Sikkerhedsansvarlig for danmarkshistoriens største højsikkerhedsbyggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du lyst til at arbejde med et stort, krævende og højprofileret byggeprogram? Er du god til at bevare overblikket, udøve autoritet og finde løsninger? Så er du måske Forsvarets Efterretningstjenestes Construction Site Security Officer (CSSO).

Om os

FE arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.
FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.
Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Om stillingen

Som Construction Site Security Officer har du ansvar for den militære sikkerhed på den højsikrede byggeplads på Svanemøllens Kaserne.
Du bliver en central spiller i et operativt sikkerhedsmiljø med en stærk kultur og høje krav til professionalisme. Det er dit ansvar, at den militære sikkerhed på byggepladsen er i orden døgnet rundt og du vil skulle lede både civile og militære medarbejdere, koordinere med byggeriets leverandør og pleje relationer med alle fra entreprenører til sikkerhedsofficerer. Det stiller store krav til samarbejdsevner, omhyggelighed, kommunikation, personlig integritet og myndighed.
På byggepladsen vil der være et meget stort antal håndværkere og leverandører, som altid skal overholde sikkerhedsbestemmelserne. Stillingen kræver derfor stort overblik og evnen til at bevare roen under pres. Som CSSO skal du være klar til at træde i karakter, ved manglende efterlevelse af sikkerhedsbestemmelserne samtidigt med, at du skaber og opretholder gode relationer og finder løsninger.
CSSO’ens opgaveløsning understøttes af et eller flere teamleads samt et antal sikkerhedsvagter, som du har det daglige ledelsesansvar for. Du vil medvirke til at fastlægge den endelige organisation. Dine opgaver og opgaveløsning har stor bevågenhed i ledelsen og hos alle aktører. Opgaven er krævende og udfordrende med stort potentiale for professionel udvikling.

Stillingen som CSSO er en fastansættelse i FE med mulig overgang til en lige så interessant stilling i FE’s permanente sikkerhedsorganisation. Jobbet som CSSO vil medføre en stor kontaktflade, give ledelseserfaring samt mulighed for at opbygge kompetencer indenfor logistik, planlægning og kommunikation med relevans for en videre militær eller civil karriere med krav om dokumenteret erfaring.

Om dig

Vi søger en leder med god sikkerhedsforståelse, erfaring med logistik, en proaktiv tilgang til opgaveløsning og med gode samarbejdsevner.
Du er enten civil eller militær, og gerne med baggrund fra logistikbranchen, Forsvaret, politiet, beredskabet eller som vagt- eller indsatsleder.
Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har erfaringer med ressource- og kapacitetsplanlægning samt militær sikkerhed.
Du har personlig autoritet og trives med en uforudsigelig og travl hverdag, der involverer et stort antal personer, som ikke er ansat i Forsvaret og derfor skal støttes i overholdelse af den militære sikkerhed. Du er handlekraftig, klar til at tage ansvar og træffe beslutninger på stedet og stå på mål for dine dispositioner. Du trives med opgaver, der kræver stor selvstændighed og kan håndtere pres. Du er i stand til dynamisk at skifte mellem opgaveniveauer fra daglig ledelse til fremsynet kapacitetsplanlægning.

Ansættelsesvilkår

Civile ansøgere:
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.
Militære ansøgere:
Stilling besættes efter henhold til protokollat af 27. oktober 2015 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.
Sådan søger du stillingen

Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget på FE egen hjemmeside, senest den 22. august 2021. Stillingen kan ikke søges via link her på Forsvarets side.
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 39/2021 med ansættelse fra den 1. december 2021, eller snarest herefter.
Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2212 hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE’s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 7
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5