Deltidsmedarbejder til LaTeX-Supporten ved DTU Compute

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Til LaTeX-Supporten søger DTU Computing Center (DCC) en dygtig ny kollega (deltidsmedarbejder) med solid erfaring med at anvende LaTeX. Stillingen er på 8-15 timer pr. uge og du må gerne være studerende.

Primære ansvarsområder
Vi forventer at du:

  • Har erfaring med at udvikle stylesheets o.lign til LaTeX
  • Har erfaring med LaTeX distributioner (miktex, texlive, mactex m.fl.) og ShareLaTeX/OverLeaf
  • Har erfaring med LaTeX editors (texmaker, WinEdt,VSCode eller lign.)
  • Har erfaring med programmering og shell scripting
  • Kan orientere dig på OSX, Windows samt Linux-baserede distributioner


Desuden forventer vi, at du har en udadvendt personlighed med flair for og interesse i at hjælpe andre mennesker og at du kan arbejde selvstændigt.

Du vil have kontortid, hvor studerende kan komme forbi og spørge om hjælp 1-2 gange om ugen og derudover, har vi et helpdesk-system, hvor du skal besvare henvendelser fra brugerne. 1-2 gange årligt, vil du også være ansvarlig for at afholde LaTeX-kurser lokalt på DTU.

Er du studerende vil du få mulighed for at tilrettelægge arbejdstiderne, så de passer med dit studie.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for IT-medarbejdere (Prosa) i statens tjeneste. Forventet arbejdstid 8-15 timer pr. uge.

Stillingen ønskes besat pr 1. januar 2023 (eller snarest muligt derefter).

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 30. november 2022. Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning og CV.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Henning Christiansen, [email protected] eller Jette Efsen, [email protected] .

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Compute
DTU Compute er et unikt og internationalt anerkendt akademisk institut med 385 ansatte og 11 forskningssektioner, der spænder over videnskabsdisciplinerne matematik, statistik, datalogi og ingeniørvidenskab. Vi udfører forskning, undervisning og innovation af høj international standard - der producerer ny viden og teknologibaserede løsninger til samfundets udfordringer. Vi har en mangeårig involvering i anvendt og tværfaglig forskning, big data og datavidenskab, kunstig intelligens (AI), internet of things (IoT), smarte og sikre samfund, smart fremstilling og life science. På DTU Compute tror vi på en mangfoldig arbejdsplads med en fleksibel work-life balance.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Kongens Lyngby
  • Onsdag den 30. november 2022

Lignende jobs

  • Elev til it-support

    Kan du finde fejl og levere løsninger? [xxxxx]’s it-organisation hedder Digital Solutions og består af 500 it-, digitaliserings- og dataspecialister, der arbejder med nogle af landets vigtigste dig..
    • IT-supporter
    • Hillerød
    Få mere info
  • Laboratory Automation Technical Supporter - DTU Bi...

    The jobYou will be responsible for day to day operation and management of our laboratory robotics, working within our Biofoundry but providing support as needed to all research groups within DTU .
    • IT-supporter
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Senior IT Supporter

    About us Topsoe is a leading global provider of technology and solutions for the energy transition. We combat climate change by helping our customers and partners achieve their decarbonization an..
    • IT-supporter
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • IT-supporter - DTU Bioengineering

    Vores nye IT-supporter bliver en del af et lille IT-support team, der organisatorisk hører under DTU Bioengineering's administration med reference til administrationschefen. Arbejdsopgaverne koordi..
    • IT-supporter
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1