Nysgerrig elev til IT-support i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København S

Som IT-elev i Lederne får du mulighed for at oversætte teoretisk viden til praktisk erfaring. Med en alsidig hverdag vil du komme i berøring med en bred pallette af IT-opgaver, som du kan bringe med dig i din fremtidige karriere.

I Lederne arbejder vi med IT på en struktureret og innovativ måde.
Vi er ambitiøse og stiler altid mod at optimere vores forretningsgange og kompetenceniveau, så vi er i stand til at levere et højt serviceniveau til brugerne og vores eksterne samarbejdspartnere.

Lyder det som noget for dig, så læs endelig videre.

Din dagligdag
Som IT-elev bliver du en del af team IT-support, som består af fire medarbejdere, herunder en studentermedarbejder, og du vil i det daglige referere til IT-chefen.

En stor del af din dagligdag vil involvere tæt dialog med slutbrugerne ift. at problemdiagnosticere og løse sager. Arbejdsopgaverne kan både komme via ServiceDesk, telefon eller ved personlig henvendelse.

Du kommer i berøring med mange af vores IT-systemer, både inden for hardware og software samt andet udstyr, som printere, scannere, telefoner, tablets m.m.

Ingen kan alt, men i Lederne har du kyndige kollegaer lige ved hånden, som er klar til at hjælpe dig. Det kan for eksempel være IT-arkitekter, udviklere, systemkonsulenter og superbrugere. Der kan opstå fejl i vores programmer, som skal undersøges, beskrives, dokumenteres og måske genskabes, så IT-udviklerne kan foretage de relevante rettelser.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • installation og konfiguration af hardware, computere, monitorer, printere, servere og routere
  • installation af software, fx operativsystemer og programmer
  • installation af netværk
  • hotline-service til kollegaer eller kunder med hardware- og softwareproblemer
  • rådgivning i brug af forskellige IT-løsninger
  • fejlfinding i IT-løsningerne, når disse ikke virker efter hensigten
  • dialog med projektledere og arkitekter om udviklingsaktiviteter og hvorledes nye funktioner bedst mulig supporteres
  • principper og metoder for, hvordan man bedst muligt arbejder med IT-support, change management og incidents.

Som elev i IT-support i Lederne vil du få rig mulighed for at arbejde med moderne teknologier og dermed få oparbejdet specifik viden om de IT-løsninger, der anvendes i hele organisationen.

Da Ledernes IT-installation drives i samarbejde med eksterne partnere, stiller der også krav til IT-support og dermed også dig som elev om at samarbejde med eksterne partnere i en udadvendt rolle.

Som IT-supporter arbejder man bredt med følgende teknologier og metoder:
Brugeradministration og Windows AD, Microsoft CRM, Skype for Business og TRIO Enterprise, Windows 10, Office 365/Office2016, ManageEngine Servicedesk, Integrationsplatforme, Microsoft Dynamic Navision, Powershell, Cisco netværksudstyr, SCRUM, udvalgte ITIL-processor, ISO27001 med flere. Som supporter kommer man ligeledes i berøring med flere aspekter vedrørende IT-sikkerhed og IT-revision.

Om dig
Vi lægger vægt på dit serviceniveau, og at du arbejder grundigt, systematisk og kvalitetsbevidst med dine arbejdsopgaver. Du trives i et miljø, hvor alt ikke er givet på forhånd, men hvor du har mulighed for at få indflydelse på udviklingen. Derudover falder det dig naturligt at skabe positive relationer, og du har en fornemmelse for, hvordan du skal begå dig og kommunikere professionelt på alle niveauer.

Vi tilbyder
Der vil i forløbet være fokus på at give dig en lærerig elevtid, hvor du udvikler dine personlige og faglige færdigheder således, at du får omsat din teoretiske viden til praktiske færdigheder. Du vil deltage på lige fod med de øvrige medarbejdere i afdelingen og i det omfang den øvrige uddannelse ifm. skoleophold etc. tillader det.

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi arbejder bevidst med diversitet og inklusion og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, kønsidentitet, seksualitet, politisk tilhørsforhold mv. til at søge stillingen.

I Lederne er det ikke vigtigt, hvordan du ser ud, men derimod hvem du er som person. Derfor vil vi gerne opfordre dig til ikke at sætte billede på dit CV.

Arbejdssted
Lederne, Vermlandsgade 65, 2300 København S.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV til os snarest, da vi løbende indkalder til samtaler. Ansøgningsfrist d. 18. september 2022.

Vi gør opmærksom på, at du skal kunne fremvise en anmærkningsfri straffeattest.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at rette henvendelse til IT-chef John Smith på telefon 2969 0160 eller på mail [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København S
  • Tirsdag den 27. september 2022

Lignende jobs

  • Ny IT-supporterelev søges hos Dansk Industri i Ind...

    Fri kontakt
    Brænder du for at uddanne dig til IT-supporter og ser du fordelene ved en IT-supporteruddannelse? Så kan DI blive din praktikplads i dit uddannelsesforløb, hvor du: Får en målrettet og professionel 2-årig uddannelse inden for IT-support.Bliver en del af spændende arbejdsplads.
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • Linux Operations Engineer

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • Systemadministrator til moderne infrastrukturplatf...

    Vil du være med, når vi udvikler og videreudvikler vores datacenter og infrastruktur på en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner? Har du lyst til at arbejde sammen med dygtige kollegaer med .
    • IT-supporter
    • København N
    Få mere info
  • Junior IT Supporter

    Junior IT SupporterDo you have a keen interest in IT and strive to provide exceptional service? Do you want to help ensure that our employees get the best IT support so they can focus on delive..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i København S over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 5
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 6