Administrativ generalist – gerne med HR-kompetencer og procesforståelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Så kan du bliver en del af vores team med 24 kollegaer, der servicer alle DTU’s institutter og enheder inden for de personaleadministrative processer fra rekruttering til fratrædelse samt løn- og refusionsbehandling.

Har du et godt metodisk fundament ift. at forstå administrative systemer og processer og har du lyst til at hjælpe dine kollegaer med at arbejde smartere, så har du lige præcis den baggrund, vi leder efter for at styrke vores HR koordinator team. Sammen har vi ansvar for alle de administrative processer og dokumenter, der følger DTU’s medarbejdere fra start til slut i deres ansættelse, f.eks. kontrakter, ferie og orlov m.m.

På DTU har vi sat en ny vision for HR. Med brug af digitalisering, standardisering og automatisering suppleret med en ny organisering tættere på forretningen, skal vi skabe grundlaget for et værdiskabende løft. Til dette har vi brug for dig.

For at bidrage i arbejdet med standardisering og automatisering er det afgørende, at du får solid hands-on erfaringer med de administrative processer og det vil være en væsentlig den af dit arbejde. Du kommer til at:

  • Udarbejde ansættelseskontrakter
  • Taste data i HR-systemet (Oracle Cloud)
  • Taste løndata
  • Håndtere administration og vejledning omkring ferie, orlov etc.
  • Ændre ansættelsesvilkår i systemerne
  • Procesoptimerer og automatiserer


Gå-på-mod, erfaring med standardisering og lyst til at arbejde med administrative opgaver og procesoptimering
Dette job er til dig, der er motiveret for at arbejde med de administrative opgaver, som hele driften hviler på. Det kræver sans for detaljen både generelt og ift. de mange variationer, som driften medfører. Samtidig har du blik for, hvor processer kan standardiseres og optimeres ved hjælp af systemerne. Du skal kunne bevæge dig op i helikopteren og skabe overblik over en samlet proces inklusive berøringsflader mellem systemer og berørte medarbejdere. Herfra skal du så kunne skille den ad og samle den igen i en ny, smartere og standardiseret version, som udnytter de digitale muligheder for bl.a. automatisering.

Derudover rummer dit CV:

  • Relevant uddannelse f.eks. HK med erfaring, professionsbachelor eller HRM med erfaring fra studiejob eller praktik
  • Gerne erfaring og forståelse for procesoptimering og standardisering
  • Erfaring med brug af forskellige IT-systemer og -værktøjer – og synes det er sjovt
  • Erfaring med HR-administrative opgaver er et plus


Koncern HR
Din nye arbejdsplads er Koncern HR på DTU’s hovedcampus i Lyngby, selvfølgelig med stort rum for fleksibilitet. Her bliver du omgivet af ca. 100 HR-kolleger fordelt på forskellige teams, hvor alle har fokus på at bringe alle fagligheder i spil på tværs af HR og skabe ét hold. En del af det er blandt andet, at vi sløjfer de faste kontorpladser, så alle har ” fleksible pladser” og kan rykke rundt alt efter opgaver og samarbejdspartnere i disse.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til enten OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat), akademikere i staten eller anden relevant overenskomst. Forventet opstart 1. februar 2023 eller 1. marts 2023.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 30. november 2022 . Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef, Lotte Tefke på 5164 7500 eller [email protected] .

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Onsdag den 30. november 2022

Lignende jobs

  • [xxxxx]is looking for a Financial Business Analyst...

    Do you want to deliver analytical work while being hands on in a collaborative work environment?   Do you excel at turning data into actionable insights that drive business growth and you like .
    • Administrativ medarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Business Support Manager

    Are you a proactive professional experienced in organizational change or project management? Do you seek to be a key player in shaping our leadership team? If you thrive in a collaborative, forward..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Skolesekretær til Hillerød Vest Skolen, afd. Ålhol...

    Hillerød Vest Skolen søger en skolesekretær 30 løntimer/uge (32 arbejdstimer/uge i 42 uger)Er du positiv i din tilgang til andre mennesker, og kan du navigere i en meget kompleks hverdag? Så læ..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • H&S Administrative

    Er du struktureret, serviceminded og brænder for at arbejde med sikkerhed i byggebranchen? Har du erfaring med administration og ønsker at være en vigtig brik i et dynamisk miljø? Så er det måske d..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
6. oktober 2024 9
5. oktober 2024 9
4. oktober 2024 8
3. oktober 2024 8
2. oktober 2024 8
1. oktober 2024 7
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 3
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 2
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6