Ambitiøs IT-supportelev til Bygningsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København V

Er du klar til at få praktisk erfaring med og viden inden for IT og support, og vil du gerne prøve at arbejde i en nytænkende statslig virksomhed? Så har vi elevpladsen til dig!

- Forlænget ansøgningsfrist

I Bygningsstyrelsen søger vi lige nu en IT-support-elev til start den 1. april 2024. Som elev hos os får du erfaring med i IT-processerne bag Danmarks største offentlige bygge- og ejendomsvirksomhed, og du bliver en del af en styrelse, hvor målet er optimering af it-understøttelsen af vores medarbejdere og kerneopgaverne.

Du bliver tilknyttet Center for Økonomi og IT, hvor du bliver en del af et samlet team på cirka 10 fastansatte, en elev ud over dig og en studentermedhjælper. Du kommer fra start til at indgå på lige fod med dine kollegaer i teamet. Herudover har vi flere elever i Bygningsstyrelsen inden for økonomi eller offentlig administration. Dette elevnetværk ser vi som en mulighed for dig, for både at være med i et fagligt og i et socialt stærkt fællesskab.

Dine opgaver
Som IT-supportelev kommer du til at have daglig kontakt til alle styrelsens centre, ansatte og leverandører. Derudover får du et tæt samarbejde med vores primære IT-leverandør - Statens IT. Følgende, vil være dine opgaver i hverdagen:

  • Fejlfinding og brugersupport på styrelsens it-systemer
  • Løsning af IT-bestillinger og fejlmeldinger
  • Installation, konfiguration og opsætning af hardware
  • Udarbejde vejledninger til dine kollegaer i styrelsen
  • Brugeradministration, samt sørge for on- og off-boarding af medarbejdere

Når du er længere i forløbet vil du også deltage i igangværende projekter i Bygningsstyrelsen.

Hvem er du?
Du er i gang med at afslutte dit grundforløb som IT-supportelev, eller har netop afsluttet grundforløbet med et tilfredsstillende resultat.

Det er vigtigt for os, at du er åben som person og da de fleste af dine arbejdsopgaver indebærer kontakt med vores brugere, vil det være en stor fordel, hvis du er serviceminded. Din evne til at kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk - særligt via mails – er vigtigt for os. Vi ser også gerne, at du kan tage ansvar for egne opgaver og forstår, at du har et medansvar for egen læring. Det er ligeledes et plus, hvis du kan kombinere teori med praksis. Det væsentligste er, at du som person er opsøgende, selvstændig og klar på at kaste dig ud i nye udfordringer.

Vi styrer efter de læringsmål der er på uddannelsen, men for at sikre dig den bedst mulige opstart, vil dine kommende kollegaer også bidrage til din oplæring, så du bliver tryg i at arbejde selvstændigt med opgaverne. I takt med din faglige udvikling, vil vi tilbyde dig mere ansvar med en bred vifte af forskellige og spændende arbejdsopgaver.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til OAO-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem staten og Dansk Metal. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med de til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

I Bygningsstyrelsen arbejder vi aktivitetsbaseret. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse, samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen. Du kan læse mere om det HER.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-medarbejder Karin Berkfors på tlf. 41 70 11 85. Har du spørgsmål til elevforløbet generelt, er du velkommen til at kontakte HR- og elevkoordinator Ida Stevne Jørgensen på tlf. 41 70 13 54.

Passer profilen på dig, hører vi meget gerne fra dig. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som skal være på dansk. Vi prioriterer, at du skriver hvorfor det netop er dig, der skal være vores kommende elev. Du skal også sende CV og eksamenspapirer senest d. 18. februar 2024.

Du søger stillingen via "søg job her" eller ved at gå ind på bygst.dk/job. Når du har sendt ansøgningen, vil du modtage en kvittering på, at vi har modtaget din ansøgning. Der vil være to samtaler og vi holder samtaler løbende. Hvis du går videre til anden samtale får du en mindre opgave, som du skal løse inden samtalen. Forventet start er d. 1. april 2024.

Om Bygningsstyrelsen
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er, og hvad vi gør, kan du gøre det HER, og du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København V
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København K

    Are you passionate about digital technology and renewable energy and do you have knowledge of photovoltaic and electrical energy storage systems? Then we have a unique opportunity for you in Copenh..
    • IT-supporter
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i København V over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0