af Socialstyrelsens fagområder, hvor vi understøtter socialområdet i Danmark.
Vi lægger vægt på det professionelle samarbejde med gode relationer, god dialog og sparing på tværs af teams i kontoret og med resten af forretningen, som en hel naturlig og nødvendig del af hverdagen.

Stillingsbeskrivelse
Som IT-koordinator er det vigtigt, at du i dit arbejde formår at komme hele vejen rundt om en opgave og sikrer, at relevante inddrages rettidigt i arbejdet, og at opgaverne bliver løst effektivt. Du skal kunne agere inden for mange forskellige områder, samarbejde med forskellige faggrupper og kunne bygge bro imellem faglige behov og it-tekniske krav og muligheder. I stillingen som IT-koordinator kommer du til at arbejde med forskellige it-projekter og gennem din projektledelse skal du kunne planlægge, gennemføre og motivere deltagere, så den forventede fremdrift sikres og projektet kommer godt i mål. Du skal sammen med dine kolleger bidrage til at udvikle og modne kontorets procedurer og arbejdsgange i forhold til anskaffelse, implementering og vedligeholdelse af digitale løsninger.

Opgaverne består bl.a. af:

  • Projektledelse af digitaliseringsprojekter og koordinering af digitaliseringsopgaver på tværs af Socialstyrelsen
  • Systemansvarlig for it-systemer
  • Afdækning af behov, definering af krav og konkurrenceudsættelse af diverse it-ydelser
  • Videreudvikle og effektivisere kontorets arbejdsgange og procedurer i forhold til anskaffelse, implementering og vedligeholdelse af it-systemer
  • Håndtering af henvendelser og bestillinger fra eksterne parter.

Din profil
Du har erfaring med it- og digitaliseringsområdet, herunder it-projektledelse. Vi forventer, du har en it-relateret uddannelsesbaggrund, eller på anden vis kan dokumentere dine kompetencer og erfaring med området.

Som person er du samarbejdsorienteret, analytisk og struktureret. Du er en teamplayer og af natur altid opsøgende på opgaver og behov. Du kan spotte optimeringsmuligheder og er god til at finde løsninger på udfordringer. Du har overblik og er kvalitetsbevidst i dit arbejde og sikrer, at dine opgaver bliver fulgt til dørs. Du befinder dig godt i et snorlige miljø, hvor procedurer og årshjul skaber ensartethed og smidig opgaveløsning.

Tværgående Digitalisering og IT har en central rolle i forhold til at opbygge gode samarbejdsrelationer, både internt og ift. samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du har en forretningsorienteret tilgang og evner at agere som kontorets ambassadør.

Desuden lægger vi vægt på, at du …

  • kan arbejde selvstændigt, effektivt og resultatorienteret
  • kan identificere behov og bidrage til udviklingen af nye og effektive løsninger
  • kan udvikle og optimere effektive arbejdsgange
  • kan vidensdele samt samarbejde godt internt og eksternt
  • er positiv, udviser engagement og motivation både fagligt og socialt
  • er omstillingsparat, ambitiøs og fleksibel
  • formidler mundtligt og skriftligt klart og præcist med overbevisning og troværdighed
  • kan agere inden for rammerne af god embedsmandsskik.

Om kontoret
Tværgående Digitalisering og IT har 22 ansatte og er en del af Socialstyrelsens søjle for Struktur og
Forretningsunderstøttelse. Kontoret er opdelt i fire teams: IT-support, Teknik og Arkitektur, Digitalisering, samt I-sikkerhed. Du vil referere til lederen for Digitaliseringsteamet. Vi arbejder ud fra en forretningsorienteret tilgang, hvor alle i kontoret bærer ansvaret for et højt serviceniveau. Høj kvalitet i opgaveløsningen går hånd i hånd med kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangsform, hvor vi altid ser muligheder frem for begrænsninger. Vi er et kontor, hvor vidensdeling vægter højt og er en naturlig del af hverdagen. Vi tager alle ansvar for det gode arbejdsklima og prioriterer det gode samarbejde både internt og eksternt.

Socialstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold på tværs af Socialstyrelsen og et højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Socialstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med mange ansatte fra både Sjælland og Jylland og ligger under 10 minutters gang fra Odense Banegård.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. december 2021 eller hurtigst muligt. Du ansættes som IT-koordinator. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Hvis vi tilbyder dig stillingen, kan du blive bedt om at sende en privat straffeattest til brug for vurdering af, om du kan ansættes i stillingen. Ansættelse er således betinget af både fremlæggelse af straffeattesten og af tilfredsstillende oplysninger i attesten.

Stillingens ansættelsesområde er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Socialstyrelsen i Odense, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.Socialstyrelsen.dk. Der er ansøgningsfrist den 23. september 2021 kl. 12.00.
Vi forventer at afholde 1. samtalerunde i uge 39 og 2. samtalerunden i uge 40. Der vil indgå en case-opgave samt testforløb for kandidater, som går videre til anden samtalerunde.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Socialstyrelsen ved at kontakte Leder for Digitaliseringsteamet, Jes Rønnow Lungskov på telefon 42 77 76 50 eller It-chef, Helle G. Berg på telefon 40 95 51 54.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Odense
  • Torsdag den 23. september 2021

Lignende jobs

  • It-chef i Odense C

    Har du flair for PLC-programmering, og forstår du både tekniske og forretningsmæssige aspekter af projekter? Har du lyst til at være en del af et innovativt automationshus, hvor åbenhed, ærlighed o..
    • IT-chef
    • Odense C
    Få mere info
  • It-chef i Odense

    Test Manager - Til succesfuld MedTech virksomhed i vækstEr du klar til at præge fremtiden indenfor softwaretestning i en international og dynamisk virksomhed? Sectra, en virksomhed i vækst, .
    • IT-chef
    • Odense
    Få mere info
  • It-chef i Odense

    IT-chef søges til organisation/virksomhed i Odense
    • IT-chef
    • Odense
    Få mere info
  • It-chef i Hele Danmark

    IT-chef søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Odense over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
5. juli 2024 5
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 2
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3

Værd at vide når du søger job som it-chef i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.