Er du vores nye ildsprudlende ingeniør, der får ting til at ske? (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du medvirke til at større ændringer og fejlrettelser sker hurtigt og effektivt? Kan du bidrage til at projekternes dokumentation har en høj kvalitet? Kan du kontrollere at de fornødne godkendelser er på plads, inden ændringer og fejlrettelser går i drift?
Så er du måske vores nye drift koordinator!

Om os

Du bliver en del af DeMars afdelingen som varetager den løbende drift, udvikling og vedligehold af hele Forsvarsministeriets SAP løsning (DeMars). Vi holder til i Hvidovre, og det er også herfra vi løser de fleste af vores opgaver, sammen med rigtig mange dygtige kollegaer fra resten af Koncern IT (KAKI). Vi forventer at vi i løbet af 2023 flytter til Ballerup.

”Du vil passe godt ind i stillingen, hvis du har en struktureret tilgang til opgaven og er lydhør overfor forklaringer samt løsningsforslag”, fortæller din kommende kollega, Jørn.

Koncern IT er en del af Forsvaret, men 2/3 dine kommende kolleger kommer fra en baggrund i det civile erhvervsliv.

Hvem bliver din leder?
”Vi værdsætter, at vores medarbejdere er hele mennesker med et liv uden for kontoret, så her forventer vi ikke, at du arbejder 50 timer om ugen.”, fortæller din kommende leder, Timo.

I afdelingen får du en leder, som lægger vægt på ”frihed under ansvar”, åbenhed og tillid til dig som ekspert på området. Der er en åben og uformel stemning med høj fokus på faglighed og udvikling.

Timo fortæller bl.a.; ”Hos os er det vigtigere at vi lære af vores fejl, fremfor at skabe dårlig stemning. Jeg kender ingen der har lært noget af en skideballe, men jeg kender mange der er blevet klogere af deres fejl. Her er ikke brug for kæft, trit og retning. Det fungerer bedre andre steder.”

Om stillingen

Vi leder lige nu efter en ny driftskoordinator, som sammen med dedikerede kolleger, kan sikre at vores SAP løsninger hele tiden leverer de vigtige services og data til såvel vores operative enheder som vores logistiske, HR, regnskabsmæssige og administrative funktioner.

Vi er lige nu i gang med at omorganisere vores afdeling, så vi kan drifte og vedligeholde koncernens SAP (DeMars) løsning, i rammen af vores nye multileverandør-setup. Du har derfor gode muligheder for at forme stillingens opgaver og indhold.

Du vil i stillingen møde begreber som Incidents, Request for Change, slutbrugere, leverandører, Problem Management, Security and Risk Management, Root Cause-analyser mv., da stillingens opgaver er tæt knyttet til ITIL processer og styring af sager i incidents og ændringsprocesserne. Så det er en fordel at du kender til nogle af disse ITIL områder, men det er ikke en betingelse.

Dine opgaver omfatter blandt andet:
- At koordinere og sikre fremdriften i fejlrettelser, i samarbejde med vores vedligeholdelses- og driftsleverandører.
- Undersøge og registrere Incidents, samt håndtere prioritering af Incidents
- Varetage driftens interesser og koordinere større ændringer, sammen med leverandører, Release Management og Change Management.
- Sikre at kvaliteten af dokumentationen er i orden, og sikre at alle godkendelser er på plads inden løsningerne lægges i drift.
- Tage ansvar for, og bidrage til at der laves afviklingsplaner og drejebøger.
- Deltagelse i udarbejdelse af brugervejledninger og manualer

Sammen med resten af teamet skal du sikre, at dine egne sager og resten af teamets sager prioriteres og koordineres.

”Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og være selvkørende, men ikke holder dig for god til at medinddrage andre i teamet – eller hjælpe andre med deres opgaver”, nævner Jørn, der er en del af teamet.

Om dig

Du brænder for at arbejde med IT, tekniske løsninger og motiveres af at koordinere og drive større opgaver med fejlrettelser og ændringer, hvor flere interessenter skal samarbejde om løsningen af opgaven og sikre at den kommer i drift og er veldokumenteret.

Vi forestiller os at du har erfaring fra stillinger hvor du tidligere har arbejdet med drift og vedligehold af SAP–installationer eller du har erfaring på superbrugerniveau som du gerne vil udvikle til at arbejde med SAP fra IT-siden.

Det er en stor fordel, men ikke et krav, at du tidligere har arbejdet med ITIL processer inden for incident og problem management gerne omkring DeMars eller et andet IT-system.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra arbejdet i en større offentlig organisation.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det afgørende, det er din viden og erfaring der tæller. Men vi havde forestillet os at du har en baggrund som eksempelvis ingeniør eller en anden IT-relevant akademisk uddannelse på kandidat eller master-niveau. Men kommer du med en helt anden baggrund, er dette ikke en begrænsning, så længe erfaringen og kompetencerne er på plads.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst. Der vil i forbindelse med ansættelsen være mulighed for forhandling af tillæg. Til ansættelsen er der knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte IT-teamlead Mads Jakobsen på telefon 72 81 46 27 eller sektionschef Timo Jensen på 72 81 43 31.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Helena Kjær ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 32 66 52 66.

Ansøgningsfristen er 22. august 2021. Vi holder samtaler løbende, så hvis stillingen har fanget din interesse, ser vi gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi håber på at du kan starte snarest muligt, hvis ikke er tiltrædelsesdato den 1. oktober 2021.

Dit arbejdssted er Helseholmen 1, Hvidovre.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbeviser via linket nederest på siden.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derforopfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Ca. 300 af FMI’s 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Hvidovre. Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI) er en division under FMI, som driver, vedligeholder og udvikler koncernens netværk, applikationer og arbejdsstationer. Endvidere driver og udvikler KAKI koncernens SAP-applikation DeMars. KAKI forestår desuden koordinering, planlægning, ressource- og udliciteringsstyring samt sikkerhed og kvalitetsstyring mv. inden for informatikområdet for hele koncernen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hvidovre
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

  • It-supporter i København V

    Fri kontakt
    Interesserer du dig for byggeri, bygningsreglement, byggematerialer, den digitale udvikling, og brænder du for at betjene og rådgive medlemmer i hele byggeriets værdikæde? Så er denne stilling noget for dig. Om jobbet. Som byggeteknisk konsulent i DI Byggeri skal du bl.a.
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i Storkøbenhavn

    Vil du være en del af et selskab, som er ved at transformere forretningen fra traditionelle tekniske installationer til at investere stort i også at tilbyde data- og digitaliseringsløsninger? Det b..
    • IT-supporter
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • It-supporter i Brøndby

    IT-blæksprutte til Vestegnens Sprog- og KompetencecenterEr du en dygtig IT-supporter, der kan lide at arbejde selvstændigt og trives med at være en ”en-mandshær” i serviceringen af en masse pro..
    • IT-supporter
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 4
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3