Tekniker med erfaring indenfor it-support og stærke tekniske-, skriftlige- og koordineringsmæssige evner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at supportere, vedligeholde og implementere regionens integrationsplatform for data fra medicotekniskapparatur til Sundhedsplatformen og øvrige IT medico systemer på regionens hospitaler? Er du nysgerrig og udadvendt? Så er du måske vores nye kollega til MDI-teamet i Center for IT og Medicoteknologi (CIMT).

Om jobbet
Du bliver en del af sektionen Medicoforvaltning, som i alt har 33 ansatte. Sektionen er inddelt i tre teams med en teamkoordinator tilknyttet hvert team. Du vil indgå i et team med 11 kollegaer.

Teamet arbejder med support, opgave-dispatch, forvaltning, drift og procesarbejde i drift af it-systemer på det medicotekniske område, herunder modtage/konvertere og sende data til sundhedsplatformen, i daglig tale kaldt MDI.

MDI-platformen er udviklet i USA, og vi har dagligt en tæt dialog med MDI-leverandøren i USA. Al kommunikation foregår derfor på engelsk, i support sager og i skriftlig dokumentation, og dertil er der løbende virtuelle møder, sagshåndtering og opgaveløsning, som skal dokumenteres i sagssystemerne ServiceNow, Medusa og leverdørens Salesforce.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • modtagelse af supportopkald fra kollegaer i medico enheden og fra hospitalerne
  • arbejde med opgaveløsning på regionens hospitaler (Operations/Intensiv stuer) i samarbejde med kollegaerne i medico
  • varetagelse af lokal support og opdateringer af MDI-platformen og klienter
  • dispatch og opfølgning på supportopgaver med it-organisationen og leverandører
  • tilpasning/ændringer af eksisterende platform i samarbejde med kollegaer og hospitalernes kliniske personale
  • test af nye versioner af MDI-platformen og tilhørende komponenter, inden det sættes i drift
  • at være bindeled mellem medico og it på regionens hospitaler, med fokus på at sikre optimal support af de medicotekniske systemer

Jobbet er selvstændigt og fleksibelt med mulighed for at planlægge egen arbejdsdag.

Om dig
Du er uddannet data-fagtekniker, it-supporter eller tilsvarende, med en bred erfaring i support og vedligehold af systemer indenfor det it-faglige område.

Du er en person, der brænder for at yde den optimale support til hospitalerne, og ikke stopper, før en opgave er løst. Du er uddannet indenfor det tekniske felt eller har erfaring og kompetencer på det it-faglige område.

Du har en grundlæggende forståelse for operativsystemer, databaser, webservere og storage samt netværk (TCP/IP) og teknisk kommunikation.

Du er interesseret i at arbejde med sundhedsteknologi.

Vi ser gerne at du:

  • er god til at prioritere de sager, der kommer til dig
  • har stærke koordineringsevner og er god til at dokumentere dine sager
  • trives med at have mange bolde i luften
  • er opsøgende, og kan lide at komme ud, hvor systemet bruges i det daglige
  • kan forstå en politisk drevet forretning, og kan gennemskue dens arbejdsgange

Du har særdeles stærke kommunikationsevner på dansk og engelsk både i skrift og tale, og er god til at tilpasse dine budskaber til alle organisatoriske niveauer.

Du er en selvstændig igangsætter, der formår at følge en opgave til ende, og trives med forskelligartede opgaver i et tæt samarbejde med regionens hospitaler og øvrige interessenter.

Du sætter ære i at løse opgaven til hospitalernes tilfredshed og kan bevare overblikket - selv under pres.

Du får en fast plads på et af regionens større hospitaler efter nærmere aftale. Dog vil arbejdsopgaverne være fordelt på regionens hospitaler, så transport vil være en del af din arbejdsdag. Vi forventer derfor, at du har kørekort til personbil.

Der vil forekomme arbejde udenfor normal arbejdstid ifm. opgraderinger, implementeringer, drifts ændringer, samt test med producenten, som for MDI-platformen har base i USA. Du skal på sigt være villig til at indgå i en rådighedsvagt udenfor normal arbejdstid i samarbejde med kollegaerne i enheden.

Sådan er vi
Vi er en stor arbejdsplads med høj faglighed, et stærkt fællesskab og kontakt til mange forskellige faggrupper både internt og eksternt. I sektionen Medicoforvaltning har vi en uformel og åben omgangstone, hvor den enkelte persons erfaringer, uddannelse og kompetencer er sektionens styrke. Vores sektion er bindeleddet mellem IT (servere/netværk) og de systemer/programmer, som hospitalerne bruger og gerne vil til at bruge. Vi som team bistår med at få det til at lykkedes.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til faglig og personlig udvikling.
Det er vigtigt for os, at arbejdsliv og privatliv hænger sammen, så vi prioriterer vores fleksibilitet og frihed under ansvar højt.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

Vores hovedkontor ligger på Borgervænget 7 på Østerbro.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte sektionschef Carsten Lind på telefon 24 41 96 25, mail [email protected].

Ansøgningsprocedure
Er du interesseret? Så søg stillingen ved at uploade din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er mandag den 19.9.2022, samtaler planlagt gennemført uge 38 og 39, vi vil dog løbende gennemgå ansøgerne, så du kan med fordel sende os din ansøgning allerede i dag.

Om CIMT
Center for IT og Medicoteknologi (CIMT) er hospitalernes digitale partner. Vi leverer avanceret medicoteknologi og it-understøttelse til Region Hovedstadens hospitaler, centre og virksomheder og 40.000 medarbejdere. Som Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed med et årligt budget på 1,8 mia. kr. og godt 1.200 medarbejdere repræsenterer og hylder vi en stor mangfoldighed.

Se vores præsentationsvideo og bliv klogere på, hvem CIMT er, hvad vi brænder for, og hvad vi leverer. Du kan læse mere om CIMT her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København Ø
  • Mandag den 19. september 2022

Lignende jobs

  • Ny IT-supporterelev søges hos Dansk Industri i Ind...

    Fri kontakt
    Brænder du for at uddanne dig til IT-supporter og ser du fordelene ved en IT-supporteruddannelse? Så kan DI blive din praktikplads i dit uddannelsesforløb, hvor du: Får en målrettet og professionel 2-årig uddannelse inden for IT-support.Bliver en del af spændende arbejdsplads.
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • Linux Operations Engineer

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • Systemadministrator til moderne infrastrukturplatf...

    Vil du være med, når vi udvikler og videreudvikler vores datacenter og infrastruktur på en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner? Har du lyst til at arbejde sammen med dygtige kollegaer med .
    • IT-supporter
    • København N
    Få mere info
  • Junior IT Supporter

    Junior IT SupporterDo you have a keen interest in IT and strive to provide exceptional service? Do you want to help ensure that our employees get the best IT support so they can focus on delive..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1